A régi sérelmek elengedése




Ha nem élted meg a múlt eseményeihez kapcsolódó  fájdalmat,  dühöt,  félelmet,  haragot és szomorúságot, az meggátolhatja boldogságodat a jelenben. 


Tudom, mindig azt tanították, hogy erősnek kell lenned. S talán még magaddal is elhitetted, hogy nem is fáj annyira az a régi seb. Pedig nem hagytad kivérezni. Hiába teltek el évek, az érzés még mindig ott van a lelked mélyén. Azóta sem tudott felszínre törni. Bezártad. Nem akartad, hogy fájjon, ezért megtagadtad. Talán azt hitted, hogy ha vársz, majd megváltoznak a dolgok. 


Tudnod kell, hogy a meg nem élt érzések, a meg nem oldott helyzetek, a le nem zárt kapcsolatok ott vannak belül. Újra meg újra felszínre jönnek más-más formában, míg rá nem szánod magad, hogy foglalkozol velük. Minden régi sebet be kell gyógyítani. 

Ehhez elsősorban szükséges, hogy beismerd, hogy mélyen belül fáj valami. Fogadd el ezt a fájdalmat. Ismerd be a létét és azt, hogy milyen sokáig tagadtad. 


Idézd fel és engedd meg most magadnak ezt az elnyomott érzést, hogy el tudd engedni végre. Add ki a haragodat, dühödet, sírd ki magad, érezd azt a szomorúságot, amit régen megtagadtál magadban.


A megélés és a seb kivéreztetése egy erős elengedési folyamat, mely gyors gyógyulást eredményez. A múltból áthoz a jelenbe, és azt fogod érezni, hogy egyre boldogabb vagy, hiszen felszabadítottad saját lelked.


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html



Megjegyzések

Megjegyzés küldése