Aktuális programok
Az oldásokról bővebben itt olvashatsz: http://elozoeletek.blogspot.hu/p/oldasokrol.html

Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html
2020 januárjától néhány hónapon keresztül havi 1 hétvégén fogunk oldásokat tartani, majd végleg megszűnnek fizikai formában. 

Januártól online oldások lesznek elérhetők, ennek részleteiért majd figyeljétek az oldalainkat. Ha tudunk ezzel kapcsolatosan bővebb információt adni, megtesszük. 2019. Augusztus 25 vasárnap 10-14.30-ig: Családi blokkok oldása (apával, anyával való kapcsolat és ennek hatása a párkapcsolatokra), fogantatás, magzati kor

Amikor egy lélek eldönti, hogy újra megszületik a földi létbe, elsőként azt a két személyt választja ki, akikhez kíván megszületni, és később majd a szüleinek nevezhet. Igen, valóban mi választottuk ki, hova kívánunk megszületni. Ez elsőre furcsának tűnhet, hiszen sokszor idegennek érezzük családtagjainkat. Édesanyád érzései meghatározták magzati korodat, így ha ez egy “problémákkal” teli időszak volt számára, akkor azóta is azt érezheted, hogy az élet csupán problémákból és szenvedésekből áll. Ha nem tervezett gyermek voltál, esetleg más neműnek vártak, szintén gyötörhet a bűntudat, sokszor magad sem tudod, miért. Azóta is mindenkinek próbálsz megfelelni, és azt érzed, kevés vagy. 

Gyermekként is éreztük, hogy minket nem értenek meg, és talán álmodoztunk is róla, milyen jó lenne másik családban élni. Ott, ahol több a szeretet, az elfogadás, a megértés. Ahol több figyelmet, időt kapunk. Ahol nem kritizálnak, nem bántanak, és őszinték velünk. A Benned élő gyermek rendkívül magányos és szomorú. 

Ám a köztes létben pontosan tudtuk, milyen tapasztalásokra kell szert tennünk ahhoz, hogy fejlődhessünk, így két olyan szülőt választottunk, akik pontosan ugyanazokkal a sérülésekkel rendelkeznek, amiket mi is magunkkal hoztunk előző életünkből, hogy tükröt tarthassanak elénk, hogy tisztán lássuk, mely érzéseket kell meggyógyítani magunkban. 

Jó, ha az ember tisztában van azzal, hogy energiánk teljes egészét szüleinktől kapjuk. A kérdés csak az, hogy képesek vagyunk-e befogadni azt, ami örökségként tőlük kapunk. Ezzel kell gazdálkodnunk, ha lehet, fele-fele arányben. Ha ellenállunk ennek az energiának (ha haragszunk a szüleinkre, elutasítjuk őket), akkor rendkívül alacsony rezgésen működünk. 

Ha megvizsgáljuk, milyen az anyagi helyzetünk, hogyan működnek a párkapcsolataink, illetve mennyire tudjuk megélni férfiasságunkat/nőiességünket, ebből már következtethetünk arra, melyik szülőnket utasítjuk el tudatalatt. 

Ha az elfogadás megtörténik, érdemes megvizsgáni, a szüleink milyen energiák hordoznak magukban családi örökségként. Ha visszaköveted a családfát, és látod, hogy egy-egy esemény, élethelyzet gyakran előfordul (pl. válás, megcsalás, bántalmazás, anyagi nehézségek, depresszió, betegségek), és ugyanezt magadban is érzed, érdemes foglalkozni vele, meggyógyítani ezt a mintát Benned. Tapasztalataim szerint, míg nincsenek feloldva ezek a generációs minták, addig szinte minden erőfeszítés hiábavaló. 

Egy ember életét és boldogulását óriási mértékben határozza meg az, hogy mit hozott otthonról, milyen családból érkezett, kik voltak a felmenői, hogyan éltek, és miket tettek. 

Ha hajlandó vagy szembenézni mindezzel, akkor már nem fogod a családodat és a szüleidet okolni a sorsod alakulásáért, és végre úgy alakulnak majd a dolgaid, ahogyan szeretnéd. Minden a felelősségvállalással kezdődik. 

Fontos, hogy megértsd, Te is beleegyezésedet adtad ahhoz, hogy ebbe a családba szüless, ez mindig egy közös szerződés. Pontosan tudtad, mely helyzetekkel kell szembenézned, hogy fejlődni tudj. Bármilyenek is a szüleid, ők képesek tölteni Téged, ha hagyod. 

Sehol sem képes akkora sebet szerezni az ember, mint a vérségi és ezen belül is a legszorosabb családtagi kapcsolatokban. Itt minden kiéleződik: árulás, csalás, bajkeverés, de a szeretet és a jószívűség is.

Bővebb információ: aloeviki@gmail.com

2019. Szeptember 1. vasárnap 10-14.30-ig: Bőség megteremtése életünkben, anyagi blokkok és mágiák oldása, életfeladat és családi karma összefüggései

Gondolkodtál már rajta, hogy miért van az, hogy az egyik ember könnyűszerrel teremti meg vágyait, míg a másiknak látszólag semmi nem sikerül? 
Vajon miért lehet, hogy az emberek egy része hatalmas anyagi vagyonra tesz szert, mások pedig szegénységben élik le egész életüket? 

Tudnod kell, hogy életed egy tükörkép, melyben láthatod belső világod. Legkáprázatosabb iróniája, hogy amire vágysz, azzal mind-mind rendelkezel. De hordozhatsz lelkedben olyan blokkokat és sérüléseket, mellyel lezárod a bőség energia áramlását. 

Az öröklött családi minták, előző életekben szerzett élmények teremtik meg az egyéni tapasztalataidat. A régmúltban tett szegénységi fogadalmak még ma is hatnak Rád. A lélek magával cipeli inkarnációról inkarnációra. 

Azonban feloldozhatod lelked azon részét, amely a mai napig blokkolja a bőség áramlását életedben és szinte követeli a szenvedést. 

Óriási hatással van Rád az a lenyomat, amit családod hitrendszeréből magadban hordozol, így feloldásra kerülnek azon szülői minták, melyek akár több évszázada futnak a vérvonalon, és arra kényszerítenek, hogy elutasítsd a bőség megjelenését az életedben. 

A nap abban segít, hogy elérhető légy a bőség számára, megnyisd magad, visszatérjen a hited, hogy belső, lelki gazdagságod és bőséged idővel anyagi formát öltsön.

Ha nem érted életed történéseit, ha úgy érzed, mindig csak kihasználnak, ha nem tudsz bánni a pénzzel vagy elveszettnek gondolod magad, hasznos lehet Számodra az oldás.

Bővebb információ: aloeviki@gmail.com

2019. Szeptember 8. vasárnap 10-14.30-ig: Atlantisz, az első földi élet-, és az ismétlődő inkarnációs blokkok oldása, életterved feltárása, ikerlélek kapcsolatok gyökerének oldása

Közülünk sokan Atlantiszban kezdtük meg földi pályafutásunkat, és azon megpróbáltatások, melyek akkor értek bennünket, rányomták a bélyeget az egész inkarnációs ciklusra. A lélek legmélyebb blokkjai ide eredeztethetők. Elérkezett az idő, hogy a bölcsesség lencséjén át megértsük, megbocsássuk és feloldhassuk mindazt, amit Atlantisz óta őrzünk, mélyen eltemetve a tudatalattinkban, lelkünkben, szívünkben, és felszabaduljunk e karmikus teher alól.

Átélhetjük a teljességet, amikor még egész volt a lélek (a szétválasztás az ikerlelkek létezésének az oka), ezzel beaktiválva ezt az energiát.

Sokan hasonló életet választottunk a jelenben, hogy újra átmenjünk ugyanazokon az emóciókon és tapasztalásokon, hogy meggyógyítsuk mindazt, amit évezredek óta lelkünkben hordozunk. Hasonló életfeladatot választottunk (főként a fényküldötti feladatok), és újra ikerlelkünkkel együtt vállaltuk a fejlődést és a feladatok megoldását.

