Április 20. Újhold: Kivételes lehetőségek tárulnak fel előttünk

 Életünk során néha találkozunk olyan lehetőségekkel, melyek kihasználása kulcsfontosságú lehet számunkra. Azonban vannak olyan események is, melyek rendkívül ritkák és különlegesek, és ha éppen tudatosan jelen vagyunk, amikor ezek bekövetkeznek, az valódi kivételes ajándékot jelent számunkra. 

Ezen események egyike most következik be, a csütörtöki újhold képében. Ez a ritka és különleges esemény olyan lehetőséget kínál számunkra, melyet nem szabad figyelmen kívül hagynunk.

Az újhold hatása alatt új ajtók nyílnak meg előttünk, lehetőségek tárulnak fel, és egy új korszak kezdetének lehetünk tanúi. Az újhold energiái arra ösztönöznek bennünket, hogy elengedjük a múltban történteket, és előre tekintsünk az újabb lehetőségekre. Ez a különleges esemény bárkinek lehetőséget ad arra, hogy megújítsa az életét, újrakezdjen valami fontosat, vagy egyszerűen csak megújuljon.

Az újhold energiái segítenek abban, hogy átgondoljuk az életünkben lévő dolgokat, és meglássuk a valóságot olyannak, amilyen valójában. Most érdemes megtervezni a céljainkat, és hogy milyen területeken szeretnénk változtatni. Az energiák arra ösztönöznek bennünket, hogy merjünk nagyot álmodni, és tegyük meg azokat az apró lépéseket, melyek elvezetnek bennünket ezekhez az álmokhoz.

Az újhold segít, hogy szembenézzünk azzal, ami valójában körülöttünk van, és hogy azokat a dolgokat, amelyek tényleg szükségesek a boldogsághoz, prioritásként kezeljük. 

Az energia emberi kapcsolatainkra is hatással van. Érdemes törekedni a megfelelő kommunikációra és a megértésre. 

Az újhold energiái arra ösztönöznek bennünket, hogy hallgassunk az intuícióinkra, és hogy bátran kövessük a szívünk útját. Érdemes olyan dolgokat tenni, amik örömet és elégedettséget adnak, és amik segítenek az életünkben boldogabbnak és teljesebbnek lenni.

Az áprilisi újhold a szellemi és érzelmi növekedés szempontjából is nagyon fontos lehet. Segít, hogy jobban megértsük a világot és a benne rejlő lehetőségeket, és hogy elmélyítsük a tudásunkat és a bölcsességünket. Most célszerű tanulni és fejlődni, hogy új ismeretekre és képességekre tegyünk szert. Legyünk merészebbek, és vállaljunk kockázatot!

Használjuk ki az újhold energiáit, és éljünk vele! 

Ne feledd, idén minden megváltozhat, sőt mondhatnám úgy is, hogy minden megváltozik. Hogy milyen irányba, csak rajtad áll! 


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


Megjegyzések