Hölgyeknek!




Arra kérlek, hogy szeresd magad úgy, ahogy szeretnél szeretve lenni. Ugyanis a társad csakis azt tükrözi vissza, amit önmagad iránt érzel. Csupán annak befogadására vagy képes, amiről hiszed, hogy megérdemled. 


Hidd el, hogy egy csoda vagy, nőnek lenni igazi kiváltság. Befogadó vagy, és emellett igazi teremtő. Képes vagy arra, hogy életet adj. Képes vagy arra is, hogy a szíveddel lásd a világot, így felfedezd az igazán nagy dolgokat. 


Vedd hát kezedbe sorsodat! Tedd azt, amit a szíved diktál, bármi is legyen a tét. Az emberek becsaphatnak, és az is, amit látsz, azonban a megérzéseid sosem hagynak cserben. 

Ha szeretsz valakit, öleld meg őt, és hagyd, hogy viszontszeressen. De ne tedd függővé másoktól a boldogságod. 


Ne hidd el, ha azt mondják, nem vagy elég jó. Csak az az ember akarja ezt elhitetni veled, aki még nem kötött békét önmagával. Te pont így vagy tökéletes. Ne akarj megfelelni senki elvárásainak! Ám ez nem azt jelenti, hogy ne törekedj mindig jobbá válni tegnapi önmagadhoz képest. De csakis azért tedd, mert ezt szeretnéd. 


Soha ne hidd el, hogy nem vagy szerethető. Ezt csak olyan ember közvetíti feléd, akinek zárva van a szíve. Aki nem mer megnyílni még akkor sem, ha megérintette a fényed. Őt engedd el, mert ha ellenáll annak, hogy felemeld, le fog húzni maga mellé. 

Te egy csodálatos isteni lény vagy, aki arra született, hogy megélje saját történetét. Érzéseid vezetnek oda, ahová menned kell. Te csak ragyogj, és örülj annak, hogy élsz. Sugározd női fényed, használd teremtő erőd, nyílt szívvel járj, és meglátod, a tiéd lesz minden, amire valaha vágytál.


Ma megengedem magamnak, hogy női fényem átjárja minden sejtem, és tudatosítom magamban, hogy igazi teremtő vagyok, aki képes elérni bármit, amit megálmodott magának. Szeretek női testben élni.


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html




Megjegyzések

Megjegyzés küldése