Aktuális programok

Az oldásokról bővebben itt olvashatsz: http://elozoeletek.blogspot.hu/p/oldasokrol.html2018. Július 15. vasárnap 10-14.30-ig: Generációs minták-, a családban visszatérő programok oldása (magány, szegénység, válás, betegségek, stb...) Szülőkkel, testvérekkel való viszony oldása


Jó, ha az ember tisztában van azzal, hogy energiánk teljes egészét szüleinktől kapjuk. A kérdés csak az, hogy képesek vagyunk-e befogadni azt, ami örökségként tőlük kapunk. Ezzel kell gazdálkodnunk, ha lehet, fele-fele arányben. Ha ellenállunk ennek az energiának (ha haragszunk a szüleinkre, elutasítjuk őket), akkor rendkívül alacsony rezgésen működünk. 

Ha megvizsgáljuk, milyen az anyagi helyzetünk, hogyan működnek a párkapcsolataink, illetve mennyire tudjuk megélni férfiasságunkat/nőiességünket, ebből már következtethetünk arra, melyik szülőnket utasítjuk el tudatalatt. 

Ha az elfogadás megtörténik, érdemes megvizsgáni, a szüleink milyen energiák hordoznak magukban családi örökségként. Ha visszaköveted a családfát, és látod, hogy egy-egy esemény, élethelyzet gyakran előfordul (pl. válás, megcsalás, bántalmazás, anyagi nehézségek, depresszió, betegségek), és ugyanezt magadban is érzed, érdemes foglalkozni vele, meggyógyítani ezt a mintát Benned. Tapasztalataim szerint, míg nincsenek feloldva ezek a generációs minták, addig szinte minden erőfeszítés hiábavaló. 

Egy ember életét és boldogulását óriási mértékben határozza meg az, hogy mit hozott otthonról, milyen családból érkezett, kik voltak a felmenői, hogyan éltek, és miket tettek. 

Ha hajlandó vagy szembenézni mindezzel, akkor már nem fogok a családodat és a szüleidet okolni a sorsod alakulásáért, és végre úgy alakulnak majd a dolgaid, ahogyan szeretnéd. Minden a felelősségvállalással kezdődik. 

Fontos, hogy megértsd, Te is beleegyezésedet adtad ahhoz, hogy ebbe a családba szüless, ez mindig egy közös szerződés. Pontosan tudtad, mely helyzetekkel kell szembenézned, hogy fejlődni tudj. Bármilyenek is a szüleid, ők képesek tölteni Téged, ha hagyod. 

Sehol sem képes akkora sebet szerezni az ember, mint a vérségi és ezen belül is a legszorosabb családtagi kapcsolatokban. Itt minden kiéleződik: árulás, csalás, bajkeverés de a szeretet és a jószívűség is.

A testvéreddel való kapcsolatod nagymértékben meghatározza későbbi emberi kapcsolataidat, főként a párkapcsolatokat. Ezen blokkok is oldásra kerülnek, hogy megértsd, miért vonzod folyton ezeket a helyzeteket. 

Bővebb információ: aloeviki@gmail.com

2018. Július 22. vasárnap 10-14.30-ig: Találd meg a nőiességed/férfiasságod! - és ezáltal a szerelmet önmagadban. Összefüggések a családi minták és párkapcsolatok között - ezek oldása

Reménytelennek látod magad, tehetetlennek? Nem működik megfelelően a párkapcsolatod, vagy jóideje nincs is? Elgondolkodtál már azon, miért nem tudod megélni a férfiasságod/nőiességed? 

Nem tudom, valaha érezted-e, hogy Téged nem vesznek észre, szinte láthatatlan vagy? Hogy nem igazán rajonganak körbe az ellenkező nem tagjai? 

Vagy éppen ellenkezőleg: a kisugárzásod vonzza őket, de nem igazán sikerül tartós, egyenrangú kapcsolatokat kialakítanod. Lehet, hogy inkább csak használnak/kihasználnak, vagy éppen nem vállalnak fel. Vajon mikor és hol csúszott el az egyensúly?  

Elsőként arra kérlek, tedd fel magadnak a kérdést, hogy elégedett vagy-e nőként vagy férfiként önmagaddal. Tudod-e élni a tökéletes társ, feleség, férj, anya vagy apa szerepét? Szereted-e a külsőd? Vagy azt érzed, kissé megkopott a fényed?

Vajon mikor és hogyan sérült meg női-férfi részed, ami miatt önsajnálatba és önbüntetésbe kezdtél?

Lehet, hogy elméd nem tudja a választ, de lelked mindenre emlékszik. 

Ha megtörténik a múlt megbocsátása és elfogadása, egyenes az út a boldogság felé. Főként azonban magunknak kell megbocsátani, amiért bevállaltuk ezt az életet, ezeket a megtapasztalásokat. 
Ezenkívül jó tisztában lenni vele, milyen programok futnak a vérvonalon, milyen összefüggés van az édesanyáddal való kapcsolatod és a párkapcsolataid között, hogyan hat Rád, amit gyermekkorodban érzékeltél azon kapcsolatokból, melyek a közvetlen környezetedben voltak. 
Érdemes megérteni, mit hoztak a szülők magukkal, hogy lásd, csak azt adhatták, ami bennük is volt. 

Megvizsgáljuk, hogy a volt patrnereid és a szüleid között milyen összefüggések mutatkoznak, így leszel képes feloldani és elengedni őket a megértés által. A nap végére érezheted, hogy ott vár Rád a valódi társad, aki már nem csupán a sérüléseidet mutatja, hanem megnyitja a szívedet és Te elengedve az ellenállást, végre meg mered élni a valódi szerelmet. Mersz végre Férfi/vagy nő lenni teljes önvalódban. 

