Engedd el a régit!




Biztosan tapasztalod te is, hogy az elengedések idejét éljük, az élet most mindenkit megtanít, hogy búcsút mondjon annak, ami nem szolgálja a fejlődését. Egyértelmű jelzéseket kapunk, mi az, amit ideje szélnek ereszteni.

Fontos megértenünk, ha új körülményeket szeretnénk teremteni, ahhoz el kell engedni a régit. Amíg cipeljük a múltat, nincs hely a jövőnek. 

Kezdd a nagytakarítást az otthonodban! Dobj ki vagy ajándékozz el mindent, amit nem használtál legalább egy éve. Ezzel előkészíted a helyet az újnak.


Boldog akkor leszel, ha becsülöd magad annyira, hogy olyan társaságot választasz magad mellé, ami épít. Amikor felismered, hogy ideje elengedni azokat, akik elszívják az energiádat. Akik váratnak magukra vagy akkor töltenek veled időt, amikor kedvük van hozzá. Akik nem veszik figyelembe a te érzéseidet és igényeidet, csak önző módon magukra gondolnak. 


Ez nem azt jelenti, hogy nem szereted többé. Aki hozzád tartozik, azt úgysem veszítheted el. De ne ragaszkodj mindenáron! Engedd el, ha még nem érzi, hogy melletted a helye. Szüksége van a megtapasztalásra. Ha megalkudsz, sosem fogsz ennél többet kapni. 


Engedd el azt is, akinek már nincs melletted helye. Ne vedd el a lehetőségét annak, hogy más boldoggá tegye.

Adj életednek egy új esélyt azzal, hogy nem ragaszkodsz. Aminek mennie kell, hadd menjen, ezzel is esélyt adva egy új, sokkal boldogabb életre.


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html




Megjegyzések