Gyakori kérdések


2020 februárjában végleg befejeztük az oldásokat fizikai formában. Jelenleg online oldásokon van lehetőség részt venni, támogatói oldalamon keresztül. Itt olvashatsz erről bővebben: http://elozoeletek.blogspot.com/2020/04/oldas-es-eloadas-lehetosegek-online.html

Személyes e-mail vagy privát Facebook üzenetekre nem tudok válaszolni, ezért összeszedtem nektek a leggyakoribb kérdéseket:

Mi fog történni velem az oldások után, mit várhatok tőle? 

Én szeretnélek arra kérni, ha elvárásaid vannak, akkor ne vedd igénybe az oldásokat! Az akarás mindig görcsösséget hoz magával, amivel remekül ellenteremt az ember, és minden esetben csalódás a vége. Nem tudom előre megmondani senkinek, mi fog történni vele az oldások után! Lehet, hogy semmi látványos, lehet, hogy egyszerre sok minden. Attól függ, mennyire vagy befogadó, és mennyire vagy hajlandó felismerni a blokkjaidat. Maga az oldás nem tesz csodákat! Az eredmény abban van, hogy elkezded megérteni a saját életed történéseit, és egyre közelebb kerülsz önmagadhoz. A megértés megnyugvást hoz, így sokkal könnyebben engeded el a múltat. Nem fogsz már aggódni, rágódni miatta, így egyre több jó dolgot veszel észre magad körül. A saját blokkjaidat CSAK TE tudod magadban megkeresni, és CSAK TE tudod szélnek ereszteni azzal, hogy megérted, elengeded, megbocsátasz. Nem az oldás oldja meg az életedet, hanem az, amit megteszel a megértések hatására. 


Bárki igénybe veheti az oldásokat, meditációkat? Milyen feltételei vannak? 

Igen, bárki, aki magáénak érzi. De arra kérlek, ha nem érzed, akkor ne hagyd magad rábeszélni

Semmilyen feltétele nincs a részvételnek, semmilyen előképzettség nem szükséges. Sőt, azt gondolom, kifejezetten előnyös, ha most indulsz az úton. 

Egyedül kismamáknak, pszichiátriai kezelés alatt állóknak, idegrendszeri problémákkal küzdőknek, pánikbetegeknek, depressziósoknak, szorongóknak, gyógyszert szedőknek nem szoktam az oldást javasolni, mivel erős érzelmi megnyilvánulásokkal járhat. Az oldás mindenkin segít? 

Az oldás annak lesz segítségére, aki hajlandó a változásra, fejlődésre. Az oldás senki problémáit nem oldja meg. A megoldás te vagy! Ha megérted az elhangzottakat, ha hajlandó vagy felelősséget vállalni az életedért és a felismeréseidet gyakorlatba átültetni, akkor igen, óriási eredményeket érhetsz el. Melyik oldás jó nekem? 

Erre a kérdésre nem tudok válaszolni senkinek, még akkor sem, ha leírja, mik a jelenlegi problémái. Ugyanis egy-egy helyzetnek ezer féle oka, gyökere lehet. Nem tudhatom, te honnan hozod ezeket a blokkokat. 
Egy párkapcsolati problémának okát is meg lehet találni a családi mintákban, előző életekben, de akár magzati korban is. Elég összetett a dolog. Milyen sűrűséggel lehet/kell meditálni? 

Amilyen sűrűséggel szeretnél. Van, aki minden nap meditál, mert szeretne gyorsan, dinamikusan fejlődni, és van, aki alkalomszerűen, mert úgy érzi, neki így a jó. Mikor várhatok változást és mi lesz az? 

Ez szintén egyénenként változó. Van, akinek egy alkalom után megoldódott az a helyzet az életében, ami miatt belekezdett, míg más hónapok után jött rá, hol is van a problémája gyökere. 
Az élet nagy rendező. Sokszor nem úgy történnek a dolgok, ahogy elvárod, de hidd el, utólag látni fogod, hogy mind a javadat szolgálta. Mit csinál pontosan az oldás? 

Nem fogja helyetted megoldani a feladatokat. 
Az oldás segít abban, hogy láthatóvá váljanak előtted a megoldandó feladatok. Cselekedned továbbra is neked kell. 

Ám sokszor elég az oldódáshoz a megértés. Ha rájössz arra, hogy egy-egy adott helyzet miért is van jelen az életedben. Mit akar tanítani neked. A megértés megnyugvást hoz, elmúlik a feszültség, és megszűnik létezni maga a probléma. Oldás óta sokkal többet alszom, többször fáj a fejem, stb… Normális ez? 

A tisztulás testi szinten is zajlik. 
Gondolj csak bele. Ha stresszes, feszült vagy, megfájdul a gyomrod. Tehát a lelkiállapotunk mindig hatással van a fizikai testünkre. Így ha lelkileg tisztulunk, testileg is fogunk. 

Oldás után felerősödhetnek a méregtelenedési tünetek, ez teljesen normális. Többet mehetsz wc-re, többet aludhatsz, fáradtabbnak érzed magad 1-2 napig.

Érdemes jó sok folyadékot fogyasztani (vizet), az segíti a tisztulást. 

Az imént felsorolt tünetek sem törényszerűek, és lehetnek mindenkinél mások. Ahol sok ideig tároltál feszültséget (pl gyomor, méh, izületek, stb), az el kezd oldódni, és bizony megérezheted. 

