Senkire ne várj!




Ne hátráltasd az életed alakulását azzal, hogy vársz valakire, aki nem hajlandó a változásra. Ne pazarold a drága idődet, ha valaki nem ismeri fel nagyszerűségedet. Ha fél, ha menekül, ha képtelen az érzései és sorsa felvállalására. 


Lehet, hogy tele vagy önbüntetéssel, és tudat alatt szinte követeled magadnak a szenvedést. Mégis arra kérlek, lépj tovább. Engedd el!


Te a legjobbat érdemled. Azt, hogy valaki felvállaljon téged, hogy büszke legyen rád. Ne csak a testét, a lelkét is adja neked! Egy párkapcsolatnak akkor lehet értelme és célja, ha mindent megosztanak, testüket, lelküket is. Amikor már azt sem tudjuk, hol ér véget az "ÉN", és hol kezdődik a "TE". Ahol nincsenek kétségek, nincs bizonytalanság. Visszavonhatatlanul és megkérdőjelezhetetlenül tudjuk, hogy összetartozunk. Felvállaljuk egymást úgy, ahogy vagyunk. Mindehhez elsőként önismeretre van szükség. Arra, hogy felvállaljam saját magam. Merjem kimondani azt, ami nekem nem jó. Mitől félsz? Elveszítesz valamit, ami sosem volt a Tiéd? Lépj tovább!


Meg fogsz könnyebbülni, fellélegezthetsz. Talán pont arra akar megtanítani a sors, hogy végre légy önmagad. Ne akarj megfelelni, és ne engedd, hogy félelemben tartsanak. Ne feledd, hogy csak azt veszítheted el, ami nem tartozik hozzád. Ha együtt van dolgotok, úgyis elvezeti hozzád a sors. Ha nem tartoztok össze, akkor pedig lehetőséget adsz magadnak arra, hogy végre rád találjon az az ember, akinek te vagy a MINDEN. Aki mellett megtalálod az igazi harmóniát. Aki mellett megnyugszik a lelked. Hazatalálsz. 


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


Megjegyzések

Megjegyzés küldése