Aktuális programok

Az oldásokról bővebben itt olvashatsz: http://elozoeletek.blogspot.hu/p/oldasokrol.html


2018. Szeptember 23. vasárnap 10-14.30-ig: Bőség megteremtése életünkben, anyagi blokkok és mágiák oldása, életfeladat és családi karma összefüggései


Vajon miért vonzom be újra és újra ugyanazt a helyzetet? Miért nem tudom azt az életet élni, amit megálmodtam magamnak? Mintha lenne egy hatalmas erő, ami visszahúz, ami nem engedi, hogy haladjak - mondják sokan. 

A nap folyamán arra kaphatunk választ, miféle összefüggések vannak a családunk (amibe beleszülettünk) és életünk feladatai között. Hogyan öröklődnek a családi minták, melyekkel újra és újra megteremtjük ugyanazokat a helyzeteket, a szegénységtudatot az áldozatszerepet. 

Találkoztam már több olyan emberrel, ahol egy családi átok hatott már sok generáción át, és ez akadályozta meg, hogy a bőség testen öltsön a fizikai valóságban. És most bőség alatt nem csupán a pénzt értem, hanem mindent, amitől az ember gazdagnak érezheti magát (sikeres karrier, szerelem, család). 

Ha nem érted életed történéseit, ha úgy érzed, mindig csak kihasználnak, ha nem tudsz bánni a pénzzel vagy elveszettnek gondolod magad, hasznos lehet Számodra az oldás. 

Bőség, gazdagság, életfeladat és annak családi összefüggései a fő témája a napnak. Életed egy tükörkép, melyben láthatod belső világod. Legkáprázatosabb iróniája, hogy amire mindannyian vágyunk, azzal mindannyian rendelkezünk. 

Az egyéni meghatározások, hozott- és öröklött családi minták, előző életekben szerzett élmények teremtik meg tapasztalataidat. 

Azon blokkokat oldjuk, melyek a családból öröklődtek, és elválasztanak a lelki és fizikai bőség megtapasztalásától. 

Úgy érzed, munkahelyed, karriered nem nyújtja azt a belső szabadságot, elismerést és lelki gazdagságot, melyre vágysz? A nap többi része pedig arról szól majd, hogy miként találhatjuk meg valódi hivatásunkat, és hogyan teremthetjük meg belső és külső gazdagságunkat a kozmikus törvényszerűségek segítségével. 

Hogyan gondolkodjunk spirituálisan a gazdagságról?

Mi módon teremthetünk magunknak olyan gazdagságot és hitet, amely boldoggá teszi életünket? (pénz, karrier, egészség, szerelem, párkapcsolat, család)

Alakítsd úgy az életed, hogy az a környezeted javát is szolgálja. 

Mindenkinek megvan a lehetősége arra, hogy belső, lelki gazdagsága és bősége idővel anyagi formát öltsön.


Bővebb információ: aloeviki@gmail.com

2018. Szeptember 30. vasárnap 10-14.30-ig: Ikerlélek nap: Az ikerlélek kapcsolatok lépései, szakaszai, és blokkjainak oldása. Felkészíteni lelkünket az összeolvadásra


Amikor a lélekben megszületik az elhatározás, hogy újra születik a földi világba, arról is dönt, hogy kettéválik. A bolygóra senki nem születik egészként. Ez az ikerlelkek létezésének az oka. Talán pont ezért keressük egész életünkben a másik felünket. Vágyódunk valami után (sokszor mi magunk sem tudjuk, mi az), amiről tudjunk, hogy a miénk, de valamikor elveszítettük. 

Hiába próbálkozunk, nem tudjuk az érzést enyhíteni más ember karjaiban (maximum rövid időre). 
Ha valaki találkozik az ikerlélek témával, egészen biztos, hogy dolga van vele. Lehet, hogy már Neked is volt részed egy olyan különleges találkozásban, amiről úgy érzed, végérvényesen megváltoztatott Benned valamit. Nem égő lángolást éreztél a szívedben, hanem mély megnyugvást. Azt érezted, a karjaiban biztonságban vagy. Hazataláltál. Nem volt Benned kétely, csak egy mély bizonyosság: Ti összetartoztok. 

A találkozás megnyitotta mindkettőtök szívét, de ezzel együtt feltépődtek a múlt sebei, a korábban (együtt) megélt fájdalmak, és egyikőtök kimenekült a kapcsolatból. Egyszerre volt jelen a pokol és a mennyország. S ezáltal megindult mindkettőtök életében egy hatalmas változás/fejlődés. 

