Légy szabad!



Hosszú évek alatt hozzászoktunk, hogy úgy élünk, ahogy a társadalom, vagy a szüleink elvárják tőlünk. Vajon tudat alatt még mindig próbálsz megfelelni? Vagy megtaláltad már a saját szabadságodat? 


Sokan terelik gyermeküket abba az irányba, amit ők annyira szerettek volna megvalósítani, de nem sikerült. Te pedig annyira szeretnél megfelelni a szüleidnek. Talán észre sem veszed, hogy ahová eljutottál, az nem is a te akaratod. Belehelyezkedtél egy megmentő szerepbe.

 Nem élheted mások életét, mert így örök boldogtalanságra vagy ítélve. Az a kis hang ott belül folyton kiabálja, hogy “ez így nem jó”. 


Az ember, aki a saját útján lépked, elégedett és boldog, akkor is, ha akadályokkal találja szembe magát. Tudja, hogy ezek a fejlődését segítik.


A szabadságodért ki kell állni! Lehet, hogy eleinte nehéz. Főként a szülők képesek elmenni a lelki zsarnokság legmélyebb szintjeire, de te nem vagy felelős senki életéért és álmaiért. A saját utadat kell járnod, a szíved szavát követve. Mindenkinek megvan a története, a bevállalt feladata. Családtagjaink csupán tükröt tartanak elénk, hogy tisztában legyünk azzal, lelkünk mely sérülései várnak gyógyításra. De korántsem biztos, hogy azonos/hasonló feladataink vannak. 


Vállalj felelősséget saját életedért, gondolataidért, érzéseidért! Ne légy áldozat, de ne légy zsarnok sem! Szép, színesek vagyunk, ettől csodás a világ…


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html





MentésMentés

Megjegyzések