Ha valaki valódi gyógyulást szeretne a párkapcsolatában, érzelmi életében, rendkívül hasznos lehet Számára az oldás. 


Bővebb információ: aloeviki@gmail.com2018. Augusztus 5. vasárnap 10-14.30-ig: Atlantisz, az első földi élet-, és az ismétlődő inkarnációs blokkok oldása, életterved feltárása, ikerlélek kapcsolatok gyökerének oldása
Közülünk sokan Atlantiszban kezdtük meg földi pályafutásunkat, és azon megpróbáltatások, melyek akkor értek bennünket, rányomták a bélyeget az egész inkarnációs ciklusra. A lélek legmélyebb blokkjai ide eredeztethetők. Elérkezett az idő, hogy a bölcsesség lencséjén át megértsük, megbocsássuk és feloldhassuk mindazt, amit Atlantisz óta őrzünk, mélyen eltemetve a tudatalattinkban, lelkünkben, szívünkben, és felszabaduljunk e karmikus teher alól.

Átélhetjük a teljességet, amikor még egész volt a lélek (a szétválasztás az ikerlelkek létezésének az oka), ezzel beaktiválva ezt az energiát.

Sokan hasonló életet választottunk a jelenben, hogy újra átmenjünk ugyanazokon az emóciókon és tapasztalásokon, hogy meggyógyítsuk mindazt, amit évezredek óta lelkünkben hordozunk. Hasonló életfeladatot választottunk (főként a fényküldötti feladatok), és újra ikerlelkünkkel együtt vállaltuk a fejlődést és a feladatok megoldását.

De elsődleges szempont, hogy a két lélek-fél között feldolgozásra kerüljenek a sérülések, a fájdalmak, megtörténjen a megbocsátás, hogy újra képesek legyenek a harmónia megélésére, és megteremthessék a saját földi mennyországukat.

Feltárjuk azokat a mintákat, amik évezredek óta ott munkálkodnak Benned, és életről életre ugyanazokat a szituációkat vonzzák. 

A fájdalmak és félelmek oldásásának hatására elkezdenek majd áramolni azok az energiák, melyek elzártak attól, hogy megélhesd az életfeladatod és az igaz szerelmet.

Bővebb információ: aloeviki@gmail.com2018. Augusztus 12. vasárnap 10-14.30-ig: Sorsfeladatok és bőségcsatornák tisztítása,  létbizonytalanság és anyagi illúziók oldásaA bőség, anyagi jólét Benned dől el aszerint, hogy milyen a hozzájuk kapcsolódó hitrendszered , amit a neveltetésből és felmenőidtől magadban hordozol. Ez határozza meg érzéseid, tapasztalataid, amivel folymatosan teremtesz. 

 Ennek következtében rengeteg blokk alakul ki, amivel hiányt vonzol. Sokszor nem is érted, mi okozza a megrekedést. De mintha le lennél láncolva, egyszerűen képtelen vagy tovább lépni. 

Felszabadítjuk a lelket a régi szegénységi, cölibátusi fogadalmak alól, melyek hatnak életeken át. Ezek az önbüntetések eredhetnek olyan régi inkarnációkból, amikor rosszul bántunk a pénzzel vagy visszaéltünk a hatalommal, és most vezeklünk érte. De okozhatnak blokkot vallási tényezők és azok a helyzetek is, amikor megtapasztaltuk, hogy más hatalommal bíró, gazdag emberek számunkra értéktelen életet élnek, és kialakult bennünk egy olyan lenyomat, hogy "akinek pénze van, nem jó ember".

Azon blokkokat oldjuk, melyek elválasztanak a lelki és fizikai bőség megtapasztalásától.
Úgy érzed, munkahelyed, karriered nem nyújtja azt a belső szabadságot, elismerést és lelki gazdagságot, melyre vágysz? A nap többi része pedig arról szól majd, hogy miként találhatjuk meg valódi hivatásunkat, és hogyan teremthetjük meg belső és külső gazdagságunkat a kozmikus törvényszerűségek segítségével.

Hogyan gondolkodjunk spirituálisan a gazdagságról?
Mi módon teremthetünk magunknak olyan gazdagságot és hitet, amely boldoggá teszi életünket? (pénz, karrier, egészség, szerelem, párkapcsolat, család)
Alakítsd úgy az életed, hogy az a környezeted javát is szolgálja.
Mindenkinek megvan a lehetősége arra, hogy belső, lelki gazdagsága és bősége idővel anyagi formát öltsön.

Bővebb információ: aloeviki@gmail.com
2018. Augusztus 19. vasárnap 10-14.30-ig: Ikerlélek-kapcsolatok blokkjainak oldása, a hit és bizalom erősítése. Szerelem vonzás

2018. Augusztus 26. vasárnap 10-14.30-ig: Ősi családi karma oldása, ősi anya-seb, ősi apa-seb gyógyítása, a türelem és kitartás blokkjainak oldása

Minden program Székesfehérváron kerül megrendezésre. Bármelyikre szeretnél jelentkezni, az aloeviki@gmail.com címen megteheted. Arra kérlek, hogy csak akkor foglalj helyet bármelyik napra, ha biztos, hogy el szeretnél jönni. Ha pedig bármi miatt mégsem tudsz megjelenni, kérlek mindenképpen jelezd, lehetőleg 1-2 nappal az oldás előtt, hogy másnak átadhassuk a helyet, aki jönni szeretne. Ha valaki nem szól, sajnos legközelebb nem tudunk fenntartani helyet számára. Köszönjük!Szép napot kívánunk! Viki, Márti

Megjegyzések