A napon sorra vesszük az ikerlélek kapcsolatok jellemző lépéseit, tanulási feladatait. 

Majd elkezdjük oldani azokat a blokkokat, amik útját állják a földi kapcsolódásnak. Ezek lehetnek egykoron, egymás által elszenvedett sérülések, családi minták, önbüntető programok. Gyakoroljuk az elengedést, a megbocsátást. 

Feltöltjük a lelkedet, hogy szabadon és szeretettel szárnyalhasson, és így szívesen fog kapcsolódni hozzá a másik! 

Bővebb információ: aloeviki@gmail.com
2018. Október 7. vasárnap 10-14.30-ig: Első földi élet - Atlantisz oldása, és ennek hatása az inkarnációs ciklusra, a lélektársi kapcslatokra és az életfeladatra

Közülünk sokan Atlantiszban kezdtük meg földi pályafutásunkat, és azon megpróbáltatások, melyek akkor értek bennünket, rányomták a bélyeget az egész inkarnációs ciklusra. A lélek legmélyebb blokkjai ide eredeztethetők. Elérkezett az idő, hogy a bölcsesség lencséjén át megértsük, megbocsássuk és feloldhassuk mindazt, amit Atlantisz óta őrzünk, mélyen eltemetve a tudatalattinkban, lelkünkben, szívünkben, és felszabaduljunk e karmikus teher alól.
Átélhetjük a teljességet, amikor még egész volt a lélek (a szétválasztás az ikerlelkek létezésének az oka), ezzel beaktiválva ezt az energiát.
Sokan hasonló életet választottunk a jelenben, hogy újra átmenjünk ugyanazokon az emóciókon és tapasztalásokon, hogy meggyógyítsuk mindazt, amit évezredek óta lelkünkben hordozunk. Hasonló életfeladatot választottunk (főként a fényküldötti feladatok), és újra ikerlelkünkkel együtt vállaltuk a fejlődést és a feladatok megoldását.
De elsődleges szempont, hogy a két lélek-fél között feldolgozásra kerüljenek a sérülések, a fájdalmak, megtörténjen a megbocsátás, hogy újra képesek legyenek a harmónia megélésére, és megteremthessék a saját földi mennyországukat.
A fájdalmak és félelmek oldásásának hatására elkezdenek majd áramolni azok az energiák, melyek elzártak attól, hogy megélhesd az életfeladatod és az igaz szerelmet.

Ez az egyik legerősebb, az élet minden területére kiható oldás. 


Bővebb információ: aloeviki@gmail.com
2018. Október 14. vasárnap 10-14.30-ig: Karmikus családi kapcsolatok oldása, családfatisztítás, belső gyermek gyógyítása
2018. Október 21. vasárnap 10-14.30-ig: Párkapcsolati blokkok - (távkapcsolatok, plátói szerelmek), a be nem teljesedett szerelmek sérüléseinek oldása, kilépni az áldozatszerepből. Elengedés, megbocsátás, az ismétlődő minták gyógyítása
2018. Október 28. vasárnap 10-14.30-ig: Előző élet, függőségek2018. November 4. vasárnap 10-14.30-ig: Váltsd valóra az álmaid! - TEREMTŐ NAP

Ha valamit gyorsan és könnyen elsajátítottam az életemben az, mit hogyan kell megteremteni, legyen szó akár tárgyakról, akár eseményekről, szerelemről vagy bőségről. Ezen tapasztalataimat szeretném átadni Nektek. Részletesen végigmegyünk a célkitűzés, célfüzet írás lépésein, illetve azon, mit kell tennünk lelki- és fizikai síkon ahhoz, hogy tudatos teremtővé váljunk.

Nekem egyik kedvenc témám, mivel életünk minden területén alkalmazhatjuk, ha ráérzünk a lényegére.

Hasznos ismeretekhez juthatsz, ha vannak olyan helyzetek az életedben, amiket képtelen vagy megoldani és úgy érzed, nem tudod irányítani a dolgokat. Mintha nem lenne hatalmad felettük. Nem Te uralod őket, hanem ők uralnak Téged. 
Lehet, hogy nem találod azt a hivatást, vagy azt a kapcsolatot, melyben jól érzed magad, de elképzelhető, hogy az anyagi bőség kerül el jó régóta. 

A legjobb érzés az életben az, ha nem csak tudjuk, de érezzük is, hogy minden eseményt mi hívunk életre, és rajtunk áll, mileyen jövőt teremtünk magunknak. Ma már tudom, hogy ezek nem csupán hangzatos szavak, hanem a valóság.
Beszélni fogunk arról, ki hogyan találja meg élete feladatait, és élete mely területein kíván bőséget teremteni. Lehetőség lesz arra is, hogy feltedd a kérdéseid a témával kapcsolatosan.

