Ne fuss el a problémák elől!



Mindenki életében vannak olyan problémák, amik újra és újra visszatérnek. Ha megoldandó feladatnak nevezzük őket, máris barátságosabbnak tűnnek. Minden ismétlődő helyzet azt üzeni, hogy valamit nem tanultunk meg, nem oldottuk meg a leckét.


Sokszor van, hogy kihátrálunk a helyzetekből, nem akarunk konfrontálódni, pedig pont az lenne a feladat, hogy kiálljunk önmagunkért. 


Legyünk őszinték, mondjuk el szeretettel, ha valami bánt.  Fontos, hogy ne vádaskodjunk, ne támadjunk vissza, ne okoljunk mást az életünkért. 


Vannak olyan történések életedben, melyeknek nem érted az üzenetét? Nem tudod, miért csapnak be folyton? Miért használnak ki, vagy aláznak meg? Lehet, hogy ezen eseményeknek rejtett üzenetük van. Ilyenkor kicsit mélyebbre kell ásni a lelkünkben, vagy a múltunkban. 


Lehet, hogy életeken át hordoztál egy sérülést, egy fájdalmat, egy fel nem dolgozott élményt. Most újra megmutatta magát, ezzel esélyt adva a gyógyulásnak. Míg fel nem ismered az üzenetét, addig mint egy régi, lejárt lemez, játssza újra meg újra ugyanazt a dalt. 


Lehet, hogy a gyermekkorban szerzett sérüléseid is sokkal régebbre nyúlnak vissza. A szüleid is csak tükröt tartottak eléd, megmutatták a múltból hozott karmikus feladataid. 


Ezek mindaddig működőképesek, míg rá nem jössz, hogy ideje elengedni őket. Persze nem mindig tudod felidézni, mi történt életekkel ezelőtt. De azt tisztán láthatod, milyen programok ismétlődnek jelenleg az életedben. Abból már tudhatod, mit hoztál magaddal. Sokszor már maga a felismerés feloldja a blokkot vagy könnyít a lelkeden. De van, hogy kicsit több törődést igényel múlt. 


Fontos, hogy ne fuss el a helyzetek elől, mindig létezik egy megoldás, aminek kulcsa a kezedben van!


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html




MentésMentés

Megjegyzések