Ne hagyd magad!




Minden ember, aki téged bánt, önmaga boldogtalanságát önti rád. Azok az emberek, akik szeretik magukat és elégedettek az életükkel, nem éreznek belső kényszert mások megalázására. És vannak, akik a múltban elszenvedett fájdalmaik miatt tudat alatt bosszút állnak a hozzájuk közel állókon. Amikor eluralkodik rajtuk a bizonytalanság, a félelem, elárasztják vele a környezetüket. Vannak, akik mélyen elásták a múlt kínjait, ahelyett, hogy szembenéznének vele és meggyógyítanák a lelküket. Ők rendkívül zavarónak vélik, ha valaki önazonos és boldog, mert képtelenek elengedni magukat. Örökös kontroll alatt akarják tartani a környezetüket, uralkodni mindenáron! A legnagyobb félelmük, hogy nem tudják kézben tartani a dolgokat. Nehezen nyitják meg a szívüket, keretek közé szorítanak mindent. 


Ők azok, akiknek a legnagyobb szükségük van a szeretetre, hiszen ők nem szeretik önmagukat. Minél nagyobb bennük az öngyűlölet, annál kegyetlenebb dolgokra képesek. Általában nehéz gyermekkor van a hátuk mögött, valamikor elhitették velük, hogy nem méltóak a szeretetre, a boldogságra. 


A te feladatod az, hogy tiszteletben tartsd a döntését, és ne akard mindenáron megmenteni önmagától. Amíg nem jut el a felismerésig, haszontalan minden próbálkozás. Amíg nem az ő döntése, nem következik be a gyógyulás. 


Te viszont tiszteld magad annyira, hogy nem hagyod, hogy egy boldogtalan ember téged is boldogtalanná tegyen. Jogod van boldognak lenni, nem kell együtt szenvedned senkivel! Te csak a saját életedért felelsz! 


Bocsásd meg, hogy eddig sebezhető voltál! Állj ki magadért, ne engedd, hogy mások lehúzzanak maguk mellé. Ha nem tudnak veled együtt haladni, egy időre engedd el a kezüket! Hidd el, idővel utolérnek majd!


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html



Megjegyzések