2020.04.04 = 4.4.4 Egy különleges energiájú nap


A mai nap egy különleges nap, a 4-es szám uralja. Változások jönnek, ám ezek sokkal kellemesebbek, mint az idei év eddigi fordulatai. Ha képes vagy irányt adni a változásoknak, életed egyik fordulópontja lehet az elkövetkező néhány nap. 
Őszintén bízom benne, hogy már érzékeled/látod a célját, jelentőségét az idén kialakult krízishelyzetnek. 

A krízis görög szó magyarul “fordulópontot” jelent. Ha valaki eddig úgy élte az életét, hogy nem tudatosan építette a kapcsolatait, karrierjét, ha nem figyelt oda az egészségére, ha nem vállalt felelősséget a cselekedeteiért vagy képtelen volt döntéseket hozni, akkor nála most krízishelyzet állt elő… Vagyis rengeteg döntést kell meghoznia. 

Ha valaki eddig is tudatos volt az egészségére, szeretet-kapcsolatokat épített, tudatosan bánt a pénzügyekkel, van megtakarítása, felelősséget vállalt életéért és nem halogatott semmit, akkor elképzelhető, hogy nem kell, vagy nem kell annyi döntést meghoznia. Az ő életében nincsen krízis. Ezek az emberek egy ajándéknak élik meg a jelen időszakot, és azt mondják, tele van lehetőséggel. 

Én azt gondolom, minden ember az életében legalább egyszer keresztül megy azon, hogy minden összeomlik, majd újjáépül. Lehet, hogy csak utólag, de mindig rájövünk, hogy ezek szükségszerű változások. Ahhoz, hogy újat tudjunk építeni, le kell rombolni a régit. Ez változással jár. A változás pedig fájdalommal. Ezt el kell fogadni. Az emberek legtöbbször nem az összeomlástól félnek, hanem az ismeretlentől, amilyen változásokkal jár mindez. 

Én azt gondolom, hogy a világban zajló átalakulás már évekkel ezelőtt megtörtént volna (2011-2013), ha az emberiség fel van készülve rá. 2011-ben elkezdődtek a változások, és az elmúlt 9 év várakozással, tanulással telt. Időt kaptunk a felkészülésre. Időt kaptunk arra, hogy megtanuljunk elengedni, megbocsátani, tovább lépni. Hogy elengedjük a régi energiákat, mert ha tovább cipeljük őket, nem fogunk tudni létezni az új energiában. 

Most pedig elérkezett az idő! Tisztán látjuk, honnan hová jutottunk az elmúlt 8-9 évben, hogyan reagálunk dolgokra, mennyire hiszünk és bízunk magunkban, a sorsunkban. 
Én teljesen biztos vagyok abban, hogy valami rendkívül JÓ van kialakulóban. Ha még nem látod, nem baj! De őrizd meg a hited!

Lehet, hogy most nehézségekkel küzdesz és tele vagy félelmekkel. De bízz abban, hogy minden érted történik. Azért, hogy felébredj végre. Az emberek most megértik, mik a valódi értékek. 
Ez az időszak vagy összekovácsolja az emberi kapcsolatokat vagy szétszakítja őket. Minden letisztul. 
Most tanulj meg odafigyelni a tested jelzéseire. Érdemes kihasználni az adatott időt. Hiszen lehet semmittevéssel tölteni, de hetek alatt kitanulhatsz akár egy új szakmát. Meditálhatsz, megtervezheted az egész jövőt. 
Ennek az időszaknak egyébként is óriási teremtő ereje, varázsereje van. A manifesztáció roppant gyorsan működik. Talán ideje irányt adni a gondolatainknak, cselekedeteinknek. 

Legyen ez a mai nap, amikor elgondolkozol a jövőn. Amikor ki mered mondani, miket akarsz megváltoztatni. Amikor leírod, milyen vonal mentén haladjon tovább sorsod. Amikor megtervezed az egész életed. 
Azt fogod észrevenni, hogy számtalan lehetőséged adódik, hogy megvalósítsd a terveidet. Teljesen mindegy, honnan jöttél, hová születtél és ki voltál eddig. A lényeg az, hogy hová tartasz. Holnap már nem az az ember leszel, aki tegnap voltál. Eljuthatsz BÁRHOVÁ, ha van merszed elindulni! 

A mai nap a változásé. Engedd meg, hogy a Te életedben is megtörténjen! Én drukkolok Neked! 

Guzsik-Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu


Kövess bennünket instagrammon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


Könyveimről információkat itt találsz: https://elozoeletek.blogspot.com/2019/08/konyvinformaciok.html

Megjegyzések

 1. H
  Hálásan köszönöm! Amen🙏😇💕

  VálaszTörlés
 2. Köszönöm Vikikém! Szép gondolatok!

  VálaszTörlés
 3. Úgy legyen. :) Hálásan köszönöm...:)

  VálaszTörlés
 4. Hálás köszönet!!!!Csodálatos!!!! :) :) :) :)

  VálaszTörlés
 5. Nagyon csodás jelzés/üzenet, de van egy tévedés a megfogalmazásban. A "krízis" szó nem döntést, hanem VÁLSÁGOT jelent.

  VálaszTörlés
 6. Köszönöm a tiszta fèny Isteni energiát.

  VálaszTörlés
 7. Köszönöm a fenti sorokat. Annál is inkább, mert az a nap a születésem napja... És pontosan azokat a dolgokat húzod alá a leírtakkal, amin én is napok óta morfondírozok. (Néha van is kis lelkiismeretfurdalásom, amiért én jól érzem magam itthon a szeretteim körében most, amikor ilyen nehéz helyzet van sokak számára... De én élvezem, hogy végre több időt tölthetek velük, és szeretek velük lenni, tanítani őket, és örülök, hogy a férjem a lakás másik felében nyugodtan tud dolgozni, mellettünk is... Ez nekünk jó tapasztalat, azzal együtt, hogy csak rövid időre tudunk kimenni a panelból - de legalább van erkélyünk, és hálás vagyok a sorsnak, hogy a lakásárak elszállása előtt még az utolsó pillanatban ide tudtunk költözni pár éve... Lehet hogy pár hét múlva rosszabb lesz, mert ha elfogy a szabadságom, talán nem lesz munkáltatóm. De addig megpróbáljuk a jelenlegi helyzetből a legjobbat kihozni.

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése