Mutasd a lakásod, megmondom, ki vagy!




Ha tudod, hogy csillagjegyed szerint melyik elemhez tartozol, ehhez igazíthatod otthonod berendezését. Az Astronet tippjeivel energetizáló és inspiráló környezetet teremthetsz magadnak! 

Tűz

Ehhez az elemhez tartozó jegyek: Kos, Oroszlán, Nyilas

Meleg és extrém
Jellemzőik: Igazán szenvedélyes, valóban „tüzes” emberek, akikből csak úgy árad az optimizmus, a magabiztosság és a kezdeményező szellem. Az üzleti és magánéletükben is temperamentumosak, lobbanékonyak, ami a szívükön, az a szájukon, ezért gyakran kerülnek konfliktusokba. Szerencsére ilyenkor mindig a megoldásra törekszenek, nem dédelgetik a sérelmeiket.

Milyen az otthonuk?
A hatalmas ablakok egyikén mindig besüt a nap meleg színekkel, vörösekkel, sárgákkal díszített lakásukba. Ha megengedhetik maguknak, otthonuk központi helyét egy kandalló foglalja el, kedvenc dekorációs eszközeik pedig a különböző színű és méretű gyertyák. Szeretik a szokatlan, különleges (bútor)darabokat, a márványt, a luxust – szobanövényekből is a különleges, egzotikus darabokat választják. Hálószobájukból nem hiányozhat a királyi méretű ágy.



Víz

Ehhez az elemhez tartozó jegyek: Rák, Skorpió, Halak

Rusztikus és harmonikus
Jellemzőik: Érzékeny, érzelmes, gondoskodó típusú emberek, akik könnyen átveszik mások hangulatát. Céltudatosak és kitartóak. Szívesen utaznak, ha máshogy nem megy, akkor képzeletük szárnyán.
Milyen az otthonuk?
Fontos, hogy lakásuk a béke szigete, tiszta, kényelmes és rendezett legyen, ahol erőt meríthetnek la munkás hétköznapokhoz. A világos, megnyugtató, vizes árnyalatokat szeretik, ha tehetik, folyó- vagy tópartra költöznek, és egy tengerparti nyári lakról álmodoznak. Ők azok, akik szívesen dekorálnak a nyaraláson gyűjtött kagylókkal és más kedves emlékekkel. Fürdőszobájuk valódi oázis, gyakran olyan, akár egy spa, ha kis lakásban élnek, kis fürdőszobával, valahol akkor is kialakítanak egy hívogató pihenősarkot. Kedvelik a vidékies, rusztikus stílust is.



Föld

Ehhez az elemhez tartozó jegyek: Bika, Szűz, Bak


Természetközeli és otthonos
Jellemzőik: Tisztelik és követik a hagyományokat, néha nehezen idomulnak a gyorsan változó világhoz. Végtelenül nyugodt, a céljaikért állhatatosan küzdő emberek – a legtöbb főnök róluk álmodik. Két lábbal állnak a földön, kerülik a felesleges kockázatokat, de szívesen adakoznak egy-egy jó ügyért. Barátként is remek emberek.
Milyen az otthonuk?
Ha belép egy föld elemű ember otthonába, könnyen úgy érezheti, hogy egy pálmaházba vagy botanikus kertbe tévedt, hiszen a lakásuk tele van szobanövényekkel, melyekkel nagy szeretettel bánnak. Gyakran tartanak háziállatot is. Kedvelik a földszíneket, a barnát, a terrakottát és a zöld árnyalatait, a természetes anyagokból, fából, lenből, pamutból készült tárgyakat. Szívesen laknak erdő mellett, csendes falvakban. Otthonukban a konyha foglalja el központi helyet.

  

Levegő

Ehhez az elemhez tartozó jegyek: Ikrek, Mérleg,Vízöntő


Szellős és praktikus
Jellemzőik: Könnyed, humoros, mozgékony, fiatalos emberek, akiknek vág az esze, mint a borotva. Igazi társasági emberek, akik körül pezseg az élet, bár néha titokzatosnak tűnnek. Ha nincs partnere az esti programra, őket az utolsó pillanatban is beszervezheti. Szinte minden érdekli őket, de elmélyülni nem igazán tudnak egy-egy dologban, ezért gyakran felszínesek.
Milyen az otthonuk?
Az ehhez az elemhez tartozó emberek szeretik a világos és tágas tereket, melyekben akár több hatalmas kanapé is helyet kaphat, hogy a népes baráti társaságot vendégül láthassák. A központi helyen álló tévé, a különböző kommunikációs eszközök és kütyük nem hiányozhatnak otthonukból. Fontos számukra a praktikum, hogy könnyen és gyorsan átrendezhessék a lakást, vagy elköltözhessenek. Kedvelik a fehér és az égkék falakat, de a merész kiegészítőket is.



Megjegyzések