Az Univerzum tudja mire van szükséged, és tudja, hogyan segítsen neked még a legnehezebb helyzetekben is



Amikor nem tudsz éjszakánként aludni, amikor félsz, hogy elveszted az állásodat, és nem tudod, hogy miből fizesd vissza az adósságaidat, akkor jó hat tudod, hogy az Univerzum melletted van, és minden lehetséges módon megpróbál segíteni, igyekszik pozitív energiákkal is feltölteni.

Az Univerzum tudja mire van szükséged, és tudja, hogyan segítsen neked még a legnehezebb helyzetekben is

Amikor a magány pokoli érzést vált ki, és sötétbe borítja a szívedet, amikor úgy érzed, hogy nincs elég erőd reggelente felkelni és talpra állni, az Univerzum akkor is ott van, és erőt ad neked, hogy ismét jól érezd magad.

Amikor a szíved millió darabra hullik szét, és teljesen elveszettnek érzed magad, az Univerzum a támogatásáról biztosít.

Ha nagy fájdalmakat érzel a testedben, a szívedben, és nem tudod, hogy holnap mi fog történni, az Univerzum megoldja a problémádat, csak kérd a segítségét és bízz benne, mert minden rendben lesz.

Ha azt veszed észre magadon, hogy egyre önzőbb és nagyképűbb vagy, az Univerzum időben figyelmeztet erre, így még tudsz változtatni a magaviseleteden, ezért sok szenvedéstől megkímélheted magadat, de másokat is.

Amikor azt érzed, hogy nincs remény, akkor az Univerzum megmutatja neked a helyes utat, így rendbe jön az életed.

Légy türelmes, kitartó, és bízz ezen felső erő hatalmában, amely mindig gondoskodni fog rólad, mindig segíteni fog a nehéz időszakok átvészelésében, legyen szó betegségről és fontos ember elvesztéséről, vagy egy kilátástalannak tűnő élethelyzetről.

Az Univerzum ráirányítja az figyelmedet az élet csodás dolgaira, arra, hogy mennyire értékes és egyedi vagy, és biztosít arról, hogy sosem vagy egyedül.





Megjegyzések