Szerelem a számokban – Ki illik hozzád?


A számmisztika segítségével nem csak a személyiség mélyebb rétegeibe pillanthatunk be – Kiss Zoltán Zéro numerológus írásából az is kiderül, milyen az igazán hozzánk illő társ.


A Sorsmisszió szám

A születési dátum számjegyeiből kapott érték azt mutatja meg, mi a feladatunk, a küldetésünk jelenlegi életünkben. Kilenc egyjegyű szám van, kilenc személyiségtípust különböztetünk meg. A Sosmisszió szám megmutatja, Ön melyik típusba tartozik.


Így számolja ki!

Írja fel egy papírlapra a születési dátumát, majd adja össze egyesével a számjegyeket! Addig folytassa az összeadást, míg egyetlen számjegyet nem kap végeredményül.

Például: Születési idő: 1974. 03. 18.

1+9+7+4+0+3+1+8 = 33 = 3+3 = 6; a Sorsmissziószám tehát a 6.Ezután keresse ki a számhoz tartozó szövegrészt, és olvassa el, ki az Önhöz igazán illő társ!


Az 1es

Ön rendkívül eltökélt, született vezéregyéniség, sokat tesz azért, hogy elérje a céljait. Párkapcsolatában dominanciára törekszik, nem tud veszíteni, és túlságosan büszke. Fontos, hogy megtanuljon alkalmazkodni a másikhoz, és ne féljen attól, hogy alulmarad.

Ki illik hozzá?

Az 1es férfival ugyan megértik egymást, ám csak akkor lehet hosszú távú a kapcsolatuk, ha a nő elismeri a férfi fölényét. A 7es férfi szintén céltudatos és karrierista, az 1es nő pedig még nagyobb lendületet adhat szárnyalásának – már ha meg tudja állni, hogy ne ragadja magához az irányítást.


A 2es

Ön segítőnek született, együttérzés, gondoskodás jellemzi. Emellett a befogadást, az alkalmazkodóképességet is jelenti ez a Sorsmisszió szám. Művészi hajlamai erősek, ám a racionális gondolkodás nem erős oldala.

Ki illik hozzá?

Az 1es férfi ideális társa lehet, hisz határozottsága jó hatással van a bizonytalan 2esre. A 3assal hosszú távon működhet a viszony, de csak akkor, ha a partnere legalább annyit tesz bele a kapcsolatba, mint Ön. A 4es és a 6os férfi lehet az Igazi az Ön számára, hisz mindketten a család melegére és a biztonságra vágynak.


A 3as

Igen fejlett kommunikációs készséggel rendelkezik, nagyon fontos az Ön számára a siker és az elismerés. Rendkívül mozgékony, gyors és aktív, jó a felfogóképessége, tele van ötletekkel. Negatívum azonban, hogy könnyen érzéketlenné, keménnyé válik, és a népszerűségért bármit feláldoz.

Ki illik hozzá?

A 2es férfi életét biztosan felpezsdíti, ám gondot jelenthet, hogy a 2esek a hétköznapokban nyugalomra vágynak. A 3as férfival remekül megértik egymást, ám a mindkettejükben meglévő hiúság miatt féltékenykedhetnek a másik sikereire. A 7es férfival képesek élvezni az életet, ám a gyerekvállalás kérdése Önök közé állhat, Ön ugyanis nehezen szánja rá magát a családalapításra. A 8as férfival ideális lehet a kapcsolata, hisz mindketten nagyon ambiciózusak.


A 4es

Ön rendkívül becsületes, megbízható, tisztességes. Kitartó, és a munkához való hozzáállása példamutató. Racionálisan gondolkozik, két lábbal a földön áll, konzervatív, Ön számára fontosak a családi értékek. Nehéz a bizalmába férkőzni, időnként túlságosan merev és rugalmatlan. Nehezen alkalmazkodik másokhoz, pesszimista.

Ki illik hozzá?

A 2es férfival ideális a kapcsolata, hisz mindkettejük számára fontos a család és a párkapcsolat. A 4es férfival sok ponton találkozik a személyiségük, ám a pesszimizmusuk megnehezítheti az életüket. Az 5ös férfi életét megkönnyítheti az Önnel való kapcsolata. A 8as férfival, ha egymásba szeretnek, elválaszthatatlanokká válnak.


