Ha...




HA megadod magad a félelmeknek, és nem mersz lépni, mindig ugyanott maradsz... Ha tudnád, mennyi jó dolog vár rád, azonnal cselekednél. Az élet egyik legnagyobb szépsége, hogy van választási lehetőséged. Maradhatsz a mocsárban, de eldöntheted, hogy kijössz belőle. A mocsár megtanít hinni. Megtanít bízni úgy, hogy nem látod a végkifejletet. De pont ez a nagyszerű. A lehetőségeket te teremted meg!


HA bezárod a szíved, mert félsz a csalódásoktól, sokan bántani fognak. Így elveszed az esélyét az igaz szerelemnek. Ha megnyílsz, és hiszel a sorsban, akkor semmi baj nem érhet. A leckéket úgyis megkapod, viszont nem mindegy, hogyan viseled. Ha tisztában vagy azzal, hogy minden a te érdekedben történik, akkor hamar túllépsz rajta. 


HA nem indulsz el, soha nem fogsz megérkezni. Legyen bármekkora is a vágyad, minden az első lépéssel kezdődik. Tegyél naponta lépéseket a céljaid elérése felé. Szükséged van a hitedre és a kitartásodra, de menni fog. 


HA nem ismered fel a változás szükségét annak érdekében, hogy megkapd, amire vágysz, kevés eséllyel indulsz. Ne feledd, a hasonló a hasonlót vonzza. Gyógyítsd meg a pénzhez fűződő viszonyod, ha gyarapodni szeretnél. 

Ha hűséges társra vágysz, akkor engedd el a kényszerképzetet, hogy az emberek megbízhatatlanok. És természetesen te is válj olyan emberré, akire vágysz!


HA szeretnél szeretve lenni, akkor szeress! Akkor is, ha úgy érzed, nem nyer viszonzást. Felhívja a figyelmed arra, hogy nem vagy befogadó. A szeretet áramlik. A szeretet csak létezik, nem feltételekhez kötött. Adj szabad utat minden érzésednek! Ha visszafojtod, megakasztod az áramlást. 


Adj hálát minden nap azért, hogy élsz, hogy feladataid vannak ebben a csodákkal teli korszakban. Ma már te teremted a jövőd, ennek tükrében cselekedj! Én tudom, hogy képes vagy rá, hidd el végre te is!


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html





Megjegyzések