De ez mindig jó jel, hiszen elkezdődött a változás. Nem láttam éreztem semmit a meditációban, és utána sem. Mit csinálok rosszul? 

Semmit! Nem vagyunk egyformák. Van, aki vizuális, van aki inkább érző. Kellő gyakorlással menni fog mindegyik. 

Ha nem történnek meg a felismerések oldás alatt, az élet majd a következő hetekben ad neked olyan szituációkat, ahol ezek a felismerések megtörténhetnek. Ahol lemérheted, hol tartasz a fejlődésben. Ahol lehetőséget kapsz arra, hogy felismerd, min kell változtatnod. 

Sokan mondják, hogy elaludtak meditáció közben, de legtöbbször nem alvásról van szó, csupán olyan mélyen voltál, hogy nem emlékszel, mi történt. Ez nem gond, sőt! Nem egóból, hanem lélekből dolgoztál. Egyéni oldást/terápiát vállalsz? 

Évek óta nem vállalok személyes oldást/tanácsadást, és ez a jövőben sem fog változni. E-mailben tudsz segíteni? Csak egy kérdésem lenne. 

Senkinek nem válaszolok e-mailben személyes kérdésekre. Sem időm, sem energiám nincs rá. 

A személyes kérdéseket nem tudom levélben kifejteni, azért sem, mert elég nehéz kielégítő magyarázatot adni egy-két mondatban, félreinformálni pedig nem szeretnék senkit. 

Az életed nagy kérdéseit neked kell megfejteni. Fehér tollal, temetővel, rókával stb… álmodtam. Háromszor elrepült a fejem felett egy veréb. Mit jelenthet ez? 

Fogalmam sincs! Minden embernek saját szimbólumrendszere van, így arra kérlek, senkit ne kérdezz meg erről. Hamis információkat fognak adni neked! 
Mindig az a jel, amit te annak vélsz. Hogy mire akarja a figyelmedet felhívni, csak te fejtheted meg. 

Nekem az a véleményem, hogy ne az álmokat fejtegessük, inkább a valóságot! Az álmok nagy része egy hatalmas összevisszaság, az aktuális lelkiállapotunk kivetülése, tehát teljesen értelmetlen. 


Külföldön élek, hogyan tudnék csatlakozni a tanfolyamokhoz? 

Már mindenki számára elérhetők online oldásaink: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknekNincs pénzem, de tudnál-e segíteni rajtam? 

Igen! Több száz írásom van a blogon mindenféle témában. Biztos vagyok benne, hogy megtalálod a kérdéseidre a választ. 

Azért próbálok annyi mindenről írni, hogy akiknek nincs lehetőségük előfizetős szolgáltatást igénybe venni, nekik is legyen segítségük. 

“Az ébredés hajnalán” facebook csoportban folyamatosan vannak otthon végezhető gyakorlatok, online tanfolyamok, élő bejelentkezések, amik teljesen ingyenesek. 

És itt szeretném megjegyezni, hogy azok az oldások, amikhez ingyenesen hozzá lehet jutni, szintén nagyon hatékonyak. Nem azért tettem bárki számára elérhetővé, mert értéktelen. 

Nekem napi több óra elfoglaltság az, hogy képeket csinálok, cikkeket írok és publikálok, leülök és összeszedem a gondolataimat, milyen újabb feladatokat teszek közzé, ennyire van kapacitásom. Emellett viszem. támogatói oldalam, ami szintén teljes munkaidős elfoglaltság (meditációk,  tanfolyamok, előadások)

Tehát annak is van lehetősége segítséget kapni, aki nem tud Patreonra előfizetni. És a visszajelzésekből látom, hogy ezáltal is rengeteget változik az emberek élete. 
YouTube csatornámon is vannak meditációk, bárki számára elérhetőek. A legerősebb oldások (amiket Patreonon használunk) SOSEM fognak YouTube-ra felkerülni, mert nagyon erős érzelmi megnyilvánulásokkal járhatnak.Tudnál ajánlani Pesten valakit, aki oldásokat csinál? Tudnál ajánlani Debrecenben, aki segítene megoldani a párkapcsolati gondjaimat? 

NEM! Soha nem ajánlok senkit! Főként azért, mert nem tudhatom, neked mi a jó. Emberek vagyunk, mindannyian különbözőek. Lehet, hogy ami nekem jó, az neked egyáltalán nem. Vagy éppen fordítva. Tegnap írtam neked, de még nem kaptam választ. Megkaptad a levelemet? 

Igen, valószínüleg megkaptam, de már nagyon ritkán nézem az e-mailjeim és személyes kérdésekre egyáltalán nem válaszolok. Hol tudom feltenni a kérdéseimet? 

A facebook csoportban. Próbálom figyelemmel kísérni a bejegyzéseket, és amire tudok, válaszolni fogok. 

A facebook csoportot a szívemen viselem, azért hoztam létre, hogy otthon is segítséget nyújthassak. Hogy tudjak segíteni azoknak, akiknek nincs lehetőségük előfizetni oldásokra. Ez egy kis ajándék tőlem nektek! 

Kívánok Mindenkinek csodás életet és sok felismerést ! 

Megjegyzések

  1. Nagyon szépen köszönöm!! Rengeteg információt tudtam hasznosítani!!Hála érte!! Áldás!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése