NOVEMBER 10, TÍZMILLIÓSZOROS TEREMTŐ NAP: ÚJ KEZDETEK


Az év utolsó tízmilliós teremtő napja számtalan csodát tartogat számunkra. 
Hatalmas energiák mozognak, így méltán reménykedhetünk abban, hogy az idei év szenvedései véget érnek. Természetesen ez akkor lehetséges, ha jól használtuk fel az elmúlt hónapokat. 

A 2017-es év az újrakezdések időszaka, így azok az emberek, akik új irányokat adtak életüknek, a következő évük rengeteg beteljesülést hoz majd. 
Arra kérlek, ne agyalj folyton, ne akard előre tudni, mi lesz a végkifejlet. Egész egyszerűen jelöld ki az irányokat életed minden területén és kezdj el aszerint élni. 

Újrakezdeni azt jelenti, hogy felismerem életemben azt, ami boldogtalanságot okoz, és nem szolgálja többé a fejlődésem, majd jószívvel elengedem. Tudom, hogy valami sokkal jobb jön majd a helyére. Ráérzek, majd megtervezem, mit szeretnék, és elkezdek aszerint élni. Sok ember sajnos itt rontja el. Imádkozik, kéri a lehetőséget, majd nem él velük. A cselekvés megbénítja. Pedig anélkül nem megy. Az ima nem a kérésedet teremti meg, hanem a lehetőségét annak, hogy Te megteremtsd, amire vágysz. 

A feladatod az lenne, hogy a tízmilliós napon vess számot az életedről. Gondold át kérlek, vannak-e olyan területek, amik igénylik a változtatást? Ha igen, akkor határozd meg, milyen irányú legyen a változás, és mit kell tenned azért, hogy elindulj abba az irányba. 

Csak a példa kedvéért: Tegyük fel, az egészséged nem szuperál az utóbbi időben. A testi tünetek mind jelzések, hogy változtatnod kell. Légy hálás értük. Ne mérgelődj, ne bosszankodj, inkább mérlegelj. 
A cél: A test és a lélek harmóniájának visszaszerzése. Mit kell másképpen csinálnom? Egyrészt foglalkoznom a lelkemmel (pl. meditáció, nagy erdei séták, masszázs, stb…), másrészt a testemmel. A tüneteim precízen mutatják, mivel tudom újra harmóniába hozni magam. Napi szintű testmozgás, és magas rezgésű tápanyagok bevitele. Igen, ilyenkor célszerű elhagyni a cukrot, a gyors felszívódésú finomított szénhidrátokat (mindenki az állapotának megfelelően állítsa össze, vagy kérjen segítséget). 
Elhatározni magad, hogy minden nap kicsit többet teszel önmagadért. 
Ezt jelenti az újrakezdés!

Ha mérlegeled az életed többi területét is, és napi szinten teszel az álmaidért, akkor a következő évedet már a stabilitás hatja át. 

Ezt a napot fordítsd most magadra, hisz a jövőd múlhat rajta. Van még néhány hét ebből az évből, hogy kitaláld, merre tovább. Nem kell messzire eljutnod, csupán tudd az irányt, és még most mindenképpen indulj el az úton. Az összes többi eszközt meg fogod kapni menet közben. Ne aggódj! 

Tapasztalni fogod, hogy mostantól sokkal gyorsabban manifesztálódik minden a világban, így nem mindegy, merre mész. Nem mindegy, mit gondolsz magadról és a jövődről. 

Higgy magadban úgy, ahogy én hiszek Benned, és mostantól semmi nem lesz elérhetetlen Számodra!

Szeretetteljes év végét és valóra váló álmokat kívánok Nektek! 

Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 


Megjegyzések