Bővebb információ: aloeviki@gmail.com

2018. November 11. vasárnap 10-14.30-ig: A nőiség és a szerelem mágiája - Egy nap kifejezetten hölgyeknek - anyaseb oldása, nőiség gyógyítása, felkészülés a boldogság befogadására

Egyik legnagyobb hatású oldás hölgyek számára. Ha úgy érzed, most jött el a Te időd, hogy visszahódítsd Önmagad, felszabadítsd hatalmad, visszanyerd önbecsülésed, meggyógyítsd nőként elszenvedett sérüléseid, akkor Neked szól ez nap.
Ha ez életet választod, elég bátornak kell lenned ahhoz, hogy feláldozd régi, elnyűtt, tehetetlen önmagad.
Elsőként arra kérlek, tedd fel magadnak a kérdést, hogy elégedett vagy-e nőként önmagaddal. Tudod-e élni a tökéletes társ, feleség, anya szerepét? Szereted-e a külsőd? Vagy azt érzed, kissé megkopott a fényed?
Reménytelennek látod magad, tehetetlennek? Nem működik megfelelően a párkapcsolatod, vagy jóideje nincs is?
Sokszor érzed, hogy fájnak a "női részeid"? Cisztákkal, miómával, menstruációs gondokkal küzdesz? Nem jön össze a gyermekáldás? 
Vajon mikor és hogyan sérült meg női részed, ami miatt önsajnálatba és önbüntetésbe kezdtél?
Lehet, hogy elméd nem tudja a választ, de lelked mindenre emlékszik.
Itt az idő, hogy a zavarodottságból a nyugalomba lépj, a bizalmatlanságból a bizalomba, a haragból a szeretetbe, a áldozatiságból a tettrekészségbe, a reményvesztettségből örömteli nővé válj!
Fel kell újra tárnod és fedezned Önmagad, hogy szépnek, egészségesnek, szabadnak lásd, aki a tükörből mosolyog vissza Rád. Hiszen a világ csupán visszatükrözi azt, amit magadról gondolsz.
Ideje meggyógyítani sebesült, elnyomott lelked. Ehhez szükséges az édesanyával (esetleg nagymamával) való kapcsolat kiegyenlítése, az átvett nehézségek és feladatok letétele, és a szülői minták megtisztítása.
Gyógyítást végzünk a szívben és a női szervekben, hogy önfeledten és szabadon élhesd meg szerepedet és a szexualitást. 
Majd oldjuk azon sebeket, amiket férfiak által szenvedtünk, ahol megalázva, elnyomva, megcsalva, kihasználva és mellőzve éreztük magunkat.
Így újra képesek leszünk szeretni, szeretetet befogani, megteremteni tökéletes önmagunkat, és elfogadni a számunkra méltó partnert és szerelmet.
Gyakoroljuk az elengedést, a megbocsátást, és a végén tökéletes önmagunkként megteremtjük álmaink párkapcsolatát.

Bővebb információ: aloeviki@gmail.com
2018. November 18. vasárnap 10-14.30-ig: Párkapcsolati oldás

2018. November 25. vasárnap 10-14.30-ig:

2018. December 2. vasárnap 10-14.30-ig:

2018. December 9. vasárnap 10-14.30-ig:

2018. December 16. vasárnap 10-14.30-ig:

2018. December 30. vasárnap 10-14.30-ig:
Minden program Székesfehérváron kerül megrendezésre. Bármelyikre szeretnél jelentkezni, az aloeviki@gmail.com címen megteheted. Arra kérlek, hogy csak akkor foglalj helyet bármelyik napra, ha biztos, hogy el szeretnél jönni. Ha pedig bármi miatt mégsem tudsz megjelenni, kérlek mindenképpen jelezd, lehetőleg 1-2 nappal az oldás előtt, hogy másnak átadhassuk a helyet, aki jönni szeretne. Ha valaki nem szól, sajnos legközelebb nem tudunk fenntartani helyet számára. Köszönjük!

Megjegyzések

  1. Nekem is van megoldandó rejtély az életemben,ami elég gyötrelmes lecke.Jó lenne tudni az okait és a megoldását.

    VálaszTörlés
  2. Hát...én sem lennék könnyü eset!!

    VálaszTörlés
  3. Én nagyon szeretném ezeket a tanfolyamokat végigcsinálni! 1 fontos dolog köt, hogy mozgássérült vagyok és nem tudom , hogy hogyan is juthatnék el Önökhöz! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése