Az angyalterápia gyógyító technikái




Csakratisztítás

Csakráid megtisztításával növelheted energiaszintedet, fejlesztheted pszichikus képességeidet, és egészségesebbé válhatsz. A cél az, hogy csakráid nagyobbak, méretben egyformák, és kívül-belül tiszták legyenek. Gondolj úgy rájuk, mintha lyukacsos ékszerek lennének, és rendszeresen meg kellene őket tisztítanod kívül-belül. Sokféle módszer létezik csakráid megtisztítására és kiegyensúlyozására. Ezek közül most két gyors és hatékony módszer leírása következik.



1.) TISZTÍTÁS HABBAL

Képzeld azt, hogy egy fehér, habos tisztítófolyadék árad koronacsakrádon keresztül a testedbe. Lásd és érezd, hogy a hab beleömlik csakráidba és átmossa őket. A hab kívül-belül gyorsan megtisztítja őket minden szennytől és mocsoktól. Majd kérd meg Rafael arkangyalt, hogy addig árasszon testedbe folyékony zöld fényt, amíg csakráid ragyogóan tiszták nem lesznek.



2.) TISZTÍTÁS FEHÉR FÉNNYEL

Lásd, vagy érezd, hogy fejtetődön keresztül egy fehér fénynyaláb lép be testedbe, és egész testeden végighalad. Majd lásd vagy érezd azt, hogy a fehér fény, gerincoszlopod alján, megtisztítja, kifényesíti és megnöveli rubinvörös gyökércsakrádat. Utána lásd vagy érezd, hogy – a gyökércsakrád és a köldököd között félúton – megtisztítja és megnöveli fényes narancsszínű szakrális csakrádat. Ekkor a fény továbbhalad, és most sárga köldökcsakrád tisztítása és növelése következik, mely köldököd mögött található.
Ezt követően a fehér fény felmelegíti mellkasodat, és smaragdzöld szívcsakrádon dolgozik tovább. Miután ezt is megtisztította és megnövelte, világoskék színű torokcsakrádon a sor, amely ádámcsutkádnál található. Lásd, vagy érezd, hogy ez is kitisztul és megnő a fehér fény hatására. A fény most feléleszti, megtisztítja és megnöveli indigókék színű harmadik szem csakrádat, mely két szemöldököd között található. Végül a fehér fény elérkezik bíborszínű koronacsakrához, mely fejtetődön található. Mikor ennek tisztításával és megnagyobbításával is végzett, minden csakrád egyformán nagy, és mind fehér fénnyel világít belülről.



Éteri kötelékek elvágása

Ha a félelmekre épül egy személlyel vagy egy tárggyal való kapcsolatunk, akkor spirituális pórázzal fogjuk az illető személyt vagy tárgyat, nem engedjük, hogy távolabb kerüljön tőlünk vagy megváltozzon. Ezek a kötelékek úgy festenek, mint az infúziós csövek, és a kapcsolat hosszától és intenzitásától függően idővel egyre vastagabbak lesznek. Ezért a legvastagabb kötelékek szüleinkhez, családtagjainkhoz és olyan személyekhez kötnek, akikkel hosszú időn át szoros kapcsolatban voltunk.
A kötelékek belül üres csövek, amelyeken keresztül oda-vissza áramlik az energia az érintett személyek között. Mivel a félelem táplálja őket, mindig egészségtelenek és zavaróak. Semmi közük nincs a kapcsolatokban megélhető szeretethez és az egészséges kapcsolati energiákhoz. A kötelékek elvágása nem jelenti azt, hogy elhagyjuk a másikat vagy elválunk tőle, csak azt, hogy elengedjük a kapcsolat egészségtelenül működő részét. Az éteri kötelékeknek ugyanígy nincs semmi közük az ezüstszálhoz, mely a lelket és a testet összeköti. A szeretet szálát vagy az ezüstszálat még véletlenül se sérthetjük meg az éteri kötelékek elvágása közben.
Tegyük fel, hogy éteri kötelékkel kapcsolódsz egy olyan barátodhoz vagy rokonodhoz, aki depressziós vagy örökösen energiára van szüksége. Az illető megcsapolja energiádat, úgy töltekezik belőled, mint ahogy egy benzinkútnál tankolunk üzemanyagot. Te, pedig el se tudod képzelni, vajon mitől vagy olyan fáradt. Nem tudsz annyi kávét inni, annyit sportolni vagy aludni, hogy pótold az elvesztett energiát, ha az éteri köteléken keresztül csapolnak meg. Szilárd meggyőződésem, hogy a krónikus fáradtság szindróma hátterében az áll, hogy az érintett személyektől, az éteri kötelékeken keresztül, folyamatosan elszívják az energiát. Sok olyan kliensen volt, akik pusztán azzal, hogy az éteri kötelékek elvágásának egyszerű technikáját alkalmazták, visszanyerték energiájukat.
Ha az illető, akihez éteri kötelék fűz, mérges lesz, akkor haragjában energiája az éteri köteléken keresztül beáramlik testedbe és csakráidba. Ennek hatására megmagyarázhatatlan eredetű fizikia fájdalmak léphetnek fel nálad, amelyek semmiféle kezelés hatására sem múlnak el.
Azokat, akiknek munkájukhoz hozzátartozik mások segítése (például a tanárok, tanácsadók, gyógyítók), gyakran egy csomó éteri kötelék fűzi tanítványaikhoz vagy betegeikhez. (Ugyanez vonatkozik azokra is, akik örökösen segítenek minden barátjuknak vagy rokonuknak).
Ezért fontos, hogy elvágd az éteri köteléket minden egyes alkalommal, amikor valakinek segítesz, amikor, látszólag minden ok nélkül, fizikai fájdalmak lépnek fel nálad, vagy mikor erőtlennek érzed magad. A kötelék visszanőhet, ha a kapcsolatba félelem vegyül. Bár az új kötelékek vékonyabbak, és kevesebb energia szívható ki általuk belőled vagy kevesebb áradhat feléd.



