2016. december 18., vasárnap

Életjobbító minőségek kialakítása

Fokozatosan szabaduljunk meg beszűkült gondolkodásmódunktól, dogmáinktól, előítéleteinktől, irreális elvárásainktól, merev gondolkodási programjainktól, kóbor gondolatszilánkjainktól, gondolatimpulzusainktól, fixa ideáinktól, gondolatszövevényeinktől, szavakkal betáplált gondolatimplantációinktól, bűntudatunktól, hitehagyottságunktól, negatív jövőképünktől, a helytelen és túlzott dolgokra való összpontosítástól! Legyünk urai gondolatvilágunknak, ne engedjük eltéríteni magunkat eredeti céljainktól! Vegyük számba azokat a gondolkodás- és cselekvésbeli megszokásainkat, amelyek már nem a boldogságunkat segítik, és oldjuk fel ezeket a megszokásokat!

Ahhoz, hogy változásokat eszközöljünk gondolatainkban és motivációs mintázatunkban, szükséges a javítások felismerése, a változások megteremtése, és bizonyos dolgok újra meghatározása, megvizsgálása, új irányba terelése, és újra megtanulása. 

Használjuk a pozitív tudatosságot, és sokkal nyitottabbá válunk a szellemi szintek irányába. Ez generálja az újdonságot, a kreativitást és az életjobbító minőségeket.
 
Forrás: Késmárki László: Önfejlesztő kéztartások Ankh Kiadó 2016.
 Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető:


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése