Aktuális programok

Az oldásokról bővebben itt olvashatsz: http://elozoeletek.blogspot.hu/p/oldasokrol.html
2019. Február 10. Vasárnap 10-14.30-ig: Karmikus családi kapcsolatok oldása, családfatisztítás, szülői és testvéri kapcsolatok oldása

Amikor egy lélek eldönti, hogy újra megszületik a földi létbe, elsőként azt a két személyt választja ki, akikhez kíván megszületni, és később majd a szüleinek nevezhet. Igen, valóban mi választottuk ki, hova kívánunk megszületni. Ez elsőre furcsának tűnhet, hiszen sokszor idegennek érezzük családtagjainkat. 

Gyermekként is éreztük, hogy minket nem értenek meg, és talán álmodoztunk is róla, milyen jó lenne másik családban élni. Ott, ahol több a szeretet, az elfogadás, a megértés. Ahol több figyelmet, időt kapunk. Ahol nem kritizálnak, nem bántanak, és őszinték velünk. A Benned élő gyermek rendkívül magányos és szomorú. 

Ám a köztes létben pontosan tudtuk, milyen tapasztalásokra kell szert tennünk ahhoz, hogy fejlődhessünk, így két olyan szülőt választottunk, akik pontosan ugyanazokkal a sérülésekkel rendelkeznek, amiket mi is magunkkal hoztunk előző életünkből, hogy tükröt tarthassanak elénk, hogy tisztán lássuk, mely érzéseket kell meggyógyítani magunkban. 

Jó, ha az ember tisztában van azzal, hogy energiánk teljes egészét szüleinktől kapjuk. A kérdés csak az, hogy képesek vagyunk-e befogadni azt, ami örökségként tőlük kapunk. Ezzel kell gazdálkodnunk, ha lehet, fele-fele arányben. Ha ellenállunk ennek az energiának (ha haragszunk a szüleinkre, elutasítjuk őket), akkor rendkívül alacsony rezgésen működünk. 

Ha megvizsgáljuk, milyen az anyagi helyzetünk, hogyan működnek a párkapcsolataink, illetve mennyire tudjuk megélni férfiasságunkat/nőiességünket, ebből már következtethetünk arra, melyik szülőnket utasítjuk el tudatalatt. 

Ha az elfogadás megtörténik, érdemes megvizsgáni, a szüleink milyen energiák hordoznak magukban családi örökségként. Ha visszaköveted a családfát, és látod, hogy egy-egy esemény, élethelyzet gyakran előfordul (pl. válás, megcsalás, bántalmazás, anyagi nehézségek, depresszió, betegségek), és ugyanezt magadban is érzed, érdemes foglalkozni vele, meggyógyítani ezt a mintát Benned. Tapasztalataim szerint, míg nincsenek feloldva ezek a generációs minták, addig szinte minden erőfeszítés hiábavaló. 

Egy ember életét és boldogulását óriási mértékben határozza meg az, hogy mit hozott otthonról, milyen családból érkezett, kik voltak a felmenői, hogyan éltek, és miket tettek. 

Ha hajlandó vagy szembenézni mindezzel, akkor már nem fogod a családodat és a szüleidet okolni a sorsod alakulásáért, és végre úgy alakulnak majd a dolgaid, ahogyan szeretnéd. Minden a felelősségvállalással kezdődik. 

Fontos, hogy megértsd, Te is beleegyezésedet adtad ahhoz, hogy ebbe a családba szüless, ez mindig egy közös szerződés. Pontosan tudtad, mely helyzetekkel kell szembenézned, hogy fejlődni tudj. Bármilyenek is a szüleid, ők képesek tölteni Téged, ha hagyod. 

Sehol sem képes akkora sebet szerezni az ember, mint a vérségi és ezen belül is a legszorosabb családtagi kapcsolatokban. Itt minden kiéleződik: árulás, csalás, bajkeverés, de a szeretet és a jószívűség is.

