Tudj elfogadni!




Ha régóta vagy boldogtalan és szenvedésben élsz, elképzelhető, hogy te magad váltál áldozattá. A múltban történt események miatt mélyen belül azt érezheted, hogy nem vagy méltó a boldogságra. Lehet, hogy ez nem tudatos, ösztönösen zárod be magad előtt a boldogság kapuját. Érezheted, hogy tőled mindenki csak elvenni akar. 

Pedig az igazság az, hogy önként adod oda magad. Játszod az áldozatot, és nem érted, miért használnak ki újra meg újra. 


Mi lenne, ha megállnál egy kicsit, és hagynád, hogy valaki adjon neked? Ha végre képes lennél befogadni, nem csak szolgálni másokat?  

Tudom, adni már nagyon tudsz. Ha kell, a saját károdra is. Mindenáron boldoggá akarod tenni szeretteidet. De hol vagy te? 

Ha mindig csak adsz, de befogadni nem tudsz, felborul az egyensúly, és kizárólag olyan embereket vonzol be, akik csak elvenni akarnak. Ezzel is felhívva figyelmed a befogadás fontosságára. Felhívva a figyelmed arra, hogy nem vagy elég fontos önmagad számára. 


Nyisd meg a szíved, és fogadd be, amit adnak neked, legyen az egy mosoly, dicséret, ölelés vagy ajándék. Fogadd nyílt szívvel, és tudd, hogy megérdemled. Ne akard rögtön viszonozni, csak köszönd meg.


Ha így teszel, észre fogod venni, hogy egyre több minden áramlik hozzád. Így engedsz utat a szerelemnek, és az Univerzum bőségének. 


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html



Megjegyzések

  1. kedves vg menyire igazad van már régen olvasom a bejegyzésed és ojan mintha ismernéd a lelki világomat minden amit le irsz teljesen tükörképem köszönöm mindenap fejlödöm és ujitöm életem köszönöm

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, tényleg így van.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése