ūüėá ANGYALI √öTMUTAT√ĀS - J√öNIUS 26: ENGEDD AZ ANGYALOKNAK, HOGY SEG√ćTSENEK!


Szeret√ľnk t√©ged; √©s igaz√°n fontos a sz√°munkra a boldogs√°god, a lelki b√©k√©d √©s az, hogy gondoskodjunk r√≥lad. Amikor szomor√ļ vagy, m√©g k√∂zelebb √°llunk hozz√°d √©s √°t√∂lel√ľnk ragaszkod√°sunkkal. Amikor teljesen egyed√ľl vagy, √©s √ļgy √©rzed, f√©lre√©rtenek, akkor is melletted √°llunk kitart√≥ szeretet√ľnkkel.
  A csapatt√°rsaid vagyunk, sz√ľntelen√ľl k√©szen √°llunk arra, hogy befogadjuk mindazt, amit az utunkba haj√≠tasz. Ha t√∂rekv√©seidet √∂sszehangolod a munk√°nkkal, k√∂z√∂sen m√©g messzebbre juthatunk. Ez azt jelenti, hogy minden egyes pillanatban nyitva kell tartanunk a kommunik√°ci√≥s csatorn√°kat, fŇĎleg akkor, amikor szomor√ļnak √©rzed magad, vagy t√°mogat√°sra van sz√ľks√©ged.
  Ha megengeded, hogy b√°rmiben seg√≠ts√ľnk, l√°tni fogod az ir√°ntad t√°pl√°lt szeretet√ľnk m√©lys√©g√©nek bizony√≠t√©kait. Ez pedig olyan hatalmas, hogy k√©ptelens√©g szavakba √∂nteni. Ha azonban megengeded nek√ľnk, hogy kifejez√©sre juttassuk az ir√°ntad √©rzett odaad√°sunkat, akkor √©rezni fogod.


Gondolat a mai napra:

  M√©lys√©gesen szeretve vagyok. Az angyalaim olyannak szeretnek, amilyen most vagyok, ebben a pillanatban, √©n pedig megengedem nekik, hogy seg√≠tsenek. Seg√≠ts√©g√ľl h√≠vom angyalaimat az eg√©sz nap folyam√°n. Mi egy t√∂k√©letesen egys√©ges csapat vagyunk.  

Doreen Virtue
Aktu√°lis old√°sok √©s tanfolyamok programja az al√°bbi linken megtekinthetŇĎ: 


Megjegyzések