A testvéreddel való kapcsolatod nagymértékben meghatározza későbbi emberi kapcsolataidat, főként a párkapcsolatokat. Ezen blokkok is oldásra kerülnek, hogy megértsd, miért vonzod folyton ezeket a helyzeteket. 


Bővebb információ: aloeviki@gmail.com


2019. Február 17. vasárnap 10-14.30-ig: Atlantisz+ Teremtő nap 


Ha meghozod a döntést, hogy végérvényesen lezárod a múltat, az Univerzum Melléd áll. Számtalan lehetőség érkezik Hozzád, melyet megragadva teremthetsz bármit, amire vágysz. 

Vajon van bátorságod elhagyni a régit, és beleállni az újba? A döntést Neked kell meghozni. 

Ahhoz, hogy be tudd vonzani a bőséget életed minden területén, helyet kell csinálni neki. Nem csupán fizikailag, a lelkedben is. Ha telve van nehezteléssel, haraggal, bűntudattal, nem marad hely a szeretetnek. A szeretet pedig képes magához vonzani rengeteg olyan történést, amitől még boldogabbnak érezheted magad. 

A döntést Neked kell meghoznod. Egy karnyújtásnyira van Tőled a boldogság. Ott van a szerelem, a bőség minden formája. Amire vágysz, a Tiéd. Azért vágyakozol utána, mert ez van a sorsodban. Az érzések mindig jeleznek, merre kell menni és mit kell csinálni. Ideje megtanulni hallgatni rá. 

Ez a nap segítséget nyújthat a stabilitás megteremtésében, és alkamassá tesz minket arra, hogy végre ne utasítsuk vissza a sok jót, amit az élet kínál nekünk. 

Közülünk sokan Atlantiszban kezdtük meg földi pályafutásunkat, és azon megpróbáltatások, melyek akkor értek bennünket, rányomták a bélyeget az egész inkarnációs ciklusra. A lélek legmélyebb blokkjai ide eredeztethetők. Elérkezett az idő, hogy a bölcsesség lencséjén át megértsük, megbocsássuk és feloldhassuk mindazt, amit Atlantisz óta őrzünk, mélyen eltemetve a tudatalattinkban, lelkünkben, szívünkben, és felszabaduljunk e karmikus teher alól.

Átélhetjük a teljességet, amikor még egész volt a lélek (a szétválasztás az ikerlelkek létezésének az oka), ezzel beaktiválva ezt az energiát.

Sokan hasonló életet választottunk a jelenben, hogy újra átmenjünk ugyanazokon az emóciókon és tapasztalásokon, hogy meggyógyítsuk mindazt, amit évezredek óta lelkünkben hordozunk. Hasonló életfeladatot választottunk (főként a fényküldötti feladatok), és újra ikerlelkünkkel együtt vállaltuk a fejlődést és a feladatok megoldását.

De elsődleges szempont, hogy a két lélek-fél között feldolgozásra kerüljenek a sérülések, a fájdalmak, megtörténjen a megbocsátás, hogy újra képesek legyenek a harmónia megélésére, és megteremthessék a saját földi mennyországukat.

Feltárjuk azokat a mintákat, amik évezredek óta ott munkálkodnak Benned, és életről életre ugyanazokat a szituációkat vonzzák. 


A fájdalmak és félelmek oldásásának hatására elkezdenek majd áramolni azok az energiák, melyek elzártak attól, hogy megélhesd az életfeladatod és az igaz szerelmet.

Bővebb információ: aloeviki@gmail.com


2019. Február 24. Vasárnap 10-14.30-ig: Párkapcsolati blokkok - (távkapcsolatok, plátói szerelmek), a be nem teljesedett szerelmek sérüléseinek oldása, kilépni az áldozatszerepből. Elengedés, megbocsátás, az ismétlődő minták gyógyításaVajon miért van az, hogy az ember egész életében keres egy érzést, amiről azt gondolja, valahol, valamikor elveszítette? 
Majd jön valaki, akinek a szemébe nézünk, és a lelkébe látunk. Felismerjük benne önmagunkat. Hirtelen értelmet kap a létezés! Azt érezzük, hogy a helyére került a kirakó összes kis darabkája. Bennünk van a bizonyosság, hogy ez egy különleges kapcsolódás... Más, mint a többi. Nem égő lángolás, hanem egy mély megnyugvás. 

