Arkangyalkalauz




Az arkangyalok rendelkeznek a legmagasabb ranggal az égi hierarchiában, és azért léteznek, hogy egész életünkben segítsenek minket, illetve közvetítőként továbbítsák a kéréseinket. Mindenki számára elérhetőek, nem szükséges semmilyen különleges képesség a velük való kapcsolattartáshoz. Egyszerű szavakkal kérjük a segítségüket!


Rafael – Egészség
Fizikai gyengeség vagy betegség esetén Rafaelt hívjuk, hogy gyógyító zöldesfehér fényével mellénk álljon. Ő a teljesség és az egység angyala is egyben. Minden fizikai lény gyógyítója, így nemcsak rajtunk, hanem a házi kedvenceinken is segíthet. A tisztítás szintén feladata, így miután mi magunk megszabadultunk a negatív energiáktól, Rafael segítségével a lakásunkkal kapcsolatban is megtehetjük ugyanezt. Figyeljünk a belső sugallatokra, mert általuk üzen, és ne késlekedjünk azok szerint cselekedni!

Gábriel – Kommunikáció
Ő Isten hírvivője, az anyák és a gyermekek védelmezője. A Biblia szerint ő vitte hírül Szűz Máriának az Isten fiának közelgő születését. Színe az indigókék és a fehér, aurája pedig rézszínben tündököl. Az eredményes önkifejezésért felel, ehhez ad ihletet és lehetőségeket. Gábriel segítségével javíthatjuk a kommunikációs képességünket, de a beszédhibákat is gyógyíthatja. Őt hívjuk segítségül, ha régóta nem tudunk megbeszélni valamit a családtagjainkkal, a szerelmünkkel, a barátainkkal vagy a szomszédunkkal.

Mihály – Védelem
Mihály talán a legismertebb arkangyal. A kék színhez kötik, és többnyire mellette van a szimbolikusan hozzá tartozó kard is, amellyel segít elvágni az úgynevezett szakrális kötelékeket. Ezen olyan kapcsolatokat értünk, amelyektől, megmagyarázhatatlan módon, már régóta nem tudunk szabadulni. Fizikailag és érzelmileg egyaránt védelmez minket, tehát érdemes őt megkérni arra, hogy kék védőburkával vegye körbe az otthonunkat, illetve űzze el a felesleges aggodalmainkat, mert így biztonságban tudhatjuk a szeretteinket.

Hániel – Érzelmek
A szeretet angyala felébreszti bennünk az olyan csodálatos értékeket, mint a nőiesség, az érzékenység, a finomság, és segít, hogy az embertársainknak is továbbadjuk azokat. A szívcsakrát őrzi, így mindenféle érzelmi ügy hozzá tartozik. Nemcsak a szerelem, hanem a hivatás angyala is – ha munkahelyi problémáink vannak, vagy nincs állásunk, kérjük az Ő segítségét. A holdfázisok kihatnak az életünkre, különösen a nőket viselheti meg egy-egy változó ciklus. Hániel segít abban, hogy ezeket a negatív hatásokat pozitívra változtassuk. Kérjük őt, hogy tanítson gyengédségre, finomságra, hogy a párkapcsolatunkban és a hétköznapokban igazi nőként létezzünk.

Uriel – Békesség
Ő Isten fénye és tüze. Elhozza nekünk a békét, a megnyugvást és a harmóniát. Segít rávilágítani a helyzetek mögöttes tartalmára, hogy felülről, egységében tudjuk szemlélni azokat. A szolgálat és az odaadás azok a fő erények, amiket tőle tanulhatunk. Ha dühösek vagy idegesek vagyunk, ő megnyugtat minket. Mondjuk el neki a legbensőbb vágyainkat, hogy utat nyithasson egy szebb jövő felé! Aranyban és lilában pompázik, így ezeket a színeket is segítségül hívhatjuk a vele való kommunikációhoz. Kérjük tőle, hogy mutassa meg, mi legyen a következő lépésünk.

Raquel – Harmónia
Az igazságosság és a pártatlanság angyalának is hívják, mert segít elsimítani a nézeteltéréseket. Hívhatjuk őt akár egy vita közben is, ő majd segít szeretetteljesen és bölcsen kezelni a nehéz helyzetet. Energiája halványkék, ezért ahhoz, hogy összekapcsolódhassunk vele, a derűs, meseszép eget vizualizáljuk. Az akvamarin is segít a ráhangolódásban – ezt viseljük ékszerként, vagy szerezzünk be egy marokkövet. Raquel kedves és bölcs, mindig mély és őszinte szeretetet sugároz felénk.



Megjegyzések