Ha úgy érzed, ok nélkül támadnak...


Ebben az időszakban még erősebben érezhetjük a sötét erő támadását. Alacsony rezgésű embereken keresztül próbálják manipulálni és befolyásolni azokat az embereket, akik a fény szolgálatában vannak. Ez azt eredményezheti, hogy ok nélkül támadnak be olyan emberek, akik esetleg eddig közel álltak Hozzád. Minden rosszindulatú cselekedet azt jelzi, hogy az illető emberben még erősen jelen vannak olyan negatív érzelmek, mint a harag, a gyűlölet, a kapzsiság, a féltékenység, irigység, aggódás, félelmek. 

Főleg azon emberek érintettek ebben, akik érzik/tudják, hogy fényküldötti feladataik vannak. El akarják lehetetleníteni őket.

Érezheted, hogy minden hiábavaló, felesleges. Ez járhat erős dühkitörésekkel, indokolatlanul megjelenő félelmekkel, hirtelen Rád törő lázzal, mellkasi fájdalmakkal, végtag- és ízületi fájdalmakkal. 

Ugyanakkor tudni kell azt is, ha Benned semmi nincs, ami erre rezonál, feleslegesen próbálkoznak. Vagyis ha azt érzed, hogy meg tudnak gyengíteni, még munkád van magadon. Mélyen belül ott lapulnak olyan félelmek, melyekre rá tudnak kapcsolódni. 
Sokszor kolóniákba verődnek, hiszen egyedül kevésnek és gyengének érzik magukat. 

De ne feledjük, ha elég fény van az emberben, nem győzheti le a sötét.

Tarts ki a célod mellett, ne hagyd, hogy letérítsenek az útról. Ahol a lélekben egy kicsi fény is gyúl, ott előbb-utóbb elpusztul a sötét.

Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.hu
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 


Megjegyzések