Fényküldöttek




A szeretet harsonái vagytok Ti!

Fényharcosok, akik egytől- egyig feladattal születtek le erre a Földre. Mindegyikőtök érzékenysége egyedi és utánozhatatlan – a tökéletes egész egy- egy részei vagytok Ti. Egyediek, és mégis hasonlóak.
Bár eszközeitek, képességeitek mások, egy célért harcoltok!

A fény fenntartói, egy ébredés előfutárai vagytok.
Áldásai vagytok Ti a Földnek, hiszen puszta létezésetekkel képesek vagytok megváltoztatni a körülöttetek élőket. Képesek vagytok, magasabb rezgéseiteket szétsugározva, ébredésre sarkallni a szunnyadó lelkeket. Visszarántjátok őket a sötétségből, miközben fényt, békét és nyugalmat adtok át nekik.

Egy magasabb tudatosság útját járjátok már, ami nagyobb felelősséggel is jár. Régóta terelgetünk már Titeket, számos jelet kaptatok már… Mindig is sejtettétek, szívetek mélyén mindig is tudtátok, mire is vagytok hivatottak. Megerősítettünk már Bennetek annyiszor, és most eljött az idő. 
Itt az idő, hogy előlépjetek, és fénymunkásokká legyetek.

Ég és Föld összekötői vagytok Ti, egy átmeneti világ gyermekei. Közvetítsétek, hát szavunkat! Nyíljatok meg nekünk, fogadjátok a felétek áradó fény- és szeretet energiáját! Legyetek élő csatornák, a fény csatornái, amin keresztül eljuthat a fény a Földre, és szétáramolhat.
. . .
Egyéni megnyilvánulásaitok is hatalmas erőt rejtenek magukban, de együtt, egy Egységben, összefogva vagytok a legerősebbek. Együtt kell meggyógyítanotok a Földet, és a rajta élő embereket. De ne feledjétek, nem erőszak és ráerőltetés útján – a példamutatás, a szeretet a Ti fegyveretek.
. . .
Gyógyítók! Gyógyítsatok! Tanítók! Tanítsatok! Művészek. Alkossatok!...







Megjegyzések