Szűz jegy előrejelzés 2020


Szűz jegyűeknek 2020-ra (Guzsik-Mohácsi Viktória 2020-as Holdnaptár c. könyvéből)

Kedves Szűz! Ha úgy érzed, eleget szenvedtél az elmúlt néhány évben, akkor itt az idő elengedni a gyeplőt és átadni magad a sorsnak. Nem arra bíztatlak, hogy ne tűzz ki célokat, inkább arra, hogy ne ragaszkodj görcsösen az elképzeléseidhez. Az elmúlt időszak megmutatta neked, hogy az élet néha keresztbe húzza a számításaidat, és neked alkalmazkodni kell ehhez. Mindez azt a célt szolgálta, hogy sokkal rugalmasabb légy, és hidd el végre, nem olyan szörnyű dolog a változás. 
Mindig is arra vágytál leginkább, hogy érzelmileg és anyagilag biztonságban érezd magad. Végre eljön a te időd! Ha már nem okoz gondot az elengedés, akkor végre szélnek tudod ereszteni a rossz beidegződéseidet, a kényszerképzeteid, a lelki és testi fájdalmakat. Nincs többé szükséged rájuk. 
Az élet akkor fog nehézségeket zúdítani rád, ha nem törődsz eleget magaddal. Ha nem kapcsolsz ki, nem pihensz meg néha. Ne légy annyira tettrekész, figyelj oda a lelkedre! Nem kell örökké bűntudatot érezned, ha lazítasz. Nem kell bűntudatot érezned mások miatt. 
Légy nyitott, kirándulj sokat, használd a természet erejét! Remekül tudsz töltődni az erdő mélyén, a tó partján, a hegytetőn. Érezd szabadnak magad! 
Ha párkapcsolatban élsz, engedd magad szeretni! Társadnak engedj betekintést a gyönyörű lelkedbe! Ne védekezz állandóan, inkább add meg magad az érzéseidnek.
Ha az igazit keresed, akkor az idén minden esélyed megvan arra, hogy rátalálj. Illetve eljutsz az önismeret azon fokára, hogy felismered igaz természetedet, így képes leszel felismerni a másikat is. Megengeded, hogy rád találjon a szerelem. 
Ha úgy érzed, zárva van a szíved, akkor arra kérlek, dolgozz még azon, hogy feloldd és elengedd a múltat, mert minden negatív érzést benned a múlt fájdalmai hívtak életre. 
Karrier tekintetében sok újdonságot tartogat ez az év. Ha az utóbbi években megtanultad jobban becsülni magad és elhiszed, hogy megérdemled a jót, akkor számtalan lehetőség fog rád találni. Tudom, a hosszú távú, biztos megélhetést keresed, de légy nyitott kérlek! Próbálj ki több lehetőséget, adj esélyt magadnak, hogy ráérezz, mi az, ami igazán neked való. 
Ha lazán, elvárások nélkül tekintesz az előtted álló évre, akkor nem marad el a jutalom, ez egészen biztos. 

Guzsik-Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu



Megjegyzések