Teremtés a jelenben

 




A jelen időszak az emberek többségét megállásra készteti. Sokaknak kell újratervezni életüket, karrierjüket, és átgondolni emberi kapcsolataikat. 

Már régóta érezzük, hogy szükség van bizonyos változtatásokra, mégis oly régóta halogatjuk őket. De eljött az idő, hogy rendbe tegyük a dolgokat magunk körül. Itt az idő, hogy felvállaljuk önmagunkat, őszinték legyünk, és merjünk az "új" mellett dönteni. 


Az utóbbi évek azzal teltek, hogy csak várunk és várunk, válaszok pedig nem érkeznek a kérdéseinkre. Az idő csak halad, mi pedig egyhelyben állunk. A sors viszont azt mondta: ELÉG!

Ha annyira vágytál valamire az utóbbi időben, mégsem jött a beteljesülés, most értékelj magadban egy kicsit. Valóban akarom, hogy megvalósuljon? Nem lehet, hogy igyekezett a sors megvédeni valamitől, és ezért nem kaptam meg? 

Ha őszinte szívvel óhajtod még most is a beteljesülést, akkor higgy abban, hogy eddig még nem jött el az ideje. Lehet, hogy benned kell átalakulnia érzéseknek ahhoz, hogy be tudd fogadni. 

Arra kérlek, ne siess, ne akard kierőszakolni a sorsból, amit szeretnél. Bízz abban, hogy a szinkronicitás működik, és amikor minden összeáll, amikor minden szereplő a helyén van, akkor nem marad el a jutalom. Csak légy türelmes és tudd, hogy úton van feléd, amire vágysz. 

Ha valamiről lemaradtál, lecsúsztál, elvitték az orrod elől, akkor az nem a tiéd. Hidd el, hogy nem előre, hanem visszafelé vitte volna az életed. Ez akkor is így van, ha még most nem látod. 


Fontos, hogy légy tisztában azzal, mit akarsz valójában. Az Univerzum melléd áll, ha tudja, miben kérsz segítséget. Ezért ne félj  kérni azt, amire vágysz! 


Ha régóta gondolkozol munkahely váltáson, vállalkozás beindításán, munkamódszer változtatáson, akkor tedd meg! Most sokkal gördülékenyebben fog menni minden! 

Hidd el, hogy megérdemled, hogy olyan tevékenységet végezz, ami megfelel lelki-, szellemi- és anyagi igényeidnek. És ne keseredj el, ha nem kapsz meg egyszerre mindent! Apró, kis lépésekben vezet az út a sikerhez, hiszen időközben a lelkedben rengeteg érzésnek kell átalakulnia. 


Ha hajlandó vagy változni, változtatni és tenni az álmaidért, a következő időszakban sokkal közelebb kerülsz hozzájuk. Ám arra kérlek, ne kapkodj el semmit, járd körbe a dolgokat és dönts bölcsen! Nem rohanunk sehova, nem gyors-, hanem hosszútávú, stabil megoldásokat keresünk. 


Nagymértékben hozzájárulhatsz álmaid megvalósulásához azzal, ha naponta vizualizálod a sikert! Ha elképzeled, hogy amire vágysz, a TIÉD! Ha naponta megerősíted magadban a szándékot. Ha negatív gondolataidat pozitívra cseréled!

Ha elengeded a félelmeket és nem a rémhírekre koncentrálsz! 

Ha tanulsz, olvasol, meditálsz és folyamatosan töltöd magad!

Ha elhiszed végre, hogy ami magad körül van, azt mind te teremtetted! Ha elhiszed, hogy választhatsz egy új jövőt! 

Ne feledd! Eljött a megvalósulások, beteljesedések ideje. Most MINDENRE érkezik megoldás! 


Csodás teremtéseket kívánok! 


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


Megjegyzések