Asztrális védelmek


Asztrál fűrész

A fizikai test védelmére.

Meditatív szinten elképzelni egy nagy forgó hengert tőlem balra (mint egy forgó hordó a Vidám Parkban). Általában ezüst színű. Balról érkezik, és én elfoglalom a helyemet benne középen. Hajthatom is a hengert.
Utána a fejem felett is elképzelem ugyanezt. Ez leereszkedik, átfúrja a vízsztintes hengert, és én benne vagyok.
A végén ebből gömböt formázok, amiben benne vagyok. A hengerek az óramutató járásával megegyezően forognak. A végén kimondani:
„Ez az aszrál fűrész megvédi a fizikai testemet minden külső, számomra szükségtelen hatástól. Rajta behatolni csak én, illetve a számomra szükséges energiák képesek. És ez így van.” Legvégül csettinteni.

Védelem levétele: Kettétörni az asztrál fűrészt, és kilépni belőle.Od köpeny

Az asztrál test védelmére.

Gondolatban, vagy kézzel felnyúlunk a Korona csakrához. Kihúzunk egy lila színű fluid szálat. Ezt lehúzzuk a talpunkhoz, és beszőjük vele az egész testünket, mint egy pók. Overállt szövünk magunk köré. A végén eltépjük a szálat, és a két végét összeforrasztjuk a Szív csakránál. Pecséttel (csillag alakú) lezárni.
Ez a laza, könnyű overáll dinamikusan változik velünk. A végén kimondani:
„Ez az Od köpeny megvédi az asztrál testemet, és a lelkemet minden külső, számomra szükségtelen hatástól. Rajta behatolni csak én, illetve a számomra szükséges energiák képesek. És ez így van.” Legvégül csettinteni.

Védelem levétele: Levenni az Od köpenyt. Pl. lehúzni a zipzárját, kibújni belőle.

Csak addig legyenek rajtunk a védelmek, amíg feltétlenül szükséges, különben elveszítjük az ellenállóképességünket !Forgószél módszer

Globális tisztítómódszer. A fejünk felett el kell képzelni egy forgó energia tölcsért. Ez lefelé halad ék alakban a gerincemen át, majd belefúródik a talajba, aztán hengerré válik. Az egész szervezetemet átjáratom vele. Jobbra forog. Átjárja a fizikai, asztrál, mentál testet, és mint egy centrifuga, kicsapatja a fölösleges negatív energiákat. Saját problémáinkat is kidobálhatjuk így általa: pl. a betegséget, beteg sejteket.
Ha minden kiment, újból ék alakú lesz, és befúródik a földbe. A magunk körül képződött szemetet eltávolítani.
A tölcsér tiszta, a szemétből lehet pl. aranyat csinálni.Zuhany módszer

Meditációban fénnyel, vagy vízzel lezuhanyozunk. A fény, és a víz is áthatol rajtunk. Lefelé kimossa belőlünk a negatív energiákat.Helység védelme

Vizet tenni a bejárati ajtó mögé befőttes üvegben. A víz inteligens. Meg kell kérni:

„Víz, víz molekulák, megkérlek Titeket, hogy ezen a bejáraton csak pozitív, számomra segítő energiákat engedjetek át, és minden egyebet szívjatok magatokba.”

A dió és a gesztenyefa negatív fa, sok energiát elvesz. Ezekre rá lehet önteni a vizet az ajtó mögül.
(Gesztenyét érdemes magunknál tartani, mert magába szívja a negatív energiát.)

A szellemek az ajtókon keresztül jönnek főleg. Ha szimbólumok vannak a nyílások felett, nem tudnak közlekedni a lakásban.

Forrás: Budavári László

Forrás: http://www.ujkorklub.hu/load/ezoterikus_konyvek/68#.VadyD1w7cxfAktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető:

Megjegyzések