Ajándékhoroszkóp

Minek örül egy Skorpió, mivel lehet boldoggá tenni egy Mérleget, és mi lenne a tökéletes ajándék egy Kos-szülöttnek? Nyakunkon a karácsony, ideje beszerezni a meglepetéseket!
 
 
Minek örül a Kos?
 
A jegy szülötte impulzív, tevékeny és szenvedélyes, ezért a különféle sportokhoz, vagy a hobbijaihoz kapcsolódó ajándékok mindig bejönnek nála, legyen szó sportbérletről, vagy technikai eszközökről. A Kos játékos természet, tehát a felnőtteknek szóló társasjátékokkal is nagy sikert lehet nála aratni. Mivel szeret hódítani, ezért nőknél a pipereszerek, ékszerek is ideálisak lehetnek.
 
 
Minek örül a Bika?
 
Hedonista alkat, szereti élvezni az életet. Masszázsbérlet, kényeztető ajándékok, szépségápolási cikkek - ezekkel mind örömet lehet szerezni a Bikának! Mivel a hasát is nagyon szereti, egy különleges szakácskönyv, vagy például egy szép fondü-készlet is remek választás!
 
 
Minek örül az Ikrek?
 
Intellektuális alkat, az érdeklődése rendkívül szerteágazó. Szereti követni az újdonságokat a szellemi-kulturális életben, úgyhogy ha a toplisták éléről választasz könyveket neki, vagy színházjegyekkel ajándékozod meg, annak biztosan örül! Imád csacsogni, a telefon állandóan a keze ügyében van, úgyhogy egy új készülékkel is meglepheted!
 
 
Minek örül a Rák?
 
Kimondottan családcentrikus alkat, így minden szóba jöhet ajándékként, ami az otthonnal, a lakberendezéssel kapcsolatos. Gyertyatartó, dísztárgy, fényképalbum, festmény, szép, puha takaró - mind jó választás lehet! Mivel főzni is nagyon szeret, ezért a szakácskönyv is ideális ajándék! 
 
 
Minek örül az Oroszlán?
 
A jegy szülötte kreatív, extravagáns, imád társasági életet élni. Színházbérlet, különleges ékszer, feltűnő ruhadarab? Az Oroszlán imádni fogja! A luxus is fontos számára, úgyhogy ha a pénztárcád engedi, lepd meg egy különleges, drága parfümel, vagy karórával!
 
 
Minek örül a Szűz?
 
A Szűz-szülötte szorgalmas és precíz, szereti a rendet és a tisztaságot. Ajándékozd meg egy bőrkötésű határidőnaplóval, vagy irattárcával! A Szűz az egészségére is nagyon figyel, ezért az ezzel kapcsolatos ajándékokkal (gyógyfürdőbérlet, masszázsbérlet) is sikert arathatsz! 
 
 
Minek örül a Mérleg?
 
Nagyon fontosak számára a barátai, a párkapcsolata, ezért egy szépen elrendezett, közös fotókkal teletűzdelt fényképalbumnak biztosan örül. A művészetek is nagyon érdeklik, úgyhogy egy különleges cd, a színház-, vagy opera-belépő szintén jó választás lehet. Kényes az ízlése, sokat ad a külsejére, úgyhogy a szépségápolási cikkek közül is választhatsz neki ajándékot! 
 
 
Minek örül a Skorpió?
 
Vizes jegyként nagyra értékeli az olyan ajándékokat, amelyek a testet vagy a lelket kényeztetik. Senki nem szereti úgy a titkokat és a misztikumot, mint a Skorpió, úgyhogy ha könyvet keresel neki, a krimik és a thrillerek között kutass! Ha nő az illető, akkor valószínűleg imádja a csábító illatú parfümöket is!
 
 
Minek örül a Nyilas?
 
Érdeklődő, nyitott típus, szeret tanulni, elmélyedni egy-egy témában. Ajándékozz valami intellektuális jellegűt neki, a vallástörténeti könyvek, útikalauzok, spirituális művek között keresgélj. A Nyilasok előszeretettel űznek különféle sportokat, szívesen kirándulnak és utaznak, úgyhogy minden ezzel kapcsolatos ajándéknak örülni fog!
 
 
Minek örül a Bak?
 
A Bak ambiciózus, kötelességtudó, gyakorlatias, úgyhogy minden, a munkájához köthető ajándékot szívesen fogad. Hagyománytisztelő alkat, úgyhogy a klasszikus dolgokat szereti. Bőr pénztárca, elegáns nyakkendő, egy üveg nemes bor, klasszikus falióra, szolid, arany, vagy ezüst ékszerek - ezeknek örül a Bak!
 
 
Minek örül a Vízöntő?
 
Imádja az újdonságokat, a technikai dolgokat, szeret lépést tartani a világ fejlődésével, úgyhogy a technikai, műszaki ajándékoknak (okostelefon, okosóra, számítógépes eszközök) nagyon örül! Szeret új dolgokat kipróbálni, egy búvárbérlet, vagy ejtőrenyős-tanfolyam is zajos sikert arathat nála. A szokatlan ruhadarabok is kedvére valóak!
 
 
Minek örül a Halak?
 
E jegy szülöttét minden érdekli, ami a realitás keretein túl van: illúzió, fantázia, dráma, érzelmek, művészetek, spiritualitás. Ezért aztán minden olyan ajándék, ami ezt az érdeklődést táplálja, kedvező fogadtatásra talál. Festőkészlet, veresekötet, művészfilmek dvd-n, spirituális kötetetek - ezek között bátran válogathatsz. A vízi sportokat is nagyon szereti, az ehhez kapcsolódó ajándékok, vagy a finom habfürdők, tusfürdők, fürdősók is örömet okoznak neki.
 
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető:

Megjegyzések