Gyökeres változások


Az elmúlt évek szélsőségei talán mindannyiunkban felébresztették az egyensúlyra való törekvést. Rendkívüli szélsőségeket, hatalmas hullámhegyeket tapasztaltunk, és szerintem bátran elmondhatjuk, hogy eddigi életünk legnehezebb, ugyanakkor legtöbb erőt nyújtó időszakát éljük. Kűzd egymással a sötét és a fényes oldalunk. 

Görcsösen akarjuk az elengedést, ugyanakkor kapaszkodunk minden fűszálba, ami a múlthoz köt bennünket. Az első hatalmas felismerés mindenkinek az, hogy önmaga nehezíti a sorsát ezzel a paradox viselkedéssel. 

A bennünk levő fény erősítésére törekedjünk, ne adjunk teret a sötét oldalnak azzal, hogy aggódunk, félünk, gyűlölünk és harcolunk. Nem sok hiányzik, hogy romba döntsük ezt az országot azzal, hogy tápláljuk a sötét oldalt. 

Ne engedjünk a gyűlölködésnek, a manipulációnak, és főleg ne essünk egymásnak emiatt. 
Észrevehetően, durván van támadásban a sötét erő. Gyenge embereken keresztül próbálják manipulálni a többit. Aki túl erősnek mutatja magát, aki ledorongol, lenéz és támad másokat, tulajdonképpen a saját kétségbeesését vetíti Rád. Nem tudja iránytani a saját életét, azért próbálkozik a tiéddel. Egyre aljasabb és gonoszabb tettekkel támadják azt, aki a fény felé tart. 

Kolóniákba verődnek, mert egyedül túl gyengék. Tartózkodjatok az olyan társaságoktól, csoportoktól, akik nem fogadják el mások nézeteit. Akik azt gondolják, náluk van az igazság. Óriási a harc, próbálja a sötét magához rántani, akit csak bír. Megvilágosodást ígérnek, könnyű életet. Menekülj! A múltad terheinek lepakolása, hatalmas és hosszú feladat, Rajtad kívül senki más nem tudja megtenni. Azt keresd, aki érthetően, emberi nyelven, abban segít Neked, hogyan gyógyítsd meg saját magad. 

A test-lélek-szellem energiái is kiegyenlítődhetnek, valamint a múlt, jelen és jövő is összekapcsolódik bennünk. Ezért érdemes meditálni, csakráinkat feltölteni, védelmet kérni. Most könnyedebben szabadulhatunk meg régi sérelmektől, és teremthetjük a jövőt. Gondoljuk csak át, milyen tapasztalatokkal gazdagodtunk az elmúlt időszakban. 

Most van az elmúlás, a búcsúzás időszaka. Könnyebben engedünk el bármit, amiről úgy gondoljuk, értékrendünk szerint nincs keresnivalója a jövőnkben. Viszont ha tudjuk, mi az, akkor jobb minél előbb megszabadulni tőle. 

Függetlenítsd magad az eseményektől és emberektől, ne engedd, hogy hatással legyenek Rád! Ami valljuk be, elég nehéz a karmakiegyenlítődések időszakában, hiszen ennyi égből pottyant pofon még sosem érkezett az életünkbe. De ha megfelelően kezeljük és hisszük, hogy ez valami sokkal jobb felé visz Bennünket és hálásak vagyunk a megtapasztalásokért, egy befelé fordulós, nyugodt, békés időszak következhet. 

Főként az emberi kapcsolatok tisztulnak. A múltból előkerülnek emberek, jó nagyokat rúgnak Beléd, s Te kénytelen leszel megbocsátani, levonni a tanulságokat és lezártnak tekinteni a kapcsolatot. Nem csak helyzetektől, emberektől is ideje megszabadulni, akik mérgezik az életed. Szép lassan mindenki megtalálja azt, aki az ő szintjén rezeg. Senki sem jobb vagy rosszabb, csupán mások vagyunk. 

Nagyobb késztetést érzünk ebben az időszakban arra, hogy figyeljünk lelkünk hangjára. Megtapasztaljuk, hogy egyedül Ő lehet irányadónk ebben a kaotikus világban. S végre eljön az a pont, amikor hallgatunk is rá, és nem befolyásol, mit mondanak mások. Felvállaljuk magunkat, és nem hagyjuk, hogy megnyomorítson, legyőzzön a sötétség!

Kellemes napokat kívánok Mindenkinek!

Guzsik-Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu

Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: Kövess bennünket instagrammon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


Könyveimről információkat itt találsz: https://elozoeletek.blogspot.com/2019/08/konyvinformaciok.html

Megjegyzések