De elsődleges szempont, hogy a két lélek-fél között feldolgozásra kerüljenek a sérülések, a fájdalmak, megtörténjen a megbocsátás, hogy újra képesek legyenek a harmónia megélésére, és megteremthessék a saját földi mennyországukat.

Feltárjuk azokat a mintákat, amik évezredek óta ott munkálkodnak Benned, és életről életre ugyanazokat a szituációkat vonzzák. 

A fájdalmak és félelmek oldásásának hatására elkezdenek majd áramolni azok az energiák, melyek elzártak attól, hogy megélhesd az életfeladatod és az igaz szerelmet.

Bővebb információ: aloeviki@gmail.com
2019. Szeptember 15. vasárnap 10-14.30-ig: Párkapcsolati oldás, lélektárs kapcsolatok (távkapcsolatok, plátói szerelmek, szerelmi háromszögek), szerelmi mágiák, átkok oldása

Vajon miért van az, hogy az ember egész életében keres egy érzést, amiről azt gondolja, valahol, valamikor elveszítette? 
Majd jön valaki, akinek a szemébe nézünk, és a lelkébe látunk. Felismerjük benne önmagunkat. Hirtelen értelmet kap a létezés! Azt érezzük, hogy a helyére került a kirakó összes kis darabkája. Bennünk van a bizonyosság, hogy ez egy különleges kapcsolódás... Más, mint a többi. Nem égő lángolás, hanem egy mély megnyugvás. 

Ám amennyire szép és felemelő, annyira fájdalmas, ha lelkileg nem áll készen mindkét fél az összeolvadásra. A tükör, amit a másik ember viselkedésével mutat, kegyetlen tud lenni. Felhozza lelkünkből az összes olyan sérülést, amit a múltban betakargattunk. 
Mivel rendkívül erős a kötődés a két lélek között, megindul egy óriási tisztulás. Tudják és érzik, hogy nem tudnak elszakadni egymástól, mégis húzza őket vissza a sok meg nem oldott feladat. 

Egy lélektársi kapcsolatban rendkívül fontos a hit és a bizalom megteremtése. Tudni azt, hogy őket a világon semmi nem választhatja szét egymástól. Ugyanakkor, ha nem teszik le a múlt gyötrelmeit, és nem gyógyítják meg sebesült lelküket, a kapcsolat működésképtelen, és marad a mindent felemésztő szenvedés. 

A múlt fájdalmainak megértése, feloldása, egyre közelebb visz Önmagadhoz, és ezáltal egyre elérhetőbbé válsz a szerelem számára. 

Ideje kilépni az áldozatszerepből, levetni a “nekem nem sikerül semmi” hozzáállást! 
Hidd el, Te is méltó vagy a valódi, feltétel nélküli szeretetre! 

A program akkor is hasznos lehet Számodra, ha szeretnéd már meglévő kapcsolatodat érzelmileg stabillá tenni, és akkor is, ha úton vagy az "igazi" felé. 

Bővebb információ: aloeviki@gmail.com
2019. Szeptember 22. vasárnap 10-14.30-ig: Váltsd valóra az álmaid! - TEREMTŐ NAP - függőségek, önbüntető programok oldása

Ha meghozod a döntést, hogy végérvényesen lezárod a múltat, az Univerzum Melléd áll. Számtalan lehetőség érkezik Hozzád, melyet megragadva teremthetsz bármit, amire vágysz. 

Vajon van bátorságod elhagyni a régit, és beleállni az újba? A döntést Neked kell meghozni. 

Ahhoz, hogy be tudd vonzani a bőséget életed minden területén, helyet kell csinálni neki. Nem csupán fizikailag, a lelkedben is. Ha telve van nehezteléssel, haraggal, bűntudattal, nem marad hely a szeretetnek. A szeretet pedig képes magához vonzani rengeteg olyan történést, amitől még boldogabbnak érezheted magad. 

A döntést Neked kell meghoznod. Egy karnyújtásnyira van Tőled a boldogság. Ott van a szerelem, a bőség minden formája. Amire vágysz, a Tiéd. Azért vágyakozol utána, mert ez van a sorsodban. Az érzések mindig jeleznek, merre kell menni és mit kell csinálni. Ideje megtanulni hallgatni rá. 

