A gyógyító angyalok





Az angyalok egoval nem rendelkező mennyei lények, ami azt jelenti, hogy nem ítélkeznek, és szeretetük mindenre kiterjed. Eltávozott szeretteink szintén betölthetnek angyali szerepet, bár őket igazából „szellemi vezetőknek” nevezzük.

Egész életem tisztánlátói tapasztalat mondatja velem, hogy mindenki mellett legalább két őrangyal és legalább egy szellemi vezető áll. Az teljesennyilvánvaló, hogy nem mindenki hallgat rájuk, mert ha azt tennék, a világ mentes lennek az erőszaktól és a kegyetlenségtől. Mindemellett tény, hogy ott vannak mellettünk, és csupán rajtunk múlik, készek vagyunk-e kommunikálni velük, meghallgatni őket.

Az angyalok éppúgy jelen vannak a szkeptikusok és az ateisták életében, mint ahogy a jó szamaritánusok mellett is. Azért vannak velünk, hogy az isteni béke létrejöttéhez mi magunk is hozzájárulhassunk. Bár tetteinkért mindannyian személyes felelősséggel tartozunk, segíthetnek a leghatékonyabb lépések megtalálásában.

Igaz ugyan, hogy a fájdalmak és a küzdés révén fejlődhetünk, a béke és a nyugalom által azonban még inkább. Ezért az angyalok boldogan segítenek nekünk bármiben, legyen szó csekélységről vagy egy nagy horderejű dologról, ha az békénket és nyugalmunkat szolgálja. De ahhoz, hogy közbenjárhassanak, kérnünk kell tőlük a segítséget, mert univerzumunk alaptörvénye, a szabad akarat törvénye ezt kívánja.

Amikor angyalokkal dolgozol, akkor neked is jut fényükből, hagyatkozhatsz erre a fényre, és egomentes felettes énjükre. Segítenek meggyógyítani lelkedet és szellemedet, hogy félelmeiden túllépve szeretettel közelíthess az életben fellépő összes helyzethez. Az angyalokat nem köti se tér, se idő, ezért nem kell aggódnod amiatt, hogy kéréseddel esetleg zavarod vagy megterheled őket.

Az angyal szó jelentése: Isten hírnöke. Amikor a Teremtőhöz imádkozol, az angyalok a Teremtő üzeneteit hozzák el neked, teremtettnek. Nem istenkáromlás tehát megszólítani őket, mivel az Istennek folytatott beszélgetések eredményeként is az angyalok szólnak hozzád, hiszen az angyalok egyek Istennek, Isten „meghosszabbításai”, és te is az vagy.

Amikor az angyalokkal szövetkezünk, életünk minden területén csodálatos gyorsaságú, meglepő változások mehetnek végbe. Hozzásegítenek a testi, spirituális, érzelmi, pénzügyi és intellektuális gyógyuláshoz. Segítenek munkánkban, egészségünk megszerzésében, szerelmi és családi életünkben és a lelki békénk megőrzésével kapcsolatos minden más dologban.

Ezért akár saját magad, akár egy szeretted vagy egy kliensed gyógyulásához, kéred az angyalok segítségét, a gyógyító energia bőséges csatornájához kapsz hozzáférést.

Dr. Doreen Virtue


Megjegyzések