Karmikus kapcsolataink

Bárkivel találkozol életed során, tanítást hordoz Számodra. Sokszor elmúlt életeink kiegyenlítése a cél. Elkezdtünk valamit, ami nem tudott befejeződni, ezért tovább hoztuk magunkkal erre az inkarnációra. 


Találkozol egy számodra idegennel, és érdekes érzéseket ébreszt Benned.
Van, amikor 1-1 találkozással ellenszenv ébred Benned. Amikor szinte menekülnél arról a helyről. Már az is irritál, ha a másikra nézel, pedig még meg sem szólalt. Ezek a találkozások olyan előző életbeli kapcsolódásokra utalnak, amiből megoldandó konfliktust hoztatok magatokkal. Sokat bánthattátok egymást. 

Biztosan tapasztaltad már, hogy ok nélkül támadnak Rád, megaláznak, megbántanak, és Te értetlenül állsz az események előtt. Vagy amikor Te érzel késztetést arra, hogy bánts valakit, pedig nem szolgált rá. Már előre tudod, hogy meg fogod bánni, mégis megléped. Ezzel egyenlítődik ki kettőtök karmája. 

A tudatos ember cselekedeteit a szeretet vezérli. Tudja azt, hogy mindannyian hordozunk sebeket a szívünkben. Magába néz, és megkérdezi lelkét, hogy vajon mi zavar engem a másikban? Tudja, hogy ezzel dolga van még. Nem visszatámad, hanem próbálja megérteni a másikat. Ha a sérülés kiegyenlítésre kerül, nincs szükség arra, hogy "visszaadjuk a másiknak", amit tett, mert el tudjuk fogadni a múltat. Túllépünk rajta. De amíg folyton ezen rágódsz, újra és újra ezekkel a bántásokkal szembesít az élet, hogy végre le tudd tenni őket. 

Van hogy kellemes, meleg, bizsergető érzés árad szét mellkasodban, mikor egy idegennel találkozol. Ez olyankor történik, amikor régi életekben szerettétek egymást. Lehettetek barátok, rokonok, vagy akár egymás szerelmei. 

A két lélek rögtön felismeri egymást. Ha odafigyelünk érzéseinkre, iránymutatóul szolgálnak fejlődésünkhöz. Segítenek a megértésben. 

Ezen találkozások általában mérföldkövek életünkben. Tudjuk, érezzük, hogy "valami közünk van egymáshoz". Egyfajta megnyugvást érzünk, mintha "haza érkeztem" volna. Ugyanakkor hatalmas szenvedést is érez, kinek nincs a közelében (fizikailag) lelki társa. Ők azok az emberek, akik tudnak arra ösztönözni bennünket, hogy elinduljunk az önmegismerés útján. Ők azok, akik által végül meg tudjuk tanulni a feltétel nélküli szeretetet, az elengedést, a megbocsátást, az elfogadást. 

Hiszen ha csupán egy "karmikus-társ" lenne a sok közül életünk útján, könnyedén lépnénk túl a fájdalmakon, s mennénk tovább. A legnagyobb leckéket mindig a lélektársak hordozzák. Felgyorsítják a fejlődést. Érezheted, hogy amint belekerültök egymás életébe, rohamos fejlődésnek indul mindkettőtök. Ha nem állsz ellen ennek a folyamatnak, hamar gazdagodhatsz számtalan tapasztalattal. Érzed, hogy évezredek fájdalmától, félelmétől szabadulhatsz. Ugyanakkor ez nem könnyű, hiszen újra éled ezeket a félelmeket, fájdalmakat. Néha azt kívánod, hogy bárcsak ne találkoztatok volna. Ugyanakkor tudod, hogy ez a legjobb dolog, ami történhetett Veled. Ha túl vagy ezen a hosszú tisztuláson (ami akár évekig is tarthat, Tőled függ), akkor fog kiderülni, mi kettőtök feladata most a létezésben. Ha a két lélekfél megtisztult, készen áll az összeolvadásra. Beteljesedik fizikai síkon a kapcsolat. De van, amikor rájövünk, hogy lélektársunk csupán segítségünkre sietett, hogy alkalmassá tegyen és felkészítsen valódi társunk fogadására. Elengedem őt, és hirtelen megérkezik az a társ, akire mindig is vágytam. Ott álunk egymás előtt tisztán, játszma-mentesen, álarcok nélkül, szívünkben az igazi, feltétel nélküli szeretettel.

Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.hu
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 


Megjegyzések