Ez a nap segítséget nyújthat a stabilitás megteremtésében, és alkamassá tesz minket arra, hogy végre ne utasítsuk vissza a sok jót, amit az élet kínál nekünk. 

Bővebb információ: aloeviki@gmail.com

2019. Október 6. vasárnap 10-14.30-ig: Nőiesség és férfiasság blokkjainak oldása, szexuális blokkok oldás és ezek összefüggése a családi energiákkal

Reménytelennek látod magad, tehetetlennek? Nem működik megfelelően a párkapcsolatod, vagy jóideje nincs is? Elgondolkodtál már azon, miért nem tudod megélni a férfiasságod/nőiességed? 

Nem tudom, valaha érezted-e, hogy Téged nem vesznek észre, szinte láthatatlan vagy? Hogy nem igazán rajonganak körbe az ellenkező nem tagjai? 

Vagy éppen ellenkezőleg: a kisugárzásod vonzza őket, de nem igazán sikerül tartós, egyenrangú kapcsolatokat kialakítanod. Lehet, hogy inkább csak használnak/kihasználnak, vagy éppen nem vállalnak fel. Vajon mikor és hol csúszott el az egyensúly? 

Elsőként arra kérlek, tedd fel magadnak a kérdést, hogy elégedett vagy-e nőként vagy férfiként önmagaddal. Tudod-e élni a tökéletes társ, feleség, férj, anya vagy apa szerepét? Szereted-e a külsőd? Vagy azt érzed, kissé megkopott a fényed?

Vajon mikor és hogyan sérült meg női-férfi részed, ami miatt önsajnálatba és önbüntetésbe kezdtél?

Lehet, hogy elméd nem tudja a választ, de lelked mindenre emlékszik. 

Ha megtörténik a múlt megbocsátása és elfogadása, egyenes az út a boldogság felé. Főként azonban magunknak kell megbocsátani, amiért bevállaltuk ezt az életet, ezeket a megtapasztalásokat. 

Itt az idő, hogy a zavarodottságból a nyugalomba lépj, a bizalmatlanságból a bizalomba, a haragból a szeretetbe, a áldozatiságból a tettrekészségbe, a reményvesztettségből örömteli emberré válj!

Gyógyítást végzünk a szívben és az alsó csakrákban, hogy önfeledten és szabadon élhesd meg szerepedet és a szexualitást. Szexualitással kapcsolatos hiedelmek feltárására is sor kerül. Gyógyítjuk a karmikus sebeket, az elnyomást, a szexuális bántalamzásokból eredő sebeket (akár előző életekből).

Bárki, akivel szexuális kapcsolatot létesítünk, nálunk hagy magából valamit. Ez fordítva is igaz. Aktus során 2 ember között energiacsere történik, mellyel azonosulunk a másik ember érzéseivel. Ideje megszabadulni a múlt kísértésétől, és elengedni ezeket a régi kötéseket.

Majd oldjuk azon sebeket, amiket a másik nem által szenvedtünk, ahol megalázva, elnyomva, megcsalva, kihasználva és mellőzve éreztük magunkat.

Így újra képesek leszünk szeretni, szeretetet befogani, megteremteni tökéletes önmagunkat, és elfogadni a számunkra méltó partnert és szerelmet.


Bővebb információ: aloeviki@gmail.com

2019. Október 13. vasárnap 10-14.30-ig: Családfatisztítás, a vérvonalon futó örökölt minták gyógyítása, szülőkkel, testvérekkel való kapcsolatok gyógyítása

Tapasztalataim szerint nem létezik olyan ember, aki úgy érzi, családjában (tágabb családról van szó) minden emberi kapcsolat jól működő, “egészséges”. Emellett hajlamosak vagyunk azt hinni, ha kivonjuk magunkat a család életéből, akkor ránk nincs hatással. 

Fejlődésünket, emberi kapcsolatainkat, beidegződéseinket, anyagi helyzetünket, félelmeinket és szerelmi életünket nagymértékben befolyásolja és meghatározza a család energetikája, melybe születtünk. 