Az 5ös

Pozitív életszemléletével lelkesítően hat másokra, hitével pedig bevonzza a jó lehetőségeket az életébe. Az a küldetése, hogy energiájából másoknak is adjon. Bölcs és toleráns. Nagyon fontos az Ön számára a szabadság, a párkapcsolatban sem hagyja, hogy birtokolják. Ez lehet a problémája is – igazából semminek és senkinek sem tudja átadni magát.

Ki illik hozzá?

A 3as férfi hasonlóan pörgős életet él, mint Ön, ám a hosszú távon is működő kapcsolathoz Önnek, legalább részben, fel kell adnia a függetlenségét. Az 5ös férfival tökéletes az összhang, ám a függetlenség iránti vágyuk ahhoz vezethet, hogy egyszerűen elengedik egymás kezét. A 8 assal lelkesítően hatnak egymásra.


A 6os

Jó ízlés, finom lelkűség jellemzi, harmonikus személyiség, az Ön számára az érzelmi és anyagi biztonság egyaránt fontos. Szexuális kisugárzása erős, ugyanakkor hűséges is. Szeret gondoskodni másokról, jó anya és feleség. Gond akkor adódhat, ha valami miatt kibillen a harmóniájából –ilyenkor könnyen önsajnálatba merülhet.

Ki illik hozzá?

Az 1es férfi mellett biztonságban érezheti magát, ideális a kapcsolatuk. A 2essel tökéletesen kiegészíthetik egymást – feltéve, ha meg tudja őrizni a hitét a férfiban. A 4es férfi szorgalmasan dolgozik kettejükért, amit Ön sokra értékel. A 9es lelki támogatást kap Öntől, így igazán ki tud teljesedni a hivatásában.


A 7es

Összefogott, céltudatos, jó üzleti érzékkel rendelkezik, ugyan akkor a spiritualitás iránt is nyitott, befogadó. Intellektusa lebilincselő, szellemi vezető is válhat Önből. Gond akkor adódhat, ha túlságosan elhatárolódik másoktól, és befelé fordul, vagy épp ellenkezőleg, ha képtelenné válik azelmélyülésre – igyekeznie kell megtalálni a harmóniát.

Ki illik hozzá?

Az ambiciózus 3as férfi figyelmét biztosan felkelti a titokzatosságával. A 4es férfival egy hullámhosszra kerülhetnek, ám fontos, hogy át tudják adni magukat az érzelmeiknek. A 8as férfiból különös izgalmat vált ki kiszámíthatatlanságával, és előhívja bizonyítási vágyát.


A 8as

Ön vad, tüzes személyiség, akit az ösztönei, megérzései vezérelnek. Karrierista, fontosnak tartja az anyagiakat és az előrejutást. Ez a szám a testiséggel, a fizikai síkkal áll kapcsolatban, Ön emiatt időnként kissé erőszakos is lehet. Szenvedélyes természetével könnyen levesz másokat a lábáról, irányítási vágyával és agressziójával azonban tönkreteheti párkapcsolatait.

Ki illik hozzá?

Az 1es férfival való kapcsolatában hatalmas szenvedélyek lobognak, ám hosszú távon valamelyiküknek le kell mondania az uralkodásról. A 4es férfi erősen vonzza, a kémia remekül működik Önök közt. A 9es férfi életébe színt hozhat, ám hosszú távon csak sok kompromisszum árán működhet a kapcsolatuk.


A 9es

Az Ön életfeladata a világ jobbá tétele, és ehhez meg is kapta a szükséges szellemi erőt és képességeket. Ez a szám a tudatalatti, az érzelmek és a spiritualitás szimbóluma. Ön rendelkezik a másikban való feloldódás képességével, nagy az empátiája, erős az intuíciója. Az együttélés viszont nem könnyű Önnel, mert szellemi habitusának megfelelően független személyiség, aki általában kissé magának való.

Ki illik hozzá?

Az 1es férfival szellemileg nagyon izgalmas kapcsolatot alakíthat ki, ám kérdés, hogy nem fárasztjae túlságosan az ő életvitele. A 2es férfi lehet az Igazi, hisz mindketten át tudják adni magukat a mély érzelmeknek. Az 5ös férfi nagyra értékeli az Ön odaadását, és a 7es férfival is remek lehet a viszonya.Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető:

Megjegyzések