😇 ANGYALI ÚTMUTATÁS - JÚLIUS 17: BIZTOS FEJLƐDÉS


ElismerƑen mĂ©ltĂĄnyoljuk azt a fejlƑdĂ©sedet, amit abban Ă©rtĂ©l el, hogy megemlĂ©keztĂ©l a szeretetrƑl napi tevĂ©kenysĂ©geid sorĂĄn. KristĂĄly tisztĂĄn lĂĄtjuk, hogy szeretettel teli gondolataid, Ă©rzĂ©seid Ă©s cselekedeteid rĂ©vĂ©n mekkorĂĄra nƑtt hozzĂĄjĂĄrulĂĄsod a vilĂĄg fejlƑdĂ©sĂ©hez.

Ez a kĂĄrtya bizonyĂ­tĂ©kkĂ©nt szolgĂĄl arrĂłl a szĂĄmodra, hogy fejlƑdĂ©sed biztos. Megesik, hogy kĂ­mĂ©letlenĂŒl mĂĄsokhoz hasonlĂ­tod önmagadat, Ă©s Ășgy Ă©rzed, hogy utad sorĂĄn mĂĄr jĂłval elƑbbre kellene jĂĄrnod. Azonban nĂ©zd csak meg, milyen messzire jutottĂĄl, hĂĄny leckĂ©t tanultĂĄl meg, Ă©s hĂĄny embernek segĂ­tettĂ©l! ÖsszpontosĂ­ts az elƑmeneteledre, ahelyett, hogy a tökĂ©letessĂ©get vĂĄrnĂĄd el önmagadtĂłl. Minden egyes napon tegyĂ©l meg egy aprĂł lĂ©pĂ©st egy olyan terved megvalĂłsĂ­tĂĄsa felĂ©, amely szenvedĂ©llyel tölt el.

A lap tovĂĄbbi jelentĂ©sei: JĂł Ășton jĂĄrsz, mĂ©g akkor is, ha Ășgy Ă©rzed, lassan haladsz. DicsƑítsd a fĂ©nyt a sötĂ©tsĂ©g ĂĄtkozĂĄsa helyett. BecsĂŒld meg önmagad.

Doreen Virtue
AktuĂĄlis oldĂĄsok Ă©s tanfolyamok programja az alĂĄbbi linken megtekinthetƑ: 


Megjegyzések