ÉTERI KÖTELÉKEK ELVÁGÁSA MICHAEL ARKANGYAL SEGÍTSÉGÉVEL

Michael arkangyal kezében kard van, és minden negatív kötődésedet képes elvágni vele. Egyszerűen csak gondold a következőt: „Michael arkangyal! Hívlak téged most. Kérlek, vágd le rólam a félelem összes kötelékét melyek, szívják energiámat és életerőmet”. Majd ülj nyugodtan, míg elvágja őket. Gyógyító energiát fog küldeni a kötelékek gyökerén keresztül neked is, és a kötelék túlsó végén lévő személynek is.
Az érzékenyebbek testi és légnyomásbeli változásokat érzékelhetnek, mialatt Michael a kötelékeket vágja, ezt követően, pedig több energiát, a fájdalmak enyhülését vagy megszűnését.



MAKACS KÖTELÉKEK ELVÁGÁSA

Michael csak akkor képes elvágni a kötelékeket, ha kész vagy elengedni nehezteléseidet az iránt, akihez a kötelék fűz. Ha ragaszkodsz haragodhoz, ha nem vagy képes megbocsátani, akkor a köteléket nem lehet elvágni. Ha nálad is fennállhat ez a helyzet, amikor fenti módon Michaelt hívod, tedd hozzá a következőket, és közben gondolj az érintett személyre: „Kész vagyok minden fájdalmat békére cserélni. Kérem, hogy minden fájdalom helyére béke költözzön most”.



KÜLÖNLEGES KÖTELÉKEK ELVÁGÁSA

A fenti két módszerhez kapcsolódóan javaslom ezt a lépést is elvégezni. Gondolj egyenként a következő személyekre, közben érezd a szándékot a velük kapcsolatos félelem-kötelékek elvágására: anya, apa, összes szerelmeid – a múltbeliek és a jelenlegi is. Rendszerint ezek a kapcsolatok járnak erős kötelékekkel, és ennek következtében erős testi fájdalmakkal.



A„BRIZZY-MÓDSZER ”TAPADÓS KÖTELÉK, HÁLÓK ELTÁVOLÍTÁSÁRA

Amikor Birisbane-ben voltam (melyet az ausztrálok szeretettel csak Brissynek nevezenk, kiejtése: Brizzy), észrevettem, hogy az új kötődések a pókhálóhoz hasonlítanak, mivel vékonyak, de tapadósak. Mikor Michael kardjával elvágta őket, az eredmény olyan volt, mintha késsel akarnák elvágni egy pókhálót. Rafael arkangyaltól kértem segítséget, aki a következő módszert javasolja:
Lásd, vagy érezd, hogy Rafael arkangyal egy tisztító habos flakonnal odamegy hozzád, majd testedet véges-végig befújja habbal. A hab (hasonlóan a tűzhelyek tisztítására használt habokhoz), azonnal feloldja a félelem-kötelékeket, amelyek új ismerőseidhez vagy olyanokhoz kötnek, akikkel kapcsolatod rövidebb életű volt. Amikor a hab már teljese feloldott minden köteléket, akkor Rafael zöld színű gyógyító folyadékot fúj rá, mint egy spray-ből, és eltávolítja vele a habot. Mivel ezzel minden kis köteléktől megszabadultál, érezni fogod, hogy energiaszinted megnőtt.



