NAPI ÚTMUTATÁS - NOVEMBER 25: SZERETETTELI ELENGEDÉS


Ha vágyaid nem öltenek testet olyan gyorsan, mint szeretnéd, kérdezd meg önmagadtól:

- Tán túlzottan erőltetem, hogy valami megtörténjen?
- Talán attól félek, hogy az álmaim nem fognak valóra válni?
- Vannak pontos elképzeléseim arról, hogy vágyaim miként fognak megnyilvánulni?
- Tán hibáztatok valakit a helyzet miatt ( beleértve önmagamat is) ?

Minden "igen" válasz azt mutatja, hogy el kell engedned, és fel kell adnod vágyaidat Istennek, a Végtelen Ellátónak. Amikor tisztán hangot adsz álmaidnak, majd átengeded őket az univerzumnak, akkor igazán gyorsan valóra válhatnak.
A mai napon a vágyaidról való lemondással szeretnénk foglalkozni. Egyes emberek úgy vélik, a feladás egyenlő az apátiával, és hogy az elengedés azt jelenti, " ez az álom nem érdekel többé". Azonban pont az ellenkezője igaz: minél nagyobbra értékelsz egy vágyat, annál fontosabb azt eljuttatni az univerzumhoz; ellenkező esetben, aggodalmaskodásod képes behívni a szorongás egész seregét, ez pedig végigmasírozik teljes vágyadon, s még az életerőt is kinyomja belőle.
Segítünk neked a szeretetteli elengedésben, és biztosítunk arról, hogy a Végtelen  Szellem már most ellát téged minden szükségleteddel ( még ha ezek a javak nem is kézzelfoghatóak a számodra).


Ima a mai napra

Isten és az angyalok, ezennel feladom álmomat, ami a következő _________ (egészítsd ki). Tudjátok, ily fontos nekem ez a vágyam, és milyen nagyon sóvárgok utána, vagy akár még valami jobb után, hogy most azonnal megnyilvánuljon az életemben. Köszönöm, hogy tisztán vezettek engem, és hogy segítetek most azonnal beteljesíteni az álmomat.

Doreen Virtue
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 

Megjegyzések