Ám amennyire szép és felemelő, annyira fájdalmas, ha lelkileg nem áll készen mindkét fél az összeolvadásra. A tükör, amit a másik ember viselkedésével mutat, kegyetlen tud lenni. Felhozza lelkünkből az összes olyan sérülést, amit a múltban betakargattunk. 
Mivel rendkívül erős a kötődés a két lélek között, megindul egy óriási tisztulás. Tudják és érzik, hogy nem tudnak elszakadni egymástól, mégis húzza őket vissza a sok meg nem oldott feladat. 


Egy lélektársi kapcsolatban rendkívül fontos a hit és a bizalom megteremtése. Tudni azt, hogy őket a világon semmi nem választhatja szét egymástól. Ugyanakkor, ha nem teszik le a múlt gyötrelmeit, és nem gyógyítják meg sebesült lelküket, a kapcsolat működésképtelen, és marad a mindent felemésztő szenvedés. 

A múlt fájdalmainak megértése, feloldása, egyre közelebb visz Önmagadhoz, és ezáltal egyre elérhetőbbé válsz a szerelem számára. 

Ideje kilépni az áldozatszerepből, levetni a “nekem nem sikerül semmi” hozzáállást! 
Hidd el, Te is méltó vagy a valódi, feltétel nélküli szeretetre! 

A program akkor is hasznos lehet Számodra, ha szeretnéd már meglévő kapcsolatodat érzelmileg stabillá tenni, és akkor is, ha úton vagy az "igazi" felé. 


Bővebb információ: aloeviki@gmail.com
2019. Március 3. vasárnap 10-14.30-ig: A nőiség és a szerelem mágiája - Egy nap kifejezetten hölgyeknek - anyaseb oldása, nőiség gyógyítása, felkészülés a boldogság befogadására

Egyik legnagyobb hatású oldás hölgyek számára. Ha úgy érzed, most jött el a Te időd, hogy visszahódítsd Önmagad, felszabadítsd hatalmad, visszanyerd önbecsülésed, meggyógyítsd nőként elszenvedett sérüléseid, akkor Neked szól ez nap.
Ha ez életet választod, elég bátornak kell lenned ahhoz, hogy feláldozd régi, elnyűtt, tehetetlen önmagad.
Elsőként arra kérlek, tedd fel magadnak a kérdést, hogy elégedett vagy-e nőként önmagaddal. Tudod-e élni a tökéletes társ, feleség, anya szerepét? Szereted-e a külsőd? Vagy azt érzed, kissé megkopott a fényed?
Reménytelennek látod magad, tehetetlennek? Nem működik megfelelően a párkapcsolatod, vagy jóideje nincs is?
Sokszor érzed, hogy fájnak a "női részeid"? Cisztákkal, miómával, menstruációs gondokkal küzdesz? Nem jön össze a gyermekáldás? 
Vajon mikor és hogyan sérült meg női részed, ami miatt önsajnálatba és önbüntetésbe kezdtél?
Lehet, hogy elméd nem tudja a választ, de lelked mindenre emlékszik.
Itt az idő, hogy a zavarodottságból a nyugalomba lépj, a bizalmatlanságból a bizalomba, a haragból a szeretetbe, a áldozatiságból a tettrekészségbe, a reményvesztettségből örömteli nővé válj!
Fel kell újra tárnod és fedezned Önmagad, hogy szépnek, egészségesnek, szabadnak lásd, aki a tükörből mosolyog vissza Rád. Hiszen a világ csupán visszatükrözi azt, amit magadról gondolsz.
Ideje meggyógyítani sebesült, elnyomott lelked. Ehhez szükséges az édesanyával (esetleg nagymamával) való kapcsolat kiegyenlítése, az átvett nehézségek és feladatok letétele, és a szülői minták megtisztítása.
Gyógyítást végzünk a szívben és a női szervekben, hogy önfeledten és szabadon élhesd meg szerepedet és a szexualitást. 
Majd oldjuk azon sebeket, amiket férfiak által szenvedtünk, ahol megalázva, elnyomva, megcsalva, kihasználva és mellőzve éreztük magunkat.
Így újra képesek leszünk szeretni, szeretetet befogani, megteremteni tökéletes önmagunkat, és elfogadni a számunkra méltó partnert és szerelmet.
Gyakoroljuk az elengedést, a megbocsátást, és a végén tökéletes önmagunkként megteremtjük álmaink párkapcsolatát.

