Ha azt hiszed...

Ha azt hiszed, hogy az életedet Rajtad kívül álló dolgok irányítják, mindig rettegni fogsz és boldogtalan leszel. 
Ha azt hiszed, nem érdemled meg a szerelmet és a bőséget, nem is fog Rád találni. 
Ha azt hiszed, Neked folyton csak adni kell, és befogadni nem tudsz, egyre kevesebbnek érzed majd magad.
Ha azt hiszed, mindig mindenkit magad elé kell helyezned, egyre keservesebb lesz az életed, és elfáradsz. 
Ha azt hiszed, az élet csak abból áll, amit két szemeddel látsz, mindig manipulálni és irányítani fognak mások.

Ha azt hiszed, hogy felesleges vagy a világban, akkor tudd, hogy Nélküled sokkal szegényebb lenne a lét. Szükség van Rád. 
Ha azt hiszed, nem vagy elég jó, akkor tudd, van, akinek Te vagy a tökéletes. Ha megszereted magad, megengeded másnak is, hogy szeressen. 

Ha azt hiszed, hogy nem érdemled meg a jót, akkor tudd, hogy mindenki követ el hibákat. Ez a fejlődésünk alapja. Ugyanakkor a legfontosabb az, hogy megbocsáss magadnak! Ami elmúlt, az nincs többé. Megérdemelsz bármit, amire vágysz. 
Ha azt hiszed, hogy Rád már sosem talál a nagy szerelem, akkor tudd, hogy ez nem így van. Isten odateszi eléd, de csak akkor vagy képes ezt felismerni és megélni, ha nyitva van a szíved. 
Ha azt hiszed, hogy magányra születtél, akkor tudd, hogy ez egy átmeneti állapot. Lehetőséget adtál magadnak a gyors fejlődésre.

Tudd, hogy ha nem cselekszel, akkor nem fejlődsz eleget. Tudd, hogy az irányt Neked kell megadni az Univerzumnak. Szabad akaratoddal bármit felülírhatsz, bármit megváltoztathatsz, ha megtanultad a leckét. Ez pedig csakis attól függ, mennyi időt szánsz Önmagadra... De tudd, egy csoda vagy, és csodálatossá csak Te teheted életed.

Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.hu
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: Megjegyzések