😇 NAPI ANGYALI ÚTMUTATÁS - DECEMBER 30: INTS BÚCSÚT A BưNTUDATNAK!

KĂ©p: pinterest.com

A bƱntudat akkor merĂŒl fel, amikor önmagadat hibĂĄztatod egy gyötrƑ helyzet miatt. Ez egy nehezen cipelhetƑ teher, olyan, mint az egĂ©szsĂ©gtelen Ă©s a haszontalan bĂĄnĂĄsmĂłd. A bƱntudat nagyban eltĂ©r a felelƑssĂ©g egyfajta Ă©rzĂ©sĂ©tƑl: a bƱntudat velejĂĄrĂłja a dĂŒh, a szĂ©gyen, a hibĂĄztatĂĄs Ă©s az Ă­tĂ©lkezĂ©s; mĂ­g a felelƑssĂ©g a szeretettel, a mĂĄsokkal valĂł osztozĂĄssal Ă©s a pozitĂ­v cselekedetekkel fĂŒgg össze.
A mai napon mi, angyalok, levesszĂŒk vĂĄlladrĂłl önmagad hibĂĄztatĂĄsĂĄnak terhĂ©t. LĂ©legezz mĂ©lyeket, közben megszabadĂ­tunk a szemrehĂĄnyĂĄs hatĂĄsaitĂłl, hogy a teljes körƱ megbocsĂĄtĂĄs  mennybĂ©li fĂ©nyĂ©n keresztĂŒl lĂĄthasd meg magadat. Minden tĂ©vedĂ©s olyan volt, akĂĄr az ĂŒgyetlenĂŒl egymĂĄsba botlĂł kisgyermekek - az igazsĂĄgban ĂĄrtatlan Ă©s vĂ©tlen vagy. És midƑn szabadon Ă©s boldogan Ă©ldegĂ©lsz, nagyszerƱ ĂĄldĂĄsban rĂ©szesĂ­ted majd sok ember Ă©letĂ©t, beleĂ©rtve az önmagadĂ©t is.


Gondolat a mai napra:

BĂșcsĂșt intek a bƱntudatnak, Ă©s megszabadĂ­tom magamat a vĂĄdaskodĂĄs Ă©s a szĂ©gyenkezĂ©s terhĂ©tƑl. Olyannak lĂĄtom magamat, amilyennek Isten lĂĄt: minden szempontbĂłl ĂĄrtatlannak. KĂ©pes vagyok felelƑssĂ©gteljesen Ă©lni; a szeretet Ă©s a bĂ©ka ĂĄltal felemelkedem egy olyan helyre, ahol valĂłban szentsĂ©gesen szolgĂĄlhatom önmagamat, szeretetteimet Ă©s az egĂ©sz vilĂĄgot. 

Doreen Virtue
AktuĂĄlis oldĂĄsok Ă©s tanfolyamok programja az alĂĄbbi linken megtekinthetƑ: 


Megjegyzések

MegjegyzĂ©s kĂŒldĂ©se