Angyali útmutatás Mindenkinek




Isten mindenkit egyformán értékesnek teremtett. Hibáik és vétkeik semmi esetre sem teszik őket kevésbé érdemesnek a boldogságra Isten szemében.

Ha életed problémák sorozata, nézz utána, miért érzed úgy, hogy nem érdemled meg a boldogságot. Ezután rendezkedj be a boldogságra, és ne tűrd meg tovább a boldogtalanságot.

Vedd körül magad a szeretet képeivel, valahányszor úgy érzed, függőségedhez nyúlnál. Engedd, hogy az ürességet és a fájdalmat felváltsa a melegség és teljesség.

Este vizsgáld át a napodat és idézz fel 7 olyan pillanatot, amelyben láttad, hogy valaki szeretetet fejez ki. Ezek mindegyike arany lángot gyújt Benned, és elkergeti a depresszió fellegeit.

A szorongás oka a kontrollt vesztett pesszimizmus és a folyamatos aggódás egyvelege.

Küszöböld ki életedből a negativitások forrásait, kezdve a televíziótól a barátokig. Kezdj pozitív, kielégítő tevékenységekbe. Hagyj el olyan ételeket, melyek növelhetik idegességedet.

Engedd el a belső fájdalmaidat azzal, hogy megbocsátasz az embereknek, ideértve önmagadat is. Nem szükséges azonban megbocsátani a tetteket.

Válj mágnessé a lehetséges barátok számára. Engedd meg magadnak a másokkal való ismerkedés és együttlét örömét.

Nem szükséges irigykednünk senkire. Születésünktől megvan bennünk a képesség, hogy megkapjuk mindazt, amire az életben vágyunk. Egyik oka annak, hogy mindezek még nincsenek birtokunkban, az lehet, hogy olyasmiket kellene feladnunk érte, amiket még ezeknél is többre becsülünk.

Semmit nem vesznek el tőlünk, csak abban az esetben, ha helyettesítik valami ugyanolyan értékessel, vagy még értékesebbel.

Ne koncentrálj a múltra. Fogadd tárt karokkal az új körülményeket, amelyek új lehetőségeket rejtenek a kiteljesedésre, a boldogságra.

Ha a számodra ideális társ ideálisabb állapotban van, mint Te magad, tegyél lépéseket azért, hogy jobb emberré válj. Így a tévedhetetlen vonzás törvénye miatt magadhoz fogod vonzani őt.

A lélektárs nem az ikertestvérünk, nem olyan, mint mi vagyunk. Erősítenünk kell egymást abban, amiben hasonlítunk, és tágítani egymás látásmódját abban, amiben különbözünk.

Miután elkezdesz lélektárs után kutatni, legyen világos Benned, mi az, amit keresel. Máskülönben olyan helyzetben találhatod magad, hogy azt kívánod, bárcsak ne is kértél volna ilyeneket.

Ne várd visszafojtott lélegzettel a tökéletes párt. Lehet valaki a lélektársad és ezzel együtt lehetnek hibái.

Ha lehetséges lélektársak között örlődsz, akikben megvan 1-1 darabja annak, amire vágysz, ne köss kompromisszumot a legfontosabb kérdésben. Folytasd a keresést mindaddig, amíg megtalálod azt, akiben megvan mindaz, amit szeretnél.

Ha valakin változtatni akarsz, akkor nem ő a Neked szánt lélektárs. Mindig időpocsékolás egy ember megváltoztatásával próbálkozni. Ha nem tudod teljess szívvel elfogadni olyannak, amilyen, akkor nem ő az a társ, akit keresel.


Dr. Doreen Virtue

Megjegyzések