Ne várj tovább!


Lassan szétfeszíti mellkasodat a szenvedés. Érzed, hogy elérkezett az idő. Döntened kell! A jelen energiái szinte megbénítanak, egyre mélyebbre taszítanak. 

Ha őszintén magadba nézel, bevallhatod, hogy megállítottad életedet a bűntudat, a szenvedéskényszer, a kishitűség, vagy más emberek véleménye miatt. Beleragadtál egy olyan életbe, amit sosem szerettél volna. Mindig vártad, hogy majd jobbra fordul. Vártad, hogy más lesz. Vártad, hogy jön majd valaki, aki megment Téged. Vártad, hogy az a másik majd Téged választ. Vártad, hogy majd megszólal Benned a kis hang, mely megmutatja az utat. Vártad a segítséget, azt, hogy majd valaki felkarol. Vártad, hogy holnap majd lesz erőd... lesz időd... Vártad, hogy lesz pénzed... És akkor majd jól érzed magad. Mindig csak vártál... Egész életedet várakozással töltötted. 

Ha tudnád, mennyi jóról maradtál le amiatt, hogy csak vársz, sosem halogattál volna. Feltételhez kötötted a boldogságot. S természetesen ez nem jött el soha, mert nem engedted magadnak. 

Megállítottad az életed mások miatt. Hiszen Te bíztál abban, hogy "Ő" majd visszatér Hozzád. Vártál arra, hogy észrevegyen. Vártad, hogy a társad majd megváltozik... összecsiszolódtok... felnő a kapcsolathoz... S közben évek szaladtak el. Évek, melyekben sanyargattad magad, holott élvezhetted volna a létet. Akkor így döntöttél. Ideje belátni, hogy a boldogságod nem függhet másoktól. Nem várhatsz örökké, mert sosem tudhatod, az élet mikor ér véget. Ha tudnád, akkor egy percet sem várnál azokkal a döntésekkel, amiken a boldogságod múlhat. Minden ember a saját útját járja. Ha 2 ember sorsa nem találkozik adott időben, annak megvan az oka. Azzal, hogy vársz, nem beindítod, hanem késlelteted a fejlődést. 

Majd holnaptól másként lesz minden... Holnaptól megváltozom... Jövő héttől nem dohányzom... Nem iszom... Egészségesebben élek... Majd, majd, majd... Nem veszed észre, hogy a holnap sosem jön el? 
Ideje dönteni, hogy elindulsz egy olyan úton, melyen jól érzed magad, különben leélheted az egész életed egy kényszerzubbonyba zárva, melyet önként öltöttél magadra...

Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.hu
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: Megjegyzések