FÜGGŐSÉG-KÖTELÉKEK ELVÁGÁSA

Ülj le, és gondolj arra a viselkedésre vagy szokásodra, amelytől szeretnél megválni. Mivel ez egy igen erőteljes módszer, fontos, hogy valóban akard, hogy megszabadulj tőle.
Képzeld el, hogy ezek a dolgok vagy helyzetek, amelyek után szenvedélyesen vágysz, ott fekszenek az öledben. Majd lásd, vagy érezd azt, hogy gyomrod felett lebegnek 30 cm-rel. Figyeld meg a gyomrod a dologhoz fűző kötelékek szövedékét. Olyan, mint egy fa gyökere. Gondolatban kérd Rafael arkangyalt, hogy vágja el az összes szövedéket. Figyeld meg, hogy ezt követően milyen könnyen távozik tőled a dolog.
Ekkor Rafael smaragdzöld fénnyel veszi körül hasadat, hogy teljesen begyógyítson minden sérülést. Miközben mélyeket lélegzel, gyógyító zöld fényt küld testedbe, a kötelékek elvágott vége felől. Miközben korábbi ürességet, elmulaszt és kiegyensúlyoz minden korábbi aggódást és egyensúlytalanságot. Mondjunk köszönetet Rafaelnek a gyógyításáért!



TÁRGYAKHOZ FŰZŐ KÖTELÉK EKELVÁGÁSA

Anyagi tárgyhoz való éterikus kötődésednek árulkodó jel, ha semmilyen áron nem tudsz attól a bizonyos dologtól „megszabadulni”. Sok olyan kliensem volt, akiket otthonukhoz, autójukhoz fűzte éteri kötelékek, és azért nem tudták eladni őket, mert lelkük mélyén nem is akarták. Következésképpen nincs olyan hatásos hirdetés vagy jelentős árcsökkentés, mely segíthetne ilyenkor.
A tárgyakhoz fűző kötelékek rendszerint az illető talpától erednek, és a tárgynak azon részén (a háznak annál a szobájánál) végződnek, amelyik részéhez leginkább kötődnek. Ha valóban el akarod adni a dolgot, kérd meg Michael arkangyalt, hogy vágja el a kötelékeket a talpadnál, és légy benne biztos, hogy valami jobb dolgot kapsz majd helyette. Tudd, hogy a dolog következő tulajdonosa is jól jár nagyvonalú „elengedésednek” köszönhetően.



Porszívózás Michael arkangyallal

Segítségével, Michael arkangyallal közösen, el tudjátok távolítani a pszichikai szennyeződéseket, a félelemenergiát és az entitásokat.
Használhatod a módszert saját magadon vagy máson, ha engedélyt adott rá, hogy spirituálisan gyógyítsd (mentálisan, az illető felettes énjével való gondolati kapcsolat révén is kérhetsz engedélyt rá). A módszer különösen hatékony a hiperaktivitás csillapításában, az agresszivitás és a szenvedélyfüggőségek mérséklésében, a hangulati ingadozások kiegyenlítésében.
Gondolj arra a személyre, akinél szeretnéd elvégezni a porszívózást. Gondolatban kérd Michael arkangyalt és a könyörület angyalainak csapatát, hogy csatlakozzanak hozzád. Lásd, hogy Michael kezében egy porszívócső van. Döntsd el, hogy a porszívó szívóereje gyenge, közepes vagy erős legyen-e. Michaellel közösen, a koronacsakrán keresztül, dugjátok be a porszívó fejét a fejbe. Porszívózzátok körbe a fejen belül, szívassátok ki a sötét részeket. Óvatos legyél az állkapocs és az agy körüli részen.
Porszívózz tovább lefelé először a nyakban, majd a mellkasüregben. Vegyél észre minden sötét részt, és Michaellel együtt irányítsátok a porszívócső fejét ezekre a területekre. Ha pirosas területet látsz, mely fájdalomra utal, szíveden vagy kezeden keresztül küldj szeretetenergiát arra a területre. Porszívózzátok ki az összes szervet, beleértve a nőknél a petefészket, férfiaknál a prosztatát is.
Vezessétek tovább a csövet a karok és az ujjak felé. Ügyelj rá, hogy az ujjakat is alaposan kiporszívózzátok, mert sokszor itt bújik meg a sötétség. Mikor a felsőtesttel végeztetek, haladjatok tovább a combok, a térdhajlat, az alsó lábszár, a boka, a láb és az ujjak felé.
Amikor a test teljesen tiszta, Michael átállítja a porszívót. Most fogkrém állagú folyékony fény jön a porszívófejből, úgy ragyog, mintha gyémántfehér, csillámos vakolóanyag lenne. Megtölti az egész testet, gyógyulást és egyensúlyt teremtve az előbb még problémás részeken. Mondj köszönetet Michael arkangyalnak és a könyörület angyalainak a tisztításért és a gyógyításért.



