Tartsd be ezt a 7 spirituális törvényt, boldogabb és nyugodtabb életed lesz!




A következő 7 szakrális-spirituális törvény betartásával jobbá teheted az életedet, kiegyensúlyozottabb és nyugodtabb lehetsz. Próbáld ki, nem fogsz csalódni.

Tartsd be ezt a 7 spirituális törvényt, boldogabb és nyugodtabb életed lesz!


1. A vetés-betakarítás törvénye

Biztosan te is hallottad azt a mondást, hogy “ki mint vet, úgy arat”. Nos, ez bármennyire is hihetetlen, a spirituális 7 törvényének egyike, ami arról szól, hogy olyan kapcsolat- és viszonyrendszert tudsz kialakítani, ahogyan az emberekhez viszonyulsz. Tehát, ha azt várod el másoktól, hogy tiszteljenek, akkor neked is tisztelned kell másokat.


2. Az alkotás törvénye

Nagyon figyelj arra, hogy mit gondolsz, mit hozol létre, mert az ember képes egyaránt bevonzani a jót, és a rosszat is. És nem mindegy, hogy melyik ölt testet.


3. Az alázatosság törvénye

Mindenben igyekezz alázatos lenni, még az olyan dolgokban is, amelyeket nem egészen értesz. Egy idő után képes leszel jobban megismerni önmagadat, ami számtalan előnnyel járhat.


4. A hála törvénye

Ha nem is teljesült még minden álmod, azért ne ess kétségbe. Inkább légy hálás mindazért, amit elértél, amit megvalósítottál, és szeresd ezt az életet.


5. A szeretet törvénye

A szeretet olyan erős energiával rendelkezik, amely minden nehézséget képes legyőzni. Ezért szeresd az ellenségedet, és önmagadat, így baj nem érhet.


6. A megbocsátás törvénye

Ne csak szeresd, hanem bocsáss is meg az ellenségednek, így te is megnyugodhatsz. Szabadulj meg a nyomasztó érzelmektől, és megkönnyebbül a lelked.


7. A hit törvénye

Higgy bármiben, az megvalósulhat. A hit egy olyan óriási erő, amely útjába nem állhat semmi. Semmi sem lehetetlen, bármit tégy, azt tedd szívvel és lélekkel.





Megjegyzések