Decemberi energiák


Az idei december különleges. Felkészítő a 2018-as energiákra. Felkészítő egy nyugodtabb, boldogabb időszakra... Egy sokkal stabilabb évre. Éppen a tisztulás érdekében a napokban újra rendkívül intenzívek az álmok, nagyon nehezek az energiák és nő a káosz. Felszínre jönnek az emberi kapcsolatok mocskai, hazugságai, melyek értékelésre késztetnek. Vajon ki az, aki méltó arra, hogy továbbra is az életem része legyen? 

Az újrakezdések évének utolsó hónapjában ha magadtól nem változtattál, akkor a sors megoldja helyetted. Ezért lehetnek váratlan fordulatok, melyekre nem készültél fel. 

Ne sajnáljunk tovább lépni, kiállni az igazunkért. Eddig is cserélődtek le az emberek körülöttünk, de most a régi múltból is előkerülnek útitársak, és felszínre jönnek régen elfeledett, megoldásra váró problémák. Ebben az időszakban mindenki kimutatja a "foga fehérjét", most lehet igazán látni, kit milyen fából faragtak, ki hol tart a fejlődésben. 
Figyeld meg, hogyan reagálnak történésekre. Figyeld meg, ki mit mond, ha esetleg szembesül azzal, hogy Te az élet bizonyos területein sikeresebb, vagy boldogabb vagy mint Ő. Ha nem dagonyázol együtt velük, a megrekedt és fejlődésképtelen ember támadásba lendül. Eladja a lelkét az ördögnek. 

Egyre nagyobb a szakadék, az elhatárolódás az emberek között. Ne engedd, hogy lehúzzanak! Tudd, merre tartasz, és engedj magad mellé olyan útitársakat, akik ugyanarra mennek. A többivel ne foglalkozz. És kérlek, ne akarj senkit megmenteni. Nagy különbség van aközött, hogy mész valaki mellett az úton, és ha elesik, felsegíted, és aközött, hogy a hátadon cipeled. 

Ne érdekeljen senki véleménye, senki nem láthatja tisztán a sorsodat Rajtad kívül. Csak a megérzésedre hallgass! Ezáltal erősödni fogsz, ami valljuk be, nem árt, hiszen jövőre szükség lesz az erődre, ugyanis rengeteg új lehetőség érkezik majd életedbe. 
Addig is van még egy hónap, hogy lezárj minden kapcsolatot, ami megnehezíti az életed, ami visszatart, ami elveszi az önbecsülésed. 

Van még néhány heted, hogy valóban újrakezdd! Hogy eldöntsd, becsülöd magad annyira, hogy a legjobbat fogadod csak el. 

Hidd el, hogy megérdemelsz bármit, amire vágysz. 

Ha jószívvel megválsz a múlt terheitől, a következő évben végre fellélegezhetsz.

Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 

Megjegyzések