ūüėá ANGYALI √öTMUTAT√ĀS - √ĀPRILIS 4: ESK√úVŇź


Egy k√∂zelgŇĎ esk√ľvŇĎ miatt h√ļztad ezt a lapot (legyen sz√≥ ak√°r a saj√°todr√≥l, ak√°r valaki m√°s√©r√≥l). Az√©rt kaptad ezt a k√°rty√°t, mert a h√°zass√°g szerepet j√°tszik a k√©rd√©sedre adott v√°laszban.
Bizonyos emberek sz√°m√°ra ez a lap megerŇĎs√≠theti, hogy h√°zass√°got fognak k√∂tni, √©s azt k√©ri, hogy ŇĎrizz√©k meg a hit√ľket, √©s tov√°bbra is √©lvezz√©k az √©let√ľket a j√∂vŇĎbeli csal√°di √°llapotuk miatti aggodalmaskod√°s n√©lk√ľl. M√°sok sz√°m√°ra ez a lap azt jelzi, hogy tal√°lkoznak majd egy fontos emberrel egy k√∂zelgŇĎ esk√ľvŇĎn, vagy olyasmit √©lnek √°t azon az esk√ľvŇĎn, ami egy √ļj szerelemhez vezet. Emellett a sz√ľleid h√°zass√°g√°t is jelk√©pezheti, √©s azt, ahogyan az a kapcsolatokr√≥l sz√≥l√≥ √©rz√©seidet √©s hiedelmeidet befoly√°solta.
N√©h√°ny esetben ez a lap arra k√©r, hogy vizsg√°ld meg jelenlegi √©s m√ļltbeli h√°zass√°gaidat, √©s m√©rlegeld az √©rz√©seidet sz√≠ved √©s kapcsolatod gy√≥gy√≠t√°s√°nak sz√°nd√©k√°val. Tal√°n elj√∂tt az ideje, hogy ig√©nybe vegy√©tek egy h√°zass√°gi tan√°csad√≥ seg√≠t√©s√©t, hogy mindketten meg√©rthess√©tek az √©rz√©seiteket.
Egyes esetekben pedig ez a lap egy házasság végét is jelezheti. Ilyenkor az angyalok minden érintettet támogatnak, amint megértitek a tapasztalatokat, és a szívetek ismét készen áll arra, hogy szeressen.

Doreen VirtueAktu√°lis old√°sok √©s tanfolyamok programja az al√°bbi linken megtekinthetŇĎ: 


K√∂vess benn√ľnket instagrammon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/

Megjegyzések