A szülők a példák, a minták, s nem csupán külsőleg hasonlítunk rájuk, hanem gondolkodásban, érzésekben, reakciókban is. Éveken, évtizedeken keresztül éltünk az aurájukban, átvettük minden rezgésüket, félelmüket, fájdalmukat, ami egyszercsak utat tör magának az életünkben. Mi pedig nem értjük, miért nem működik az életünk. 

A szülők is csak áldozatok áldozatai, és azt adták, amit ők hoztak otthonról. Minden családfán megfigyelhetők ugyanazok a tendenciák (válás, alkoholizmus, függőségek, erőszak, megaláztatás stb.), és ezek Rád és gyermekeidre is hatással vannak. Mindenkire, aki a vérvonalhoz tartozik. Ezek generációkon keresztül hatnak, míg észre nem veszik a sablont és meg nem oldják a feladatokat. 

Ezen a napon a családfát tisztítjuk és gyógyítjuk, külön kitérünk a szülő-gyermek, nagyszülő-unoka, szülő-nagyszülő és a testvéri kapcsolatok megértésére és oldására. 

Ha megérted a családod, a gyökereid, ha elfogadod és megbocsátasz, jelentősen javulni fognak emberi kapcsolataid, szerelmi életed, anyagi helyzeted és önmagaddal való kapcsolatod is. 

Ez az egyik legnagyobb erejű, az élet minden területére kiható oldás. 

Bővebb információ: aloeviki@gmail.com🔴👉2019. Október 20. vasárnap 10-14.30-ig: Elengedés - a múlt elengedése, plátói kapcsolatok elengedése, halott szeretteink elengedése, a szenvedés és az önbüntetések elengedése

🔴👉2019. Október 27. vasárnap 10-14.30-ig: Lélektársi kapcsolatok oldása előző életekben, szívcsakra tisztítása, a szerelem befogadása

🔴👉2019. November 3. vasárnap 10-14.30-ig: Bőség blokkok oldása, életfeladat megtalálása, vágyaid megteremtése

🔴👉2019. November 17. vasárnap 10-14.30-ig: A nőiség és a szerelem mágiája - Egy nap kifejezetten hölgyeknek - anyaseb oldása, nőiség gyógyítása, felkészülés a boldogság befogadására

🔴👉2019. November 24. vasárnap 10-14.30-ig: Ősi családi karma oldása, vallási programok, önbüntetések, áldozati szerep, függőségek oldása, apa seb-anya seb

🔴👉2019. December 1. vasárnap 10-14.30-ig: Atlantisz, az első földi élet-, és az ismétlődő inkarnációs blokkok oldása, életterved feltárása, ikerlélek kapcsolatok gyökerének oldása

🔴👉2019. December 7. szombat 10-14.30-ig: Ikerlélek és karmikus szerelmi kapcsolatok oldása

🔴👉2019. December 8. vasárnap 10-14.30-ig: Elengedés

A következő oldás január közepén várható. 2020 januárjától néhány hónapon keresztül havi 1 hétvégén fogunk oldásokat tartani, majd végleg megszűnnek fizikai formában. 
Januártól online oldások lesznek elérhetők, ennek részleteiért majd figyeljétek az oldalainkat. Ha tudunk ezzel kapcsolatosan bővebb információt adni, megtesszük. 

Minden program Székesfehérváron kerül megrendezésre. Bármelyikre szeretnél jelentkezni, az aloeviki@gmail.com címen megteheted. Arra kérlek, hogy csak akkor foglalj helyet bármelyik napra, ha biztos, hogy el szeretnél jönni. Ha pedig bármi miatt mégsem tudsz megjelenni, kérlek mindenképpen jelezd, lehetőleg 1-2 nappal az oldás előtt, hogy másnak átadhassuk a helyet, aki jönni szeretne. Ha valaki nem szól, sajnos legközelebb nem tudunk fenntartani helyet számára. Köszönjük!


Guzsik-Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu

Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: Kövess bennünket instagrammon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/

Könyveimet itt vásárolhatod meg: https://aoestherwebshop.hu/vendegszerzok-konyvei-107

Megjegyzések