Elengedni a régi kapcsolatokat



Vannak emberek, akik oly sok lelki terhet cipelnek magukkal, hogy a súly fizikailag is nyomja vállukat, hátukat.


Ha hegyet mászunk, sokkal könnyebben haladunk előre, ha nem húzza a hátunkat hatalmas batyu. Minél kisebb zsákot viszünk magunkkal, annál gyorsabban és könnyedebben haladunk. 


Ugyanígy van ez velünk életünk útján. Egy-egy régi, lezáratlan kapcsolat is terheli csomagunkat. Minél több ilyen van, annál nehezebb a haladás. 

Nem maga a kapcsolat a teher, hanem a belőle visszamaradt érzések, mint a harag, a düh, a neheztelés, a félelmek vagy a fájdalmak. Vagy éppen a meg nem bocsátás terhe, akár a másiknak, akár önmagadnak. 

Ha nem tudtátok békésen magatok mögött hagyni a kapcsolatot, az azt jelenti, hogy nem tanultátok meg a leckét, így az élet újra meg újra elétek teszi majd.


Gondolkodj el kérlek, talán itt az idő a megbocsátásra és elengedésre. Hidd el, bármi is történt, ezen változtatni már nem tudsz. Biztos vagyok benne, hogy mindkettőtöknek kellett a fejlődéséhez, így hatással voltatok egymás sorsára. Fogadd el akkori döntéseteket, hiszen minden a lelked hozzájárulásával történt. Akár áldozatnak érzed magad, akár tettesnek, bocsáss meg, és engedd el a múltat. Ne cipelj ennyi mindent az úton, mert idővel összenyom a súlya.

Ma elengedem a múlt terheit, és azt a szükségletem, hogy tovább cipeljem magammal az úton. Megnyílok a megoldásoknak, és befogadom az új lehetőségeket.


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html



Megjegyzések

  1. Ez a legnehezebb sajnos, de végig kell ezeket járni. Nekem is hatalmas batyum van és egyenlőre cipelem, nem tudom hogy tudnám le rakni...

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése