Jelek, melyből tudhatod, hogy valakivel találkoztál előző életeidben


Vannak életünkben olyan különleges találkozások, melyekről azonnal tudjuk, hogy jelentőséggel bírnak és okkal történnek. Egyszerűen érezzük. Bár eszünk hajlamos megkérdőjelezni ezt a különös érzést, mégsem hagy nyugodni a gondolat: "Ki lehet ez a titokzatos idegen”?


Vajon miért járnak folyton körülötte a gondolataim ? Miért érzem azt, hogy már végtelen idők óta ismerjük egymást? Tudom a gondolatait, érzem az érzéseit. Mintha lelkünk együtt lenne akkor is, amikor nem találkozunk. 


Ezek a kapcsolatok jó régre nyúlnak vissza. Elmúlt életeinkben már találkoztunk, és a lelkek most felismerték egymást. Ilyenkor minden oly természetes, szavak nélkül is értjük a másikat. 


Ha pillantásunk találkozik, felismerjük egymást, érzések sokasága rohanja meg lelkünket. A másik szemében meglátjuk önmagunkat. 

Ha "régi" ismerőssel találkozol, mindig mély érzéseket vált ki belőled. Ezek az érzések lehetnek kellemesek és szívet melengetők, de lehetnek akár kellemetlenek is. 

Egy találkozás haragot, dühöt, félelmet, fájdalmat is előhozhat lelked legmélyéről, ha a régmúltban bántottátok egymást.


Vannak olyan találkozások, amik felszínre hozzák a régen elfeledett emlékeket. Csak peregnek a képek, mintha egy filmet néznél, és mély érzéseket vált ki belőled, amit látsz.  A találkozás megnyithatja az emlékezés kapuit. 


S hogy miért beszéltük meg odafent, hogy újra találkozunk? Erre a jövőben biztosan választ kapunk... De egy biztos: az újrakapcsolódás nem a véletlen műve... 


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html




Megjegyzések