ūüėá ANGYALI √öTMUTAT√ĀS: JANU√ĀR 10: Tartsd tiszteletben egyezs√©geidet!Ah√°nyszor csak tiszteletben tartod a meg√°llapod√°saidat, bensŇĎ l√©nyed mosolyra fakad. √Ėnbizalmad megnŇĎ, ah√°nyszor betartasz egy √≠g√©retet, hiszen megtanulsz hinni √∂nmagadban.
Ha tisztelettel √©s igazs√°gosan b√°nsz m√°sokkal, az univerzum is ugyanezt juttatja vissza hozz√°d - m√°s sz√≥val: cselekedeteid a saj√°t magadba √©s a j√∂vŇĎdbe val√≥ befektet√©sek. Arr√≥l tan√≠tanak, hogy mindaddig, am√≠g tiszteletre m√©lt√≥ tetteiden kereszt√ľl b√∂lcsen cselekedsz, megb√≠zhatsz a t√∂bbiekben √©s a vil√°gban.
A legfontosabb √≠g√©retek azok, amelyeket √∂nmagadnak teszel. Amikor megfogadod, hogy pozit√≠v v√°ltoz√°sokat iktatsz be, eg√©szs√©gesebb szok√°sokat veszel fel, vagy ehhez hasonl√≥kat, belsŇĎ √©ned olyannyira fellelkes√ľl, ak√°r egy gyermek, akinek a sz√ľlei m√≥k√°s jutalmat √≠g√©rtek. Ha betartod ezeket az elhat√°roz√°saidat, lelked biztons√°gban √©s szeretve √©rzi majd mag√°t, √©s ragyogni fog a boldogs√°gt√≥l.
Ma tartsd be az √∂nmagadnak √©s a t√∂bbieknek tett √≠g√©retedet. Meg√©ri erŇĎt fektetni ennek megval√≥s√≠t√°s√°ba a learatand√≥ jutalmak v√©gett... meg√≠g√©rj√ľk!


Gondolat a mai napra

√ćg√©reteimet betartom √∂nmagam √©s a t√∂bbiek fel√©. Egyezs√©geimet tiszteletben tartom, szavaimat pedig betartom, √©s ez j√≥lesik.

Doreen Virtue
Aktu√°lis old√°sok √©s tanfolyamok programja az al√°bbi linken megtekinthetŇĎ: 

Megjegyzések