Bővebb információ: aloeviki@gmail.com


2019. Március 10. vasárnap 10-14.30-ig: Bőség megteremtése életünkben, anyagi blokkok és mágiák oldása, életfeladat és családi karma összefüggései


Biztos vagyok abban, hogy régóta foglalkoztat a gondolat, hogy milyen küldetéssel születtél a bolygóra... Hogy mi az a feladat, aminek elvégzésével megbíztat önmagad? Lehet, hogy sejtéseid vannak, de fogalmad sincs arról, hogyan tudnád kivitelezni. Vannak tevékenységek, amik vonzanak, de nem látod, hogyan élhetnél meg mindebből. Pedig mélyen belül érzed, hogy sokkal többre vagy hivatott. Van Benned egy érzés, ami régóta próbál utat törni magának. Tudod, hogy többet érdemelsz, mint ami jelenleg körbevesz. 

Mintha lenne egy hatalmas erő, ami visszahúz, ami nem engedi, hogy haladjak - mondják sokan. Talán Te is közéjük tartozol. Egyedi vagy, különleges, de az érzéseidet nem tudod átültetni a fizikai világba. 

De az is lehet, hogy anyagilag nem manifesztálódik az a gazdagság, ami ott van a lelkedben. Többre, sokkal többre vágysz. 

A nap folyamán arra kaphatunk választ, miféle összefüggések vannak a családunk (amibe beleszülettünk) és életünk feladatai között. Hogyan öröklődnek a családi minták, melyekkel újra és újra megteremtjük ugyanazokat a helyzeteket, a szegénységtudatot az áldozatszerepet.

Találkoztam már több olyan emberrel, ahol egy családi átok hatott már sok generáción át, és ez akadályozta meg, hogy a bőség testen öltsön a fizikai valóságban. És most bőség alatt nem csupán a pénzt értem, hanem mindent, amitől az ember gazdagnak érezheti magát (sikeres karrier, szerelem, család).

Ha nem érted életed történéseit, ha úgy érzed, mindig csak kihasználnak, ha nem tudsz bánni a pénzzel vagy elveszettnek gondolod magad, hasznos lehet Számodra az oldás.

Bőség, gazdagság, életfeladat és annak családi összefüggései a fő témája a napnak. Életed egy tükörkép, melyben láthatod belső világod. Legkáprázatosabb iróniája, hogy amire mindannyian vágyunk, azzal mindannyian rendelkezünk.

Az egyéni meghatározások, hozott- és öröklött családi minták, előző életekben szerzett élmények teremtik meg tapasztalataidat.

Azon blokkokat oldjuk, melyek a családból öröklődtek, és elválasztanak a lelki és fizikai bőség megtapasztalásától.

Úgy érzed, munkahelyed, karriered nem nyújtja azt a belső szabadságot, elismerést és lelki gazdagságot, melyre vágysz? A nap többi része pedig arról szól majd, hogy miként találhatjuk meg valódi hivatásunkat, és hogyan teremthetjük meg belső és külső gazdagságunkat a kozmikus törvényszerűségek segítségével.

