Megtanulni várni...


Meggyőződésem, hogy azon embertársaink a legboldogabbak az életben, akik megtanultak várni. Akik elsajátították a türelem leckéjét.

A türelmetlenség folyamatos feszültséget szül, mely megbetegíti a testet, lelket. Ha siettetni akarjuk a dolgokat, elszalasztjuk a jelent. 


Azonban fontos elgondolkodni azon, mi is valójában a türelem. Nem azt jelenti, hogy beletörődünk abba, ami van, hanem bízunk a sorsban, hisszük, hogy mindennek oka van. Tisztában vagyunk vele, hogy azért nem kaptuk meg, amire annyira vágyunk, mert még nincs itt az ideje.


A türelem egy pozitív energia. Nincs benne a sürgetés, a folyton tenni akarás, a sors megerőszakolása. Ha türelmes vagy, telve vagy bizalommal. Ez egy boldog várakozás. A türelmes ember nyugodt. Tudja, hogy a színfalak mögött még nem álltak össze a dolgok. Idő kell ahhoz, hogy a sors a legjobb munkát végezhesse. 


A dolgod mindössze annyi, hogy pontosan tisztában légy azzal, mit is szeretnél. A lehetőségek pedig előbb-utóbb megtalálnak. Megkapod az eszközöket ahhoz, hogy valóra válthasd az álmaid.  Ez egy lényeges pont. Ne ölbe tett kézzel várj, hanem ismerd fel az Univerzum válaszait a kérdéseidre, és állj neki cselekedni. Ha kérsz, megadatik. De a semmiért nem adnak valamit, ezt már biztosan tudod. A világban rend van, és minden a kiegyenlítődére törekszik. Ha adsz, kapni fogsz. Tehát ha kérsz, nem készen kapod a megoldást, hanem lehetőségeket ad a sors, hogy valóra válthasd az álmaid.  A földi életünk célja a fejlődés, ami a feladatok megoldásában rejlik. Ehhez azonban sokszor türelemre van szükség. A teremtés folyamata könnyű dolog, viszont az önmagunkkal való küzdelem meglehetősen nehéz. A munka MINDIG önmagadon van. 


Légy hát türelmes, és tudd, hogy minden megérkezik hozzád a megfelelő időben. Addig tedd magad alkalmassá a befogadására.


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html




Megjegyzések