Hogyan erősítheted a koronacsakra működését?



A koronacsakra a fejtetőn helyezkedik el. Aki lát aurát, érzékelheti, hogy egyes embereknek, akik nyitottak a világra, érdeklődnek a spiritualitás iránt, Istent keresik, hatalmas, gyönyörű, aranyos fényben ragyogó, korona szerű fény van a fejük felett. 

Ehhez a csakrához tartozó tanulási feladatunk a felsőbbrendű ismeretek megszerzése, az öröklét törvényeinek elfogadása, az egyetemes tudatosság megismerése, befogadása.
Vannak emberek, akiknél ez a csakra egész életükben csak pislákol. Őrájuk a földhözragadtság, hétköznapiság jellemző. Inkább a kétkezi, kézzel fogható dolgok iránt érdeklődnek. 

Érintett területek: Fej, agy, vállak.
Színek és kövek: A lila színű és az olyan áttetsző kövek, mint az ametiszt, a gyémánt, a fluorit és a hegyikristály.
Gyógyhatás: Migrénes fejfájás esetén helyezd a fejtető hátsó felére, nyakmerevség és vállfájdalmak esetén pedig magára a csakrapontra. Ha képtelen vagy elaludni, akkor tedd a homlokodra 15 percre.


Csakrameditáció angyali segítséggel

A meditáció során megtanulható a csakrák irányítása, ezt önállóan, vagy tanfolyamon lehet elsajátítani. A meditatív állapotban történő aura- és csakra vizsgálatot viszont mindenki elsajátíthatja, ha rászán egy kis időt a gyakorlásra. 

- Tegyél fel egy kellemes lazító zenét, és feküdj le a földre. Figyeld a légzésedet, hunyd le a szemed, és lépésről lépésre lazítsd el a tested minden porcikáját. 

- Ha már kellőképpen ellazultál, kezdj el koncentrálni a koronacsakrádra. Először is keresd meg a helyét gondolatban, majd képzeld el magad előtt. Képzeld el a színét, a forgását, a formáját. 

- Ha sikerült lelki szemeid előtt megjeleníteni a csakrádat, kérd az angyalok segítségét, hogy segítsenek megtisztítani. 

- Most képzeld el, hogy a csakrád egyenletesen, lendületesen forogva gyönyörűen működik. Örülj ennek a képnek, élvezd a csakrádba áramló energiát. 

- Köszönd meg az angyal segítségét. 

- Szépen, nyugodtan, ahogy neked jólesik, gyere vissza a meditatív állapotodból a tudat szintjére. Egészségedre.









Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 



Kövess bennünket instagrammon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


Könyveimről információkat itt találsz: https://elozoeletek.blogspot.com/2019/08/konyvinformaciok.html

Megjegyzések