Mi módon teremthetünk magunknak olyan gazdagságot és hitet, amely boldoggá teszi életünket? (pénz, karrier, egészség, szerelem, párkapcsolat, család)

Mindenkinek megvan a lehetősége arra, hogy belső, lelki gazdagsága és bősége idővel anyagi formát öltsön.

Bővebb információ: aloeviki@gmail.com

2019. Március 16. szombat 10-14.30-ig: Atlantisz, az első földi élet oldása, teremtés


2019. Március 17. vasárnap 10-14.30-ig: Párkapcsolati oldás, elengedés, a család és a párkapcsolat összefüggései, felkészíteni lelkedet a szerelem befogadására


2019. Március 24. vasárnap 10-14.30-ig: Ősi családi karma oldása, anya-seb, apa-seb gyógyítása

Óriási erejű oldás, mely tisztítja ősi gyökereinket. Az a családi karma, amit a vérvonalról hordozol magadban, egyszerre lehet Számodra áldás és átok. Még ha nehezen is ismeri be az ember, számtalan olyan esemény történt életébe, ami megmutatta szülei egykori helyzetét.

A családi minták több generációra is visszavezethetők, és ezt adjuk tovább gyermekeinknek is. A vérvonalon tovább öröklődik az a lenyomat, amit családtagjaink elszenvedtek. Sokszor azt sem tudjuk, honnan erednek félelmeink, fájdalmaink.

Lehet, hogy többször érezted már életedben, hogy van egy láthatatlan erő, ami visszahúz... Mintha nem engedné a beteljesülést... Akár a szerelemben, akár a gyógyulásban vagy az anyagi gyarapodásban. Nem kizárt, hogy egy negatív családi minta vagy ősi átok áll a háttérben.

Megvizsgájuk, milyen férfi mintát hordozol a családfáról, és ez hogyan függ össze jelen anyagi helyzeteddel, és azzal, hogy kiteljesedj az életfeladatodban. Majd ráébredhetsz, milyen ősi anya-sebeket hurcolsz a lelkedben, és ez miben befolyásolja párkapcsolataidat.

Gyakoroljuk az elengedést és a megbocsátást, így felszabadíthatod lelkednek azt a részét, ami régóta félelemben és tehetetlenségben él.

Életed akkor fog működni, ha tudatosan leválsz erről a szenvedésről, és felelősséget vállalsz az életedért. Ha a családot nem kifogásnak, hanem erőforrásnak használod. Ha kitörsz az áldozatszerepből, képes lehetsz bármire!


Bővebb információ: aloeviki@gmail.com


Minden program Székesfehérváron kerül megrendezésre. Bármelyikre szeretnél jelentkezni, az aloeviki@gmail.com címen megteheted. Arra kérlek, hogy csak akkor foglalj helyet bármelyik napra, ha biztos, hogy el szeretnél jönni. Ha pedig bármi miatt mégsem tudsz megjelenni, kérlek mindenképpen jelezd, lehetőleg 1-2 nappal az oldás előtt, hogy másnak átadhassuk a helyet, aki jönni szeretne. Ha valaki nem szól, sajnos legközelebb nem tudunk fenntartani helyet számára. Köszönjük!


Guzsik-Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu

Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: Kövess bennünket instagrammon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/

Könyveimet itt vásárolhatod meg: https://aoestherwebshop.hu/vendegszerzok-konyvei-107

Megjegyzések

  1. Nekem is van megoldandó rejtély az életemben,ami elég gyötrelmes lecke.Jó lenne tudni az okait és a megoldását.

    VálaszTörlés
  2. Hát...én sem lennék könnyü eset!!

    VálaszTörlés
  3. Én nagyon szeretném ezeket a tanfolyamokat végigcsinálni! 1 fontos dolog köt, hogy mozgássérült vagyok és nem tudom , hogy hogyan is juthatnék el Önökhöz! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése