Minek nevezzenek? – asszonynév a numerológus szerint



A nő karmikus küldetése, hogy érzelmi támasza legyen a férfinak. Az otthon melegét kell megteremtenie, ami az együttműködést, az érzelmi gondoskodást, a meleg szeretetet és azt a biztos hátteret jelenti, amely megsokszorozza a férfi energiáit.


Névválasztás

A számmisztikai képletből jól látszik, hogy a férj nevének felvétele, esetleg a két név valamilyen kombinációja milyen pozitív, illetve negatív változásokat okozhat a nő személyiségében. Néha kifejezetten tanácsos megtartani a lánykori nevet! Persze, ha valaki amúgy is foggal-körömmel ragaszkodik ehhez, akkor eleve tudni lehet, hogy a hölgy a házasságban sem akarja feladni a függetlenségét.


Mi történik, ha a feleség felveszi a férje nevét?

Ha csak a férje családi nevét veszi fel, akkor mindössze a családi karmájával azonosul. Persze, a mai világban, ahol eleve mindenki független, már ez is nagy tettnek számít...
Ha a feleség a férje teljes nevét felveszi, ami nagyon ritka, tehát X. Y.-né lesz, akkor a férje sorsával is azonosul, ami komoly és felelősségteljes kinyilatkoztatása és felvállalása kettejük összetartozásának.


Mi történik, ha a férj veszi fel a felesége nevét?

Nem túl okos döntés, mert eleve eldönti az erőviszonyokat. Nem jó analógiákat választanak ugyanis, hiszen a természet rendje szerint a férfi a Nap, és a nő a Hold. Ebben az esetben viszont a férfi Holdként kering majd a nő körül, tehát felcserélődnek a szerepek, és ez a férfi alárendelődéséhez vezet. Ha mégis így dönt, akkor az az ösztönök szintjén azt jelenti, hogy nem akarja vállalni a felelősséget, pedig ez volna a feladata!

Írta: Kiss Zoltán Zéró



Megjegyzések