Légy boldog!


Légy boldog azzal, ami jelenleg a Tiéd! Ha erre fókuszálod a figyelmed, megemeled rezgésszinted, és lényegesen megnő életed minősége.
Nagyobb bőségre vágysz? Légy boldog azzal, ami eddig megadatott. Ha van hol laknod, sokkal gazdagabb vagy, mint a földön élő emberek fele. Nyiss szabad utat a bőség áramának azzal, hogy értékeled a jelent. 
Szerelemre vágysz? Légy boldog egymagadban! Egy életvidám emberhez szívesen kapcsolódik bárki. Ne a hiányra figyelj, hanem légy hálás, hogy van időd felkészülni a szerelemre. 
Ja, hogy már annyit csalódtál? Sokan vagyunk így ezzel. Ez nem ok arra, hogy bezárd a szíved. Lágy hálás azoknak, akiktől eddig tanulhattál. Akkor is, ha fájdalmas volt a lecke. Így tudod majd értékelni az igazi szerelmet. 
Bármilyenek is jelenleg a körülményeid, légy boldog itt és most. Ha tudsz rajtuk változtatni, nincs miért aggódnod. Ha nem tudsz változtatni, akkor pedig szintén nincs miért aggódnod.
Rengeteszer hitted már, hogy nincs tovább, mégis itt vagy. Túlélted. Nincs rá okod, hogy ne érezd jól magad. 
Ha van hol álomra hajtani a fejed, és van étel a tányérodon, gazdag embernek mondhatod magad. 
Ha van szíved, mellyel tudsz szeretni, Tiéd lehet az egész világ. Ha van lelkiismereted, becsületed, és szeretettel viszonyulsz az élethez, mindent meg fogsz kapni, amire vágysz. 
Találd meg a boldogságot minden pillanatban, és észre fogod venni, Te magad váltál a boldágsággá. Te magad váltál más emberek boldogságának forrásává. Ne feledd! A szeretet kiapadhatatlan...

Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.hu
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 
MentésMentés

Megjegyzések