😇 ANGYALI ÚTMUTATÁS: JANUÁR 10: Tartsd tiszteletben egyezsĂ©geidet!AhĂĄnyszor csak tiszteletben tartod a megĂĄllapodĂĄsaidat, bensƑ lĂ©nyed mosolyra fakad. Önbizalmad megnƑ, ahĂĄnyszor betartasz egy Ă­gĂ©retet, hiszen megtanulsz hinni önmagadban.
Ha tisztelettel Ă©s igazsĂĄgosan bĂĄnsz mĂĄsokkal, az univerzum is ugyanezt juttatja vissza hozzĂĄd - mĂĄs szĂłval: cselekedeteid a sajĂĄt magadba Ă©s a jövƑdbe valĂł befektetĂ©sek. ArrĂłl tanĂ­tanak, hogy mindaddig, amĂ­g tiszteletre mĂ©ltĂł tetteiden keresztĂŒl bölcsen cselekedsz, megbĂ­zhatsz a többiekben Ă©s a vilĂĄgban.
A legfontosabb Ă­gĂ©retek azok, amelyeket önmagadnak teszel. Amikor megfogadod, hogy pozitĂ­v vĂĄltozĂĄsokat iktatsz be, egĂ©szsĂ©gesebb szokĂĄsokat veszel fel, vagy ehhez hasonlĂłkat, belsƑ Ă©ned olyannyira fellelkesĂŒl, akĂĄr egy gyermek, akinek a szĂŒlei mĂłkĂĄs jutalmat Ă­gĂ©rtek. Ha betartod ezeket az elhatĂĄrozĂĄsaidat, lelked biztonsĂĄgban Ă©s szeretve Ă©rzi majd magĂĄt, Ă©s ragyogni fog a boldogsĂĄgtĂłl.
Ma tartsd be az önmagadnak Ă©s a többieknek tett Ă­gĂ©retedet. MegĂ©ri erƑt fektetni ennek megvalĂłsĂ­tĂĄsĂĄba a learatandĂł jutalmak vĂ©gett... megĂ­gĂ©rjĂŒk!


Gondolat a mai napra

ÍgĂ©reteimet betartom önmagam Ă©s a többiek felĂ©. EgyezsĂ©geimet tiszteletben tartom, szavaimat pedig betartom, Ă©s ez jĂłlesik.

Doreen Virtue
AktuĂĄlis oldĂĄsok Ă©s tanfolyamok programja az alĂĄbbi linken megtekinthetƑ: 

Megjegyzések