Átok levétele és a tőrök eltávolítása

Ezt a módszert is használhatod magadon és másokon is. Ügyelj rá, hogy hátad ne érjen semmihez, például egy székhez. Hajolj előre, feküdj oldalra vagy hasra.
Hívd Rafael és Michael arkangyalokat, kérd, hogy legyenek veled, mélyen lélegezz egyet, majd fújd ki a levegőt. Tudni kell, hogy amikor valaki mérges saját magára vagy másokra, a kibocsátott energia valamilyen éteri formát öltve belefúródik a testbe. Előfordul, hogy ezzel, tudatosan vagy tudat alatt, megátkozzuk önmagunkat vagy másokat.
Légy kész elengedni testedből bármilyen haragot. Szedjél ki minden tört, nyilat, kardot, éles és fájdalmat okozó tárgyat saját hátadból, vagy a kezelt személyéből. Miközben kiszeded őket, talán meglepődsz, mert látni fogod, ki küldte őket. Amennyire csak tőled telik, bocsáss meg nekik, ezzel is elősegítve gyógyulásodat. Folytasd a munkát, szedegesd addig a tárgyakat, amíg mindet ki nem szedted. Ekkor minden átok teljesen feloldásra kerül, az idő minden kiterjedésében.
Rafael most egy zöld színű, folyékony gyógyító zselével ken be, amely minden sebet begyógyít. Gyógyulásod közben Michael bíborszínű gumipajzsot von köréd, ez biztosítja, hogy minden további támadás lepattanjon rólad. Amikor lepattan, a támadó energia átalakul szeretetté, és visszatér küldőjéhez, hogy nála is bekövetkezzen a gyógyulás.
Immár teljesen tiszta vagy és teljes védelmet élvezel. Mondj köszönetet Rafael és Michael arkangyalnak a gyógyításért.



Mentális védelmek

Amikor egy alacsonyabb energiájú helyre, mondjuk egy nyilvános helyre, kell mennünk, amikor beteg vagy mérges emberek között vagyunk, fontos energetikai védelmet teremteni magunk köré. Ez különösen az érzékeny emberek esetében fontos, akik hajlamosak magukba engedni mások energiáit.
Hogy megvédd magad, egyszerűen csak képzeld el vagy érezd, hogy teljesen körbevesz egy fény, melynek színét te magad válaszod meg. Másokat vagy tárgyakat (például járműveket, házakat) is védhetsz ezzel a fénnyel. De a védelem hatása kopik, ezért körülbelül 12 óránként meg kell ismételni.


Az alábbiakban következik néhány szín, amelyek közül a helyzettől függően választhatsz:

Fehér fény: Hatásos a bűnözés és a fizikai támadások ellen. Pótlólagos angyali védelmet hív melléd.

Rózsaszín fény: A negativitás ellen véd. Segít olyankor, mikor negatívan gondolkodó, panaszkodó vagy pletykás emberek között vagy, mert a rózsaszín pajzson csak a szeretet képes áthatolni.

Zöld fény: Fizikai gyógyító pajzs. Használd olyanok esetében, akik fizikailag megsérültek vagy betegek.

Bíbor fény: Pszichikus védelem pszichikus támadások és entitások ellen. 

Tükörlabda: Amikor sérülékenynek érzed magad, vagy ha olyankor kell durva energiájú helyre menned (például nagyobb embertömegbe vagy megterhelő üzleti tárgyalásra), amikor csakráid tiszták és nyitottak, lásd, vagy érezd, hogy egy tükörlabdába lépsz. A labda tükörfaláról minden negativitás visszapattan. 

