Egy új világ kapujában



Fejlődésünket soha nem az mutatja, mennyire vagyunk makulátlanok, hanem hogy képesek vagyunk-e tanulni a tévedéseinkből. 


Ne feledd, minden ember hibázik. Azért követjük el őket, hogy lehetőséget adjunk magunknak a fejlődésre. De ne hidd azt, hogy ezért kevesebb vagy másoknál. Mindannyian feladatokkal, tapasztalni jöttünk a földre. Felismeréseink tesznek lelkileg egyre gazdagabbá bennünket. A nehéz időszakok számtalan kincset rejtenek magukban. 

Ha a szívedre teszed a kezed, és őszinte vagy magadhoz, akkor beláthatod, hogy 20-30-40 év alatt nem tapasztál és fejlődtél annyit, mint az elmúlt néhány évben. Ennek is megvan a maga szépsége. Kérdés csak az, te mit látsz a mai világban? 


Egy olyan különleges időszak vette kezdetét a földön, amilyen talán még soha sem volt. Több ezer év fájdalmát, félelmét kezdtük el feldolgozni, hogy végre szabadon élhessünk. Ez egy olyan világszintű változás, ami MINDENT megváltoztat. 


Rengeteg megpróbáltatáson megyünk keresztül, amik valójában olyan megoldandó feladatok, amiket cipelünk évtizedek óta. A sors most újra emlékeztet bennünket. 


Kizárólag rajtad múlik, mit veszel észre a világban. Amire fókuszálsz, azt fogod teremteni. Tőled függ, milyen jövőt alkotsz magadnak! Itt állunk egy új világ kapujában. A bátrak nem félnek belépni már akkor sem, ha számukra ismeretlen a világ. Tudják, hogy kizárólag rajtuk múlik, mi vár rájuk a kapu túloldalán. 


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html




MentésMentés

Megjegyzések