Elfogadás


Létezik egy olyan varázsszer, ami egészen biztosan változást hoz minden ember életébe: ez pedig az elfogadás. 

Ha belegondolunk, elég sok dolog van, aminek elfogadására kérnek bennünket. Elsősorban próbálnak arra tanítani, hogy fogadjuk el önmagunkat. Majd fogadjunk el mindenkit olyannak, amilyen. Fogadjuk el a jelenlegi helyzetünket, kapcsolatainkat, érzéseinket, anyagi helyzetünket, problémáinkat, munkánkat. 
Az tény, hogy az ellenállás nem visz előrébb, és nem is szűnteti meg a nemkívánatos dolgokat. Így célszerű elfogadni még az ellenállást is. Az elfogadásnak behódol minden esemény és érzés, elkezd változni általa. 

Ám azt tapasztalom, hogy sokan összekeverik az elfogadást a beletörődéssel. Pedig elfogadni valamit nem azt jelenti, hogy megelégszel a jelenlegivel, hanem azt, hogy hiszel az isteni gondviselésben, és tudod, hogy minden úgy van jól, ahogy jelenleg van. 

Tudod, hogy éppen ebből a helyzetből kell tanulnod, és semmivel nem lesz jobb, ha ellenállsz. Az elégedetlenség és a harc késlelteti a változást. Inkább keresed a leckét, hogy vajon mit akar tanítani a szituáció. Tudod, hogy nem azért várat magára vágyad tárgya, mert nem érdemled meg, hanem azért, mert nincs még itt az ideje. Hiszel abban, hogy megérkezik pontosan akkor, amikor megérsz a befogadására. 

Az elfogadás nyugalmat és megelégedettséget ad, és elhozza a változást életedbe.

Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.hu
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 


MentésMentés

Megjegyzések