Ólompajzs: A negativitás elleni legerősebb védelem arra az estre, amikor harc vár rád, vagy különösen sérülékenynek, nyitottnak érzed magad. Lásd, vagy érezd, hogy egy pillekönnyű ólomréteg vesz körül, melyen semmi nem képes áthatolni.

Hármas védelem: Válassz ki három vagy több színt, és a tökéletes védelem érdekében helyezd magad köré több rétegben. Entitások és földhöz kötött szellemek elengedése

Az érzékeny emberek gyakran vesznek fel „autóstoppos” szellemeket. Ez nem azonos a megszállottsággal, mert az entitás nem vonja irányítása alá a személyiséget és a testet. Azonban képes megzavarni az egészséget és megakadályozni a boldogságot.
Az entitások élő félelem-gondolatformák. Az ego és nem a szeretet termékei, ezért a valóságban nem is léteznek. Olyan időszakban, amikor nagyon félünk valamitől, entitás kötődhetnek hozzánk.
A földhöz kötött szellemek olyan halottak, akik a halál után nem távoztak el a fénybe. A legtöbbjük azt se tudja, hogy halott. Azért kötődnek a Földhöz, mert haláluk idején erősen szenvedélyfüggők voltak. Emiatt rendszerint kocsmák, bárok és olyan helyek körül gyülekeznek, ahol drogot használnak, így az élő alkohol- vagy drogfüggőkön keresztül élhetik ki szenvedélyüket.
A földhöz kötött szellemek sok esetben azért félnek továbbmenni a túlvilági síkra, mert félnek továbbmenni a túlvilági síkra, mert félnek a pokoltűztől és a kárhozattól. Más földhöz kötött szellemek erősen kötődnek otthonukhoz, és ezért nem akarnak távozni. Ez húzódik meg a kísértettörténetek mögött. Mivel az ilyen szellemek azt hiszik, hogy életben vannak, az élő emberekre hallgatnak az angyalok és a felemelkedett mesterek helyett.
Jelzések arra, hogy entitás vagy földhöz kötött szellem tapad hozzánk: erős szenvedélyfüggőségek, kezelhetetlen depresszió, ismétlődő balesetek, a koncnetráló képességek hiánya, az életstílus vagy a személyiség hirtelen változásai. Bárkihez tapadhat entitás vagy földhöz kötött szellem, nincs benne félni-, vagy szégyellnivaló. Egyszerűen csak foglalkozni kell a problémával.



Az entitások elengedésének többféle módja is van:


1. Segítségkérés

Gondolatban vagy hangosan kimondva kérd, hogy az eltávozott szellemek közül bárki, aki szereti, akinek fontos a földhöz kötött szellem, jöjjön és segítsen neked. Kérd meg, hogy jöjjön el érte, és kísérje el őt a fényhez. Erre a kérésre rendszerint a földhöz kötött szellem nagyanyja vagy nagyapja jelentkezik majd, és azonnal elkíséri a szellemet a túlvilági síkra, ahol fejlődni, gyógyulni és növekedni tud.



2. Segítség Michael arkangyaltól

Kérd meg Michael arkangyalt, hogy vigye el az entitást vagy a földhöz kötött szellemet mellőled, vagy szeretted, kliensed, otthonod mellől. Majd kérd meg Michaell, hogy átmenetileg maradjon melletted, mint „kidobóember”, ügyeljen rá, hogy semmi olyan szellem ne kerülhessen a közeledbe, amelyiknek nem lenne szabad, és csak olyanok lehessenek melletted, akik a szeretet forrásától érkeztek. Emlékezz rá, ahogy az összes többi arkangyalt, Michaelt se korlátozza sem a tér, sem az idő, egyidejűleg és személyesen tud bárkivel lenni, aki kéri.



3. Kötelék elvágása

Amikor a földhöz kötött szellem egy elhunyt szeretted, akkor valószínűleg éteri kötelék fűz hozzá. A kötelék gyakorlatilag pórázként köti hozzád a szellemet. Vegyük például, hogy van egy nő, akinek durván bántalmazó, alkoholista apja már meghalt, de szelleme még nem ment a fénybe, mert még mindig kötődik lányához. Bár lehet, hogy szeretné jóvátenni elkövetett hibáit, de ezt nem tudja megtenni. Jelenléte tudatalatt nyomasztja a lányt. Ha te is ilyen helyzetben vagy, hívd Michael arkangyalt, hogy vágja el a szellemhez fűző köteléket, és ezzel egyidejűleg légy hajlandó elengedni a szellemmel kapcsolatos régi haragodat vagy bosszúvágyadat is.



4. Entitások kihúzása és eltávolítása

Ezt a módszert egy másik személynél alkalmazhatod. Először is védd magad egy tükörlabdával, és kérd Michaelt és a könyörület angyalainak csapatát, hogy legyenek melletted. Majd a koronacsakrán keresztül, úgy, mintha egy hosszú, sötét sál lenne, húzd ki az entitást az illetőből. Add az entitást Michael arkangyalnak, aki eltávolítja a szobából. Folytasd az entitások kihúzását egészen addig, amíg az illető teljesen tiszta nem lesz. Néha olyan nehezen tudjuk csak kihúzni az entitást, mint egy erős gyökerű gazt a földből. Ha végeztél, tisztítsd meg magadat és kezeidet, és védd le magad bíborszínű fénnyel és Michael arkangyal jelenlétével.



5. Csakratisztítás

A csakratisztítás című kazetta és CD szintén képes megtisztítani az entitásoktól és földhöz kötött szellemektől, mivel készítésekor én is, és a közreműködő zenész is, Randall Leonard, Michael arkangyalt hívtuk. Michael energiája így kétszeresen is hatott az anyag elkészültében. Sokan úgy használják, mint egy poloskairtót, végtelenítve szól a zene a szobában, hogy távol tartsa a sötét energiát.



6. Régi fogadalmak feloldása

Előfordul, hogy az előző életeinkben tett fogadalmaink követnek bennünket jelen életünkbe. A régi szegénységi fogadalmak anyagi nehézségeket okozhatnak életünkben, a cölibátusi fogadalmak szexuális és kapcsolati nehézségekhez vezethetnek, a szenvedésekre tett fogadalmak, pedig önbüntető életmódhoz. Amikor feloldjuk ezeket a fogadalmakat, negatív hatásuk elmúlik, és a probléma gyógyul.
A fogadalmak a következőképp oldhatod fel:

Össtpontosíts befelé, lélegezz mélyeket. Mentálisan vagy hangosan mondd el:

„Ezennel feloldom minden szegénységi fogadalmamat, melyet bármelyik életemben tehettem. Kérem, hogy e fogadalmak oldódjanak fel, és hatásuk törlődjön el az idő minden kiterjedésében.

Ezennek feloldom minden cölibátusi fogadalmamat, melyet bármelyik életemben tehettem. Kérem, hogy e fogadalmak oldódjanak fel, és hatásuk törlődjön el az idő minden kiterjedésében.

Ezennel feloldom minden szenvedésre tett fogadalmamat, melyet bármelyik életemben tehettem. Kérem, hogy e fogadalmak oldódjanak fel, és hatásuk törlődjön el az idő minden kiterjedésében”.



7. Segítség a pihentető éjszakai alváshoz

Mielőtt elaludnál, gondolatban kérd őrangyalaidat, hogy álljanak őrt minden ablakod és ajtód mellett, óvjanak és védelmezzenek az éjszaka folyamán. Vizualizálj önmagad, otthonod, szeretteid, minden nyugtalanító problémád és az egész világ köre sűrű, fehér végőfényt. Majd lásd vagy érezd, hogy Rafael arkangyal egy zöld, gyógyító energiapaplant ad neked. Húzd magadra a gyógyító zöld fénypaplant, és érezd, hogy tested teljesen ellazul. Jó éjszakát!

Emlékezz arra, hogy fény és szeretet vagy, és hatlamas gyógyító erővel rendelkezel. A Teremtő képére teremtettél, és ebben a pillanatban is a Teremtő tökéletes egészséget, gazdagságát, bölcsességét és kreativitását jeleníted meg. Jelentsd ki, hogy egészséges, gazdag, bölcs és kreatív vagy. Hívd elő belső fényedet és szeretetedet, hogy növekedni és fejlődni tudj.
Élvezd a bolygót körülölelő fényt. Küldj te is gyakran fényt a Ley-vonalakhoz, és képzeletben burkold be a Földet gyógyító fehér fénnyel. Érezd és lásd Isten és az angyalok fehér ragyogását, és engedd, hogy átitassa szívedet, lelkedet és testedet melegséggel.
Adassék meg neked, hogy megtudd, milyen szeretetre méltó vagy, hogy gyöngéd és szerető figyelemmel legyél önmagad iránt, hogy merd adni és elfogadni a szeretetet, hogy minden kapcsolatodban megélhesd a legmélyebb szeretetet, hiszen megérdemled!
Én is szeretetet és fényt küldök neked!



Dr. Doreen Virtue

Megjegyzések