60 NAPOS KIHÍVÁS - KARMAOLDÓ PROGRAM 😇❤️Sziasztok! Arra gondoltam, hogy csinálunk egy 60 napos kihívást, egy karmaoldó programot, hogy otthon is intenzívebb legyen a tisztulás. Sokan kérdezitek, hogyan lehet magunknak karmát oldani, mert nem mindenkinek sikerül eljárnia oldásokra. 

Először is fontos tisztáznunk, hogy az oldás nem azt jelenti, hogy eltörlünk valamit, hanem átrendezzük az energiákat. 
Karmát mindenki saját magának tud oldani, ne higgyétek el, ha valaki helyettetek akarja megtenni. Az oldásaink is abban segítenek, hogy a lelked legmélyéről felhozd a régi, elásott sérelmeket, fájdalmakat és félelmeket, és nézz szembe velük. Ha nem félsz tőlük, elveszítik erejüket. 
A karma oldása megértést jelent. Ha valamit megértettél, elfogadtál, elengedtél, akkor már nincs többé szükséged rá. Megszűnik létezni. Nincs szükséged arra, hogy fent tartsd az érzést. 
A karmaoldás nem azt jelenti, hogy valami hirtelen megszűnik Benned, és holnaptól megváltozik a világ. Neked kell a hozzáállásodat megváltoztatnod, és azt fogod észrevenni, hogy Veled szemben is megváltozik minden. De majd szép lassan végigmegyünk ezeken a lépéseken. 

A kérdés csak az, ki tart velünk? 

Ha szeretnél csatlakozni, a feladatokat megtalálod minden nap a facebook csoportunkban:

Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu

Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 


Kövess bennünket